Şimdi Ara

Açın be artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi farklı olsun ya. resmen ağlıcam ya. hepsi aynı lan heeeeepsi aynı
    yahu ne kadar iğrenç bi döneminde yaşıyorumz ultimanın. sphere için geçerli tabi bunlar.

server mı açılmış?
    bi de böle büyük harflerle SİSTEMLERİMİZ diye yazıyor.
    neymiş?

-kafa sallandırma.
    -kuluçka sistemi.
    - YÜZDE 100 PH!!!!! (oh allahım inanamıyorum)

ve en fenalarından biri
    oyuna girersin, hop britin ortası. HER HERVERDA AYNI.
    -stat seçme taşı!
    -teacher!
    -dummy'lere gate!

yahu zaten dummy'lerle skill kasmak 10 dakka.
    bari skill olayını kaldırın, direk seçelim 100 olsun. ne anlamı var??

damage sistemleri.
    allah nebula bi bleeding koydu tamam bitti o gün kitlendi. sonra bi range dismount fln eklendi galba.
    o günden beri aynı.

PARADARBE; BLEED; STAMDROP CART CURT.

yahu bi tane tasarımcı ruhlu biri çıkmadı daha şöle değişik bişeyler yapsın.
    bandaj sistemini değiştirsin, bloody bandage gelsin. en küçüğünden şöyle bir fikir mesela.

yahu ne bilim her silahın başka ability'si olsun runuo gibi.
    warfork ile mesela bleed vurabilir, spearlarla paradarbe yap ne bileyim sallıyorum tamamen.

gelelim robe'lara.
    zaten bu çıldırdığım an.

ICE ROBE, FIRE ROBE
    ilk büyüleri yemiyor.
    yeni şeyler çıktı ara ara warlock robe, warrior robe.

yani işte server açanların akılları
    BENCE: bundan öteye gidemiyor. güzel fikirler gelmiyor böyle değişik robe'lar olsun diye.
    ne bileyim bana server açsalar ne kadar güzel fikirler üretirim ya.
    ICE ROBE FIRE ROBE BU KADAR. tövbe estağafurullah.

yahu başka bi şey yok.
    bi tane adam çıkmıyor, bırak özelliğini rengini değiştirmiyor RENGİNİ.

neyse.
    işte açılan serverların hepsine bakış açım budur.

yahu daha ne fikirler üretilir. ben mi oturup geeklik yapıyorum anlamadım düşünüyorum bunlar.
    ama o kadar çk şey yapılır ki böyle orjinal. ama yok işte. bizde bu yok.

biz herşeyi dejenere edelim, yozlaştıralım. ya sabır.

topic sonu:
    lütfen gelip bizim server, bu server daha farklı. böyle değil falan yazmayın. ben de biliyorum farklılıklar içeren serverlar olduğunu
    ama genel durum bu. hepsinde durum bu.
    yahu bırak, nebula açık hala. aha herşeyin orjinali orda:)

ama üşenmesem SS örneklerini toplarım server reklamların hepsi aynı hepsi.
    bi tane orjinal adam çıkmadı daha.
    en son ben açıcam bi server herşeyi orjinal ve yeni o olucak.
    allah bilir kimse oynamaz ha. eminim.
    herşey mübah bize.

iyi günler arkadaşlar.

• bumesajı yeni yazmışsın inan hiç girmiodum falan seni çekmek için falan solemiyorum aynı duyguları bende yaşıyordum baskıyla bi servera başladım şuan player azlıgından sıkıntı çekiyor fakat duzelicek gibi bende eski uo serverlarını ozluyordum falan filan buldum galiba biraz canlansa eski gunleri yaşıcam :) ogrenmek istersen ozel mesaj atabilirim şimdi yanlış anlaşılır eyv. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tempacc

bumesajı yeni yazmışsın inan hiç girmiodum falan seni çekmek için falan solemiyorum aynı duyguları bende yaşıyordum baskıyla bi servera başladım şuan player azlıgından sıkıntı çekiyor fakat duzelicek gibi bende eski uo serverlarını ozluyordum falan filan buldum galiba biraz canlansa eski gunleri yaşıcam :) ogrenmek istersen ozel mesaj atabilirim şimdi yanlış anlaşılır eyv. kolay gelsin.
    zaten şu ara piyasada server yok
    okadar shard ın sunucularını indirdim hiç biri çalışmadı bazılarından üyelik bile alamadım şuan Rave de oynuyom oda sıradan bilmioyorum nolacak ırk sistemli bir server yokmu yaa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli

zaten şu ara piyasada server yok
    okadar shard ın sunucularını indirdim hiç biri çalışmadı bazılarından üyelik bile alamadım şuan Rave de oynuyom oda sıradan bilmioyorum nolacak ırk sistemli bir server yokmu yaa ?

Alıntıları Göster
    uogamer.org tavsiye ederim ciddi anlamda.
  • quote:

uogamer.org tavsiye ederim ciddi anlamda.

Alıntıları Göster
    Abi sphere'ler için konuştum ben, bana gelmiş runuo serverı reklamı veriyorsun:)
    onu geçtim uogamer'da 115 eva, 120 parry charım var. o serverda şuan 4 adam oynuyorsa, serverdaki ilginç hayat felsefeli adminler yüzünden guildce oyunu bırakmamızdan ve de sonra bizle beraber diğer kişilerin de bırakmasından dolayıdır. bizim zamanımızda o server 40 player falan görürdü gayet de yeterdi bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uhur

Abi sphere'ler için konuştum ben, bana gelmiş runuo serverı reklamı veriyorsun:)
    onu geçtim uogamer'da 115 eva, 120 parry charım var. o serverda şuan 4 adam oynuyorsa, serverdaki ilginç hayat felsefeli adminler yüzünden guildce oyunu bırakmamızdan ve de sonra bizle beraber diğer kişilerin de bırakmasından dolayıdır. bizim zamanımızda o server 40 player falan görürdü gayet de yeterdi bize.

Alıntıları Göster
    gel yine istersen ps'lerin işe yarar belki :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tempacc

Yerlerdeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

quote:

Orjinalden alıntı: tempacc

Yerlerdeyim..

Alıntıları Göster
    Hakkaten birkaç yıldır ultima online'ın ölü dönemlerindeyiz. Doğru düzgün bir server gelsede oynasak diye dua ediyoruz.
    Ah ahh nerede o nebula'nın ilk dönemleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Hakkaten birkaç yıldır ultima online'ın ölü dönemlerindeyiz. Doğru düzgün bir server gelsede oynasak diye dua ediyoruz.
    Ah ahh nerede o nebula'nın ilk dönemleri..

Alıntıları Göster
    ölü dönemlerdeyiz diye diye öldürdünüz şu oyunun kitlesini, ultima online hala dünyanın 6. en çok kitleli online oyunudur

bu sistemler herzaman vardı herzaman olacak siz her servera girip kastıgınız için kasmaktan bıkmışsınız ve artık bu tür şeyler monoton geliyor, 6-7-8 sene önceki şartlarla şartlarımız hala aynı hatta daha iyi. Şu an eski savelerle ismi unutulamayan sunucular açılsa(ki açıldı 1-2 tanesi) 10 player zor geliyor önemli olan sistemleri staff kadrosu ph ı değil herşey playerın kafasında bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Eques

ölü dönemlerdeyiz diye diye öldürdünüz şu oyunun kitlesini, ultima online hala dünyanın 6. en çok kitleli online oyunudur

bu sistemler herzaman vardı herzaman olacak siz her servera girip kastıgınız için kasmaktan bıkmışsınız ve artık bu tür şeyler monoton geliyor, 6-7-8 sene önceki şartlarla şartlarımız hala aynı hatta daha iyi. Şu an eski savelerle ismi unutulamayan sunucular açılsa(ki açıldı 1-2 tanesi) 10 player zor geliyor önemli olan sistemleri staff kadrosu ph ı değil herşey playerın kafasında bitiyor

Alıntıları Göster
    çok anlamlı bir post olmuş tebrik ediyorum naparsın TR deki uonun hali

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vrim

çok anlamlı bir post olmuş tebrik ediyorum naparsın TR deki uonun hali

Alıntıları Göster
    Millete inandırabilmek için ayaklarına mı kapanmamız gerekiyor ki ? Açtığım sunucu konusunda açıkca belirttim , umarım inanırsınız. Gerçekten role play keyfi yaşamak istiyorsanız yakınca açacağım sunucuyu öneriyorum. Türkiye'de ultima online oynama kavramını da baştan yazacağımı iddaa ediyorum. Her bildiğiniz saçma sunucu sistemleri , nebula pack olmayacak diyorum. Hikaye için ultima single player serisini oynadığımı bitirdiğimi ve bu yüzden ultima online tarihi ve role playı hakkında gerçekten profesyonel olduğumu düşünüyorum. Umarım artık birileri uyanmaya başlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Xantier

Millete inandırabilmek için ayaklarına mı kapanmamız gerekiyor ki ? Açtığım sunucu konusunda açıkca belirttim , umarım inanırsınız. Gerçekten role play keyfi yaşamak istiyorsanız yakınca açacağım sunucuyu öneriyorum. Türkiye'de ultima online oynama kavramını da baştan yazacağımı iddaa ediyorum. Her bildiğiniz saçma sunucu sistemleri , nebula pack olmayacak diyorum. Hikaye için ultima single player serisini oynadığımı bitirdiğimi ve bu yüzden ultima online tarihi ve role playı hakkında gerçekten profesyonel olduğumu düşünüyorum. Umarım artık birileri uyanmaya başlar..

Alıntıları Göster
    avaholm'u bekliyorum eli kulağında açılacak
    sorry xantier

• quote:

sorry xantier

Alıntıları Göster
    Siz kendiniz demişsiniz arkadaşın RunUO daki gibi silahların şusu busu olsun diye.Bir de Runuo deneyin,farklı bişeyler öğrenmeye çalışın?
  • quote:

sorry xantier

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Uhur

sorry xantier

önyargı.. belki de şuana kadar kaliteli yapılmış sunucuların sadece ownerlerinin tanınmama sebebiyle 5 playerle kapanmakta.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Uhur

sorry xantier

önyargı.. belki de şuana kadar kaliteli yapılmış sunucuların sadece ownerlerinin tanınmama sebebiyle 5 playerle kapanmakta.

Alıntıları Göster
    @JEASME
    runuo oynuyorum zaten yıllardır ben. Sadece sphere'deki yozlaşma bitsin istiyorum, yoksa kendimi pek düşündüğüm yok.

@Xantier
    Ne önyargısı yahu?
    Bronx o serverı 2004'den beri açıcak, 2004'den beri de sıkı takipçisiyim. Sen aç sunucu seninkinde de oynayacağız zaten, ama şuan tek beklentim avaholm.

• quote:

@JEASME
    runuo oynuyorum zaten yıllardır ben. Sadece sphere'deki yozlaşma bitsin istiyorum, yoksa kendimi pek düşündüğüm yok.

@Xantier
    Ne önyargısı yahu?
    Bronx o serverı 2004'den beri açıcak, 2004'den beri de sıkı takipçisiyim. Sen aç sunucu seninkinde de oynayacağız zaten, ama şuan tek beklentim avaholm.

Alıntıları Göster
    avaholm avaholm avaholm

gelsene oynasak

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

avaholm avaholm avaholm

gelsene oynasak

Alıntıları Göster
    2004'ten beri her gün script yazıyor çünkü :) Kör inançlarınız var gerçekten. 2003 de yazılan b.k scripti bile insanı kral yapıyor sanırım.
  • quote:

2004'ten beri her gün script yazıyor çünkü :) Kör inançlarınız var gerçekten. 2003 de yazılan b.k scripti bile insanı kral yapıyor sanırım.

Alıntıları Göster
    oy:(
    uzun bi yazı yazmıştım ama siliyorum.

sen çok garip bir insansın galiba.

bu topiğime bile attığın cevap agresif zaten.
    sanki sen server açacağını buraya duyurduktan sonra açmışım ben bu topiği? seni hiçe saymışım fln.
    mesaj tarihlerine bi bak istersen.

ayrıca sürekli bronxa bok atma sebebini de çözebilmiş değilim.
    heralde bronxu beklicem, senin yerine.

-seni tanımıyorum.
    -senin serverını 2004'den beri beklemiyorum.
    -serverın, klasik bir ultima serverı. bronxun'ki UO'dan bambaşka bir oynanışa sahip olacak.
    ha dersen ki hayır benim serverım da böyle, şöyle: o zmn şöyle derim senin yazından aldıgım bilgi -oynanışla ilgili- avaholmun sitesinden aldığımın 10'da biri.
    (beni heyecanlandırıp, heveslendirecek bilgi türünden bahsediyorum)

ama sen
    tüm bunları atlayıp bana şöyle diyorsun:
    "BU ADAM 2003'DE Bİ SCRİPT YAZDI DİYE BENİ HARCIONUZ!!1"

şimdi ben ne diyim?
    bi kahve iç ayıl gel öyle yaz lütfen, belli ki kafan güzel senin.

• quote:

oy:(
    uzun bi yazı yazmıştım ama siliyorum.

sen çok garip bir insansın galiba.

bu topiğime bile attığın cevap agresif zaten.
    sanki sen server açacağını buraya duyurduktan sonra açmışım ben bu topiği? seni hiçe saymışım fln.
    mesaj tarihlerine bi bak istersen.

ayrıca sürekli bronxa bok atma sebebini de çözebilmiş değilim.
    heralde bronxu beklicem, senin yerine.

-seni tanımıyorum.
    -senin serverını 2004'den beri beklemiyorum.
    -serverın, klasik bir ultima serverı. bronxun'ki UO'dan bambaşka bir oynanışa sahip olacak.
    ha dersen ki hayır benim serverım da böyle, şöyle: o zmn şöyle derim senin yazından aldıgım bilgi -oynanışla ilgili- avaholmun sitesinden aldığımın 10'da biri.
    (beni heyecanlandırıp, heveslendirecek bilgi türünden bahsediyorum)

ama sen
    tüm bunları atlayıp bana şöyle diyorsun:
    "BU ADAM 2003'DE Bİ SCRİPT YAZDI DİYE BENİ HARCIONUZ!!1"

şimdi ben ne diyim?
    bi kahve iç ayıl gel öyle yaz lütfen, belli ki kafan güzel senin.

Alıntıları Göster
    :P başarılı yada başarısız , at gözlüklerini atın demek istiyorum sadece.

edit : uo harici bi oynanış stili istiyorsan neden diablo 2 , wow gibi oyunlara başlamıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantier -- 27 Nisan 2009; 22:24:44 >

• quote:

:P başarılı yada başarısız , at gözlüklerini atın demek istiyorum sadece.

edit : uo harici bi oynanış stili istiyorsan neden diablo 2 , wow gibi oyunlara başlamıyorsun?

Alıntıları Göster
    @Xantier
    evet 2004 ten beri yazıyor arada askere gitti ama olsun
    avaholm bildiğiniz uo serveri değil aynı sistemi boyayıp boyayıp sunmuyor
    baştan değiştiriyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.