Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ruth1ess

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

oronra müzikleri winampta dinliyorsan ses kartında zs olduğuna göre sana bir önerim var ... winampta asio ve mad eklentilerini kullanmanı tavsiye ederim mp3 leri cok daha iyi decode edebiliyor bu plug-inler link aşağıda mevcut , indirdikten sonra winamp'ın plugins kısmına kopyala içindekileri ..

http://r.apidshare.com/files/80726840/New_Folder.rar.html

Ben input olarak mad plug-in, output olarak ise asio 0.70 kullanıyorum standart winamp decoderine göre cok daha kaliteli

Paylaşımın için teşekkürler.. Bu eklentiler sayesinde sesin kalitesi önemli ölçüde arttı..

• Evet bu mad plug-in gerçekten acayip işe yarıyor. Orta frekans ın berraklığı önemli ölçüde artıyor.
  • bi kaç güne altec pt6021 inceleme diye bi başlık açacam orda bol bol anlatacam m audio dan farklarını çünkü kategorileri farklı bence ord a anllattığımda daha iyi anlarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: capteinfuat

bi kaç güne altec pt6021 inceleme diye bi başlık açacam orda bol bol anlatacam m audio dan farklarını çünkü kategorileri farklı bence ord a anllattığımda daha iyi anlarsınız.

M-Audio diyerek Aego-M i kastettiniz herhalde. Peki Aego-M i dinlemeden aradaki farkları nasıl anlatacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 3 Ocak 2008; 13:18:08 >
  • Arkadaşlar bu kadarı da fazla ama dedirten bir post daha buldum nette.

Audioholics forumlarında bir adam 200$ lık Aego-M in aynı ses kaynağında ve aynı odada 1500$ lık BOSE 3-2-1 GS II ses sisteminden daha iyi ses verdiğini iddia etmiş.

Adamın postu :

"I just sold my Bose 3-2-1 last week for the loss of a cool $1G. For a while, this was my main system (as compared to the archaic stuff I still had from the early 90's). When I got it, I was looking for a quick, simple "solution" to home theater and really had no idea what the state of the market really was.

After a while of using the Bose, I was simply unsatisfied with the sound quality of what was supposedly the best. I knew there had to be something better out there for me. Enter Audioholics.

For the record, the $200 AEGO-M sounds better than the $1,500 Bose 3-2-1 series II, in my experience in the same room with the same source."

Kaynak :http://forums.audioholics.com/forums/showthread.php?t=3266&page=9

Bu arada BOSE 3-2-1 GS II ses sistemi Türkiyede 3500 YTL den satılıyor.

http://www.srcelektronik.com/BOSE_3-2-1_GS_II_UID_2040_.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Arkadaşlar bu kadarı da fazla ama dedirten bir post daha buldum nette.

Audioholics forumlarında bir adam 200$ lık Aego-M in aynı ses kaynağında ve aynı odada 1500$ lık BOSE 3-2-1 GS II ses sisteminden daha iyi ses verdiğini iddia etmiş.

Adamın postu :

"I just sold my Bose 3-2-1 last week for the loss of a cool $1G. For a while, this was my main system (as compared to the archaic stuff I still had from the early 90's). When I got it, I was looking for a quick, simple "solution" to home theater and really had no idea what the state of the market really was.

After a while of using the Bose, I was simply unsatisfied with the sound quality of what was supposedly the best. I knew there had to be something better out there for me. Enter Audioholics.

For the record, the $200 AEGO-M sounds better than the $1,500 Bose 3-2-1 series II, in my experience in the same room with the same source."

Kaynak :http://forums.audioholics.com/forums/showthread.php?t=3266&page=9

Bu arada BOSE 3-2-1 GS II ses sistemi Türkiyede 3500 YTL den satılıyor.

http://www.srcelektronik.com/BOSE_3-2-1_GS_II_UID_2040_.htm

Soultrap bu gidişle herkese Aego - M aldıracaksın

• Valla set tam bir profesyonel müzik ürünü. Bende alırken bu kadarını beklemiyordum.

Sesini dinledikçe ve nette yorum baktıkça şok oluyorum. Cihazı çok ileri düzey ve pahalı ürünlerle kıyaslayanlar var. Zaten genelde audiophile forumlarında çıkıyor ismi.

Seti görüp dinleyenler bana hemen hak verecektir.

Müzikte her türlü ayrıntıyı mükemmel bir berraklıkta duyuyorsunuz ve eq kullanmadan. Yanlış duymadınız bu sette hiçbir şekilde eq kullanma ihtiyacı duymuyorum. Sesi o kadar berrak ve dolgun ki.

Zaten diğer türlü nette, BOSE 3-2-1 GS II den daha iyi ses veriyor gibi çarpıcı yorumlar bulamazdık değil mi?
  • Ben ilk günden beri boşuna yırtmıyorum kendimi :)

Gidip demoda dinleyin alıp çıkacaksınız zaten, hi-fi class ında bir ürün çok ciddiyim. Tarifi imkansız bir ses kalitesi var neden bu kadar çok sevdigimi kelimelerle tarif edemiyorum ben mesela.

Bazı arakdaşlar 6021 ile bu ürünü kıyaslamaya çalışıyor anladığım kadarı ile, saydı duyarım herkezin müzik kulağı müzik zevki farklı. Ama bilirkişiler dahi AE yi logitech creative altec vb. ürünlerle karşılaştırmıyolar, haksız bir durum olmasın diye sanırım :)

Bu ürünün rakipleri BOSS KILPSCH gibi markalar olabilir ancak. Bunu üstüne basarak söylemek istiyorum. Dinlemeyen bunu anlayamaz dinleyende zaten bana hak verecektir.

Bu arada nasıl z5500 fun larının kurdukları topic ler varsa bizde AE topiği açarak bu konu ve sohbetleri orada toparlamalıyız diye düşünüyorum. Her ses sistemi topiğinin altında AE sohbetlerimiz devam edecek yoksa

• quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Ben ilk günden beri boşuna yırtmıyorum kendimi :)

Gidip demoda dinleyin alıp çıkacaksınız zaten, hi-fi class ında bir ürün çok ciddiyim. Tarifi imkansız bir ses kalitesi var neden bu kadar çok sevdigimi kelimelerle tarif edemiyorum ben mesela.

Bazı arakdaşlar 6021 ile bu ürünü kıyaslamaya çalışıyor anladığım kadarı ile, saydı duyarım herkezin müzik kulağı müzik zevki farklı. Ama bilirkişiler dahi AE yi logitech creative altec vb. ürünlerle karşılaştırmıyolar, haksız bir durum olmasın diye sanırım :)

Bu ürünün rakipleri BOSS KILPSCH gibi markalar olabilir ancak. Bunu üstüne basarak söylemek istiyorum. Dinlemeyen bunu anlayamaz dinleyende zaten bana hak verecektir.

Bu arada nasıl z5500 fun larının kurdukları topic ler varsa bizde AE topiği açarak bu konu ve sohbetleri orada toparlamalıyız diye düşünüyorum. Her ses sistemi topiğinin altında AE sohbetlerimiz devam edecek yoksa

Yalnız seti sadece ikimiz kullandığımız için Aego-M için açılan topik tamamen bizim yazılarımızla dolar ve seti dinlemeyen hiçkimse neden bahsettiğimize vâkıf olamaz.

• Ne bilim belki insanları, gonlune gore 2+1 sistem arayanları ve istedigini bulamayanları bi nebze olsun dogru yonlendirmiş oluruz diye düşündüm. 2 kişi bile olsak kullanıcı yorumudur bu yaw :) Bu tavsiyelerle gidip dinlemek isteyecek insanlar olabilir ve bize katılır diye umuyorum ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Ne bilim belki insanları, gonlune gore 2+1 sistem arayanları ve istedigini bulamayanları bi nebze olsun dogru yonlendirmiş oluruz diye düşündüm. 2 kişi bile olsak kullanıcı yorumudur bu yaw :) Bu tavsiyelerle gidip dinlemek isteyecek insanlar olabilir ve bize katılır diye umuyorum ama...

Valla bu topikte onca yazı yazdık bu topiğin Aego-M topiğine dönüşmesi daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ve kimse kusura bakmasın ama bu forumda kaliteden anlayan kullanıcı sayısı gayet az. Umarım müzikten anlayan insanlar bu seti dinleyip sahip olma şansına erişir...
  • Bilgilerin paylaşılması çok güzel ve önemli diye düşünüyorum. Buralara yazı yazanlar ve bilgi almak isteyenler çoğunlukla müzikten zevk duyan ve anlayan insanlardır. Ama herkesin her sistemi dinleme ve alma şansı tabiki mümkün olmuyor. Dolayısı ile bu konularda tecrübesi olanların buralara yazı yazmaları bilgilendirmeleri kişileri fikir sahibi olmalarını sağlaması çok önemli bence. Bu yüzden fikirlerini paylaşanları kutluyorum.
  • anlattığınız kadar olsa bu fiyata satılmazdı bence aego yani çok ilginç dogrusu 3500 ytl lik bose ile deyarışabiliyorsa ama şnu da uyuntmamak gerekir adamın yorumları ne kadar dogru kendine gore yapmıştır belki de bose düşmanıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

bi kaç güne altec pt6021 inceleme diye bi başlık açacam orda bol bol anlatacam m audio dan farklarını çünkü kategorileri farklı bence ord a anllattığımda daha iyi anlarsınız.

M-Audio diyerek Aego-M i kastettiniz herhalde. Peki Aego-M i dinlemeden aradaki farkları nasıl anlatacaksınız?

evet aradaki farkı anlayamam dinlemeden ama en azından altec in kusurlarından ve mükemmelliklerinden bahsederek hangi setin neyi eksik fln bazı şeylere ulaşabiliriz gibi ama yine de doğru olmaz

• 6021 den daha iyisini dinlemeden Altecden aldığın sesin iyimi kötümü mükemmelmi olduğuna kanagat getiremezsin. bence sene önce bi dinle AE yi :)

Sonra zaten karşılaştırma yapmak istemiyeceksin
  • capteinfuat @yanlış yaptın , Aego-M almalıydın , basslarından şiakyetçi herkes altecin
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

capteinfuat @yanlış yaptın , Aego-M almalıydın , basslarından şiakyetçi herkes altecin

basslarından şikayetçi demek kapalı oluyor.Bassın kalitesinden mi şikayetçi yoksa güücünden mi yoksa başka bişeyinden mi onemli olan bu.
    Eğer bass larından şikayetçiyse millet saygın inceleme sitesi olan behardware yalan mı soyluyor.Dikkat edin bass tiz mid de en yüksek puanları almış nerdeyse.

behardware.com/articles/493-12/comparative-test-11-2-1-computer-speaker-systems.html
  • behardware 'yi salla sen , Aego hi-fi sitelerinde boy gösteriyor , kullanıcı yorumları süper , altec klasik bir bilgisayar hoparlörü kalıyor Aego'nun yanında her zaman için kullanıcı yorumlarına bak sitelerin yaptığı incelemelere değil
  • Site incelemeleri önemlidir fakat tarafsız olduğu konusunda kanagat getirmek şartı ile tabiki..

Bazı tarafsız siteler tarafsız incelemeler yaparken bazı taraflı olduğuna inandığım siteler ise kesinlikle sadece üretici firmaların gönderdiği ürünleri test etmenin ve inceledikleri ürüne reyting kazandırmanın ötesine geçememişlerdir ki.. bu da bizler gibi son kullanıcıları yanlış yonlendirmektedir.

Eğer inceleme sitelerinin test ve inceleme sonuçları kullanıcı yorumları ile örtüşüyor ise o ürün hakkında tarafsız oldukları neticesine varmak sanırım çok güç olmaz, fakat Altec 6021 için aynı şeyleri soyleyemiyeceğim. Kullanıcı yorumları bazı inceleme yapan sitelerin test sonuçları ile örtüşse bile bir çoğu ile örtüşmüyor. AE nin inceleme sonuçları çok etkileyici ve kullanıcı yorumları ondanda etkileyici. Tamam bazı kullanıcılar abartıyor olabilir, çok pahalı sistemlerle AE yi kıyaslayıp daha iyi olduğu idda ediyor olabilir ler. Zevk tir renktir saygı duymak lazım. Ama AE cidden çok kaliteli bir ürün, bunu burda tartışmak bile anlamsız geliyor hatta bana, buna karar vermek için sadece dinlemek yeterli.

Bu arada BOSE un ürünlerinin ne kadar pahalı olduğu konusunda sanırım hemfikirizdir, o sebepten AE nin fiyatı ile BOSE un fiyatı kıyaslayıp madem AE iyi bi ürün neden ucuz demek yersiz olur. BOSE da çok iddalı ve iyi bir ürün yelpazesine sahip şüphesiz ki, fakat tekar hatırlatmak isterim AE nın sürücülerinide BOSE un multimedya hoperlorlerini yapan japon tasarımcı yapmış ve cidden yerli yabancı bir çok forumdaki kullanıcıların yorumlarına katılmamak mümkün değil. AE cidden büyüleyici bir ürün.

• quote:

anlattığınız kadar olsa bu fiyata satılmazdı bence aego yani çok ilginç dogrusu 3500 ytl lik bose ile deyarışabiliyorsa ama şnu da uyuntmamak gerekir adamın yorumları ne kadar dogru kendine gore yapmıştır belki de bose düşmanıdır.

Fiyata göre yorum yapmamak lazım her zaman pahalı olan iyi demek değildir. Zaten bahsedilen bose set dvd-player+radyo+decoder+kumanda içeriyor ve hoperlör sayısıda fazla ama bunların hiçbiri ses kalitesinde kriter değil.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.