Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: awareturkey

bu kadar övülen bir sistemin avrupa fiyatlarını bile düşünüce fiyatına göre çok ucuz ama ben yine güvenemiyorum kesin bu sette bişeyler eksik bence ama ne bu kadar övgüyü hakediyorsa tr de bile 350 ytl az gelir buna

Set aego 2 ye göre maliyeti biraz daha düşürülmüş bir sistem. Ama ses kalitesi neredeyse aynı. Ve Aego 2 nin yurt dışı fiyatı 500$ civarı idi.

Bu arada Aego M in 2006 sonunda yurt dışı fiyatı 369$ dı. Daha sonra bu şekilde 200-250$ lara düştü.

Ve sette hiçbir şey eksik değil. Kullanılan malzeme bile farkını ortaya koymasına yetiyor. Bu fiyata bu üretim ve ses kalitesi, diğer markaları utandıracak nitelikte...

Yakın rakibi olarak gösterilecek ve kendinden daha pahalı Altec Lansing FX-6021 den daha iyi ses verdiğini hem kullanıcı hem site yorumlarında çok kez okuyabilirsiniz.

Aego M in ne kadar iyi ses verdiğini tahmin edemezsiniz, sadece dinleyerek anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 11 Ocak 2008; 23:43:19 >

• hocam g500 ün baslarını az çok bilirsin g500den sonra aego m e geçsem hayal kırıklığına uğrarmıyım son ses seviyesi nasıl tatmin ediyormu onun teknik verileri şu anda kullandığımız setler gibi abartılı değildir heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

hocam g500 ün baslarını az çok bilirsin g500den sonra aego m e geçsem hayal kırıklığına uğrarmıyım son ses seviyesi nasıl tatmin ediyormu onun teknik verileri şu anda kullandığımız setler gibi abartılı değildir heralde

Ben G500 kullanmadım. Megaworks 550 kullandım. Megaworks 550 nin bass ından daha hacimli, daha yumuşak ve daha dengeli bir bası olduğunu söyleyebilirim. Uyduları ise Creative ve Logitech in hiçbir setiyle kıyaslamıyorum bile. Hatta ayrıntı ve berraklık olarak Altec Fx-6021 den çok daha iyi olduğu söyleniyor, öyle söyleyim.

Eğer kriterin ses kalitesi ise G500 den Aego M e geçerek hayal kırıklığı yaşamanın imkansız olduğunu söyleyebilirim.

Bu arada Aego M sesteki berraklık ve ayrıntıyı tamamen koruyarak çok yüksek ses seviyelerine çıkıyor. 90W dan daha yüksek güce sahip olduğu hissi uyandırıyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 11 Ocak 2008; 23:58:50 >

• quote:

hocam g500 ün baslarını az çok bilirsin g500den sonra aego m e geçsem hayal kırıklığına uğrarmıyım son ses seviyesi nasıl tatmin ediyormu onun teknik verileri şu anda kullandığımız setler gibi abartılı değildir heralde

Sevgili @emre6128

Aego M i G500 ile ses gücü olarak degilde ses kalitesi olarak degerlendirmeniz sanırım daha dogru olur ki.. G500 ün yukses volume seviyerindeki gürültüsünü Aego M de duymak mümkün degil. Çünkü Aego yukses volume seviyelerinde dahi gürültüden ziyade müzik çalmaya devam ediyor.

Eger yuksek bas ve gürültü sizi tatmin edecekse Aego M size gore degil diye düşünüyorum fakat beklentiniz temiz ayrıştırılmış ses ve kaliteli müzik ise Aego M in performansına inanamazsınız.

Sevgiler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

quote:

Sevgili @emre6128

Aego M i G500 ile ses gücü olarak degilde ses kalitesi olarak degerlendirmeniz sanırım daha dogru olur ki.. G500 ün yukses volume seviyerindeki gürültüsünü Aego M de duymak mümkün degil. Çünkü Aego yukses volume seviyelerinde dahi gürültüden ziyade müzik çalmaya devam ediyor.

Eger yuksek bas ve gürültü sizi tatmin edecekse Aego M size gore degil diye düşünüyorum fakat beklentiniz temiz ayrıştırılmış ses ve kaliteli müzik ise Aego M in performansına inanamazsınız.

Sevgiler...

tabiki benim için ses kalitesi öenmli yoksa neden o kadar para vereyimki yalnız bide şöyle açtığınızda sizi tatmin edebilecek bi ses istiyorsunuz g500 kadar olmasada g500 ün distorsiyona girmeden çıkabildiği sesin yarısı kadar bişe yeterli olacaktır galiba o kadar seside kesinlikl veriyordur peki istanbuldan elden alabileceğim biyer varmı acaba?

• G500 ün distorsiyona girmeden yada girdigindeki son ses seviyesini bilemiyorum fakat ben de bir Aego M kullanıcısı olarak sana sesi ne kadar kullandığımı anlatmaya çalışayım. Genelde Elektronik müzik dinlerim prograssive house lounge vs. WinAmp kullanıyorum. Aego üzerindeki ses seviyesi %30 PC min ses seviyesi %50 sesi genel olarak elimin altında olması adına winamptan kullanıyorum ve winampın ses seviyesi %60 larda. Oldukça tatmin edici doyurucu yukseklikte bir ses alıyorum Aegodan. He çok çoşmak istersem winampı %100 e dayıyorum ve PC yide %60-65 lere çıkarıyorum, etraf sallanıyo zaten :) Odadan çıkıp gidip holden dinliyorum müziği yada mutfakta yemek felan yaparken. Umarım ufakta olsa bi referans olmuştur bu örnekleme çünkü ses seviyesini tüm kaynaklardan %100 e getirmeye daha cesaret edemedim tüm mahalle bende toplanabilir korkusu yaşıyorum

• Selamlar. Aego M almama katkısı olduğu için foruma üye olup tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunmak etmek istedim

Kullandığım Creative 2.1 sistemin ses kalitesinden memnun olmadığımdan bilgisayarda müzik dinlemek için yeni bir hoparlör seti arayışına girmiştim.
    Bilgisayara bağlayabileceğimiz sistemlerden alacağımız ses kalitesi elbette koltuğa oturup Hi-Fi sistemlerin keyfini çıkarmaya benzemiyor ama neticede bu keyfe ayırılabilecek zaman haftada 2-3 saat, bilgisayar karşısında geçen süre ise iş, ev derken haftada 60 saati buluyor. Bu durumda bilgisayar hoparlörünü elektronik marketlerden rasgele biçimde almanın kendime haksızlık olacağına karar verdim ve geçen ay araştırmaya başladım, ama açıkçası çoğunluk gibi ben de seçeneklerin Creative, Logitech, vb'den öteye gitmediğini sanıyordum başlangıçta.

Beklentim yüksek ses, titreten bas değil ayrıntı ve berraklık olduğu için önce B&W gibi kevlar kullanıldığını okuduğum Creative T20'lerden ümitlendim, gidip dinlediğimde ise hayal kırıklığına uğradım.
    T20'lere bakarken malum marketlerde bulunan Logitech, Creative, Altec, Bose gibi ürünlerin pek çoğunu deneme şansım oldu, hiçbiri hoşuma gitmedi.

Son çare olarak M-Audio'nun (www.compel.com.tr) yarı profesyonel stüdyo monitörlerini denemeye karar vermiştim. Civardaki bayilerde demo imkanı olmadığından dinleyebilecek başka bir yer ararken tesadüfen Hi-Fi ekipmanlarına bakmak için girdiğim SRC Elektronik'in sitesinde (www.srcelektronik.com) Acoustic Energy'nin 2.1 sistemi olduğunu görünce çok sevindim. Birkaç yıl önce BL Müzik'te sevgili Barış Büyük Acoustic Energy'nin 5.1 sistemini dinletmişti ve o küçücük uydulardan çıkan sese inanamayıp odada başka büyük hoparlör mü var diye etrafa bakmıştım.
    Hemen Aego M'lerin eleştirilerini okumak için bir arama yaptım ve o sayede bu forumdaki iltifatları gördüm. Zaman ayırıp tavsiye eden arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
    SRC Elektronik olağanüstü ilgili bir müessese, siparişi verdiğim gün telefon edip ne renk istediğimi sordular ve memleketimizdeki diğer online alışveriş sitelerinden alışık olmadığım biçimde 48 saat içinde hoparlörlerim elimdeydi. Zaten o iki gün de ürünün distribütörden satıcıya, oradan da bana ulaşması için geçen kargo süresi, olabilecek en hızlı hizmet yani.

Velhasılkelam Aego M'leri birkaç gündür kullanıyorum. Geçen kısa sürede mevcut Creative Audigy ses kartımın bu hoparlörlere haksızlık olduğunu düşündüğüm için yarın M-Audio'nun ses kartlarına bakacağım, onlardan memnun kalmazsam yurt dışından Auzentech X-Fi Prelude 7.1 (http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_prelude.php) sipariş edeceğim.

Ses kartlarıyla ilgili de internette epey siteye baktım. Malesef ülkemizde perakendecilerde satılan Creative X-Fi (XtremeAudio'nun ses çipinin aslında X-Fi olmadığı söyleniyor, XtremeMusic ise piyasadan kalktı) ve Asus ses kartlarının M-Audio ve Auzentech'e kıyasla eleştiri ve testleri çok zayıf.

Ses kartıyla ilgili tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum. Bir kaç gün içinde yeni kartla elde edeceğim performansı da yazacağım.

Bu vesileyle 192 kbps mp3'lerimi çöpe attıran ve internet kazan ben kepçe flac formatlı dosya aratan Aego'ları da kınıyorum

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naksut -- 12 Ocak 2008; 4:45:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: naksut

Selamlar. Aego M almama katkısı olduğu için foruma üye olup tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunmak etmek istedim

Kullandığım Creative 2.1 sistemin ses kalitesinden memnun olmadığımdan bilgisayarda müzik dinlemek için yeni bir hoparlör seti arayışına girmiştim.
    Bilgisayara bağlayabileceğimiz sistemlerden alacağımız ses kalitesi elbette koltuğa oturup Hi-Fi sistemlerin keyfini çıkarmaya benzemiyor ama neticede bu keyfe ayırılabilecek zaman haftada 2-3 saat, bilgisayar karşısında geçen süre ise iş, ev derken haftada 60 saati buluyor. Bu durumda bilgisayar hoparlörünü elektronik marketlerden rasgele biçimde almanın kendime haksızlık olacağına karar verdim ve geçen ay araştırmaya başladım, ama açıkçası çoğunluk gibi ben de seçeneklerin Creative, Logitech, vb'den öteye gitmediğini sanıyordum başlangıçta.

Beklentim yüksek ses, titreten bas değil ayrıntı ve berraklık olduğu için önce B&W gibi kevlar kullanıldığını okuduğum Creative T20'lerden ümitlendim, gidip dinlediğimde ise hayal kırıklığına uğradım.
    T20'lere bakarken malum marketlerde bulunan Logitech, Creative, Altec, Bose gibi ürünlerin pek çoğunu deneme şansım oldu, hiçbiri hoşuma gitmedi.

Son çare olarak M-Audio'nun (www.compel.com.tr) yarı profesyonel stüdyo monitörlerini denemeye karar vermiştim. Civardaki bayilerde demo imkanı olmadığından dinleyebilecek başka bir yer ararken tesadüfen Hi-Fi ekipmanlarına bakmak için girdiğim SRC Elektronik'in sitesinde (www.srcelektronik.com) Acoustic Energy'nin 2.1 sistemi olduğunu görünce çok sevindim. Birkaç yıl önce BL Müzik'te sevgili Barış Büyük Acoustic Energy'nin 5.1 sistemini dinletmişti ve o küçücük uydulardan çıkan sese inanamayıp odada başka büyük hoparlör mü var diye etrafa bakmıştım.
    Hemen Aego M'lerin eleştirilerini okumak için bir arama yaptım ve o sayede bu forumdaki iltifatları gördüm. Zaman ayırıp tavsiye eden arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
    SRC Elektronik olağanüstü ilgili bir müessese, siparişi verdiğim gün telefon edip ne renk istediğimi sordular ve memleketimizdeki diğer online alışveriş sitelerinden alışık olmadığım biçimde 48 saat içinde hoparlörlerim elimdeydi. Zaten o iki gün de ürünün distribütörden satıcıya, oradan da bana ulaşması için geçen kargo süresi, olabilecek en hızlı hizmet yani.

Velhasılkelam Aego M'leri birkaç gündür kullanıyorum. Geçen kısa sürede mevcut Creative Audigy ses kartımın bu hoparlörlere haksızlık olduğunu düşündüğüm için yarın M-Audio'nun ses kartlarına bakacağım, onlardan memnun kalmazsam yurt dışından Auzentech X-Fi Prelude 7.1 (http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_prelude.php) sipariş edeceğim.

Ses kartlarıyla ilgili de internette epey siteye baktım. Malesef ülkemizde perakendecilerde satılan Creative X-Fi (XtremeAudio'nun ses çipinin aslında X-Fi olmadığı söyleniyor, XtremeMusic ise piyasadan kalktı) ve Asus ses kartlarının M-Audio ve Auzentech'e kıyasla eleştiri ve testleri çok zayıf.

Ses kartıyla ilgili tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum. Bir kaç gün içinde yeni kartla elde edeceğim performansı da yazacağım.

Bu vesileyle 192 kbps mp3'lerimi çöpe attıran ve internet kazan ben kepçe flac formatlı dosya aratan Aego'ları da kınıyorum

Saygılar, sevgiler.

Eheh, aramıza hoşgeldin.

Aego-M i kullandıkça daha çok sevilecek hatta aşık olunacak set. Bu arada ses kartı konusuna katılıyorum. Bende audigy kullanıyorum, fırsat bulunca değiştireceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: megaramazan

aego bu incelemede oldukça yüksek puan almış. tip den 4 yıldız. diğer özellikleri ise 5 yıldız.
    çok üstün gözüküyor özellikle de fx6021 ile kıyaslanınca...

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :)

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :)

Fiyat performans açısından Creative inspire T3030 kullanıyorum ve memnunum. Yukarıdaki değerlendirmede de 5 üzerinden hepsinden 4 almış. Kısıtlı bütçe sahibi olan ve 2.1 edinmek isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir.

ekleme: "üzerinden" kelimesi eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 12 Ocak 2008; 10:43:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

G500 ün distorsiyona girmeden yada girdigindeki son ses seviyesini bilemiyorum fakat ben de bir Aego M kullanıcısı olarak sana sesi ne kadar kullandığımı anlatmaya çalışayım. Genelde Elektronik müzik dinlerim prograssive house lounge vs. WinAmp kullanıyorum. Aego üzerindeki ses seviyesi %30 PC min ses seviyesi %50 sesi genel olarak elimin altında olması adına winamptan kullanıyorum ve winampın ses seviyesi %60 larda. Oldukça tatmin edici doyurucu yukseklikte bir ses alıyorum Aegodan. He çok çoşmak istersem winampı %100 e dayıyorum ve PC yide %60-65 lere çıkarıyorum, etraf sallanıyo zaten :) Odadan çıkıp gidip holden dinliyorum müziği yada mutfakta yemek felan yaparken. Umarım ufakta olsa bi referans olmuştur bu örnekleme çünkü ses seviyesini tüm kaynaklardan %100 e getirmeye daha cesaret edemedim tüm mahalle bende toplanabilir korkusu yaşıyorum

teşekkürler dostum peki filmlerdeki performansı nasıl acaba 2+1 olmasına rağmen x-fi xtreme music ses kartı ile tatmin edici sonuçlar alabilirmiyim?

• Bu topic i yeni gördüm bayagı eglenceliymiş 2-3 kullanıcı bir araya gelmiş, vermişler gazı birbirine Aego piyasanın kralı olmuş 15 günde O kadar gaz olmuşlarki Bose lar, Z5500 ler, Altec ler alt üst olmuş bir anda.

5.1 setlerle karşılaştıranlara falan zaten diyecek bir şey bulamıyorum.. Film performansı z5500 den iyi yani bu setin Bilmem 5.1 e kapak yapmalar falan olmuş çok komik Logitech inde "Kick Ass" ödülü bu tür kullanıcılar için sanırım

Bari s750 den de her yönden iyi diyinde son noktayı koyun aAego M in 2 kolonu s750 nin 7 kolonundan iyi 7 kolonda neymiş

NOT: Aego M iyi bir üründür f/p iyidir, tabiki alınabilir, kullanılabilir. Tatmin eder fakat bose alan adama Aego onun yarı fiyatında ve daha iyi ses veriyor derseniz inandırıcılıgınız kalmaz. Aego M f/p plarak Bose dan iyidir diyin daha inandırıcı ve mantıklı olabilir.

Hiç bir set siz kullanıyorsunuz diye en iyi degildir.

Düzeltme : Rica üzerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnex7 -- 12 Ocak 2008; 18:22:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

Bu topic i yeni gördüm bayagı eglenceliymiş 2-3 kullanıcı bir araya gelmiş, vermişler gazı birbirine Aego piyasanın kralı olmuş 15 günde O kadar gaz olmuşlarki Bose lar, Z5500 ler, Altec ler alt üst olmuş bir anda.

Aego M kullanıcısı, markasını bilmedigi seti dinlemiş ve Aego M le karşılaştırmış Aego M daha kaliteli ses veriyor demiş(Bkz: BOSS!)

5.1 setlerle karşılaştıranlara falan zaten diyecek bir şey bulamıyorum.. Film performansı z5500 den iyi yani bu setin Bilmem 5.1 e kapak yapmalar falan olmuş çok komik Logitech inde "Kick Ass" ödülü bu tür kullanıcılar için sanırım

Bari s750 den de her yönden iyi diyinde son noktayı koyun aAego M in 2 kolonu s750 nin 7 kolonundan iyi 7 kolonda neymiş

NOT: Aego M iyi bir üründür f/p iyidir, tabiki alınabilir, kullanılabilir. Tatmin eder fakat bose alan adama Aego onun yarı fiyatında ve daha iyi ses veriyor derseniz inandırıcılıgınız kalmaz. Aego M f/p plarak Bose dan iyidir diyin daha inandırıcı ve mantıklı olabilir.

Burda Aego M in iyi ilan edilmesinin geçerli bir sebebi var.

Eğer diğer topikten gazı alıp burda saçmalamadan önce bu topiği adam gibi okuyup analiz edebilseydin, burda Aego yu öven kişilerin karşılaştırmaları birebir dinleyerek yaptığını, geri kalan bütün bilginin ise tamamen kullanıcı yorumları ve netteyi yorumlardan alıntı olduğunu ve kesin bir iddia da bulunulmadığı görürdün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 12 Ocak 2008; 18:06:50 >

• benim de aego nun sesinin bu abartılı övgüler kadar olacağını zannetmiyorum hele Bose ile yarışacak bi set gibi de gelmiyor bana yarışacak derken yani bose u yine de geçemez ama diğer hi end ürünleriyle başabaş diyelim.kullananlar oyle bir anlatmış ki sanki hi fi sistem alıyoruz
  • @Soultrap

Direk savunma haline geçmenize gerek yok sadece gördügümü söyledim bir saat kadar topic i okudum ve her şey gayet açık mesela sizin küçük bir yorumunuz

quote:

Evet 2 kere 2 dört. Ve Aego M in sesi Bose Companion 3 II den iyidir. Nette bunun aksini savunan tek bir tane yorum bulunamaz.

Aynı şekilde z5500 e de söylenmişsiniz(5.1 ne alakaysa!).

Setinizi almışsınız çok güzel iyi günlerde kullanın ama bunun heyecanıyla burada yersiz iddialarda bulunmayın lütfen.

Buarada alıntınızı silerseniz sevinirim @oronra arkadaşımın ricası üzerine mesajda düzeltmeye gidicem

Düzeltme: Kime yazdıgımı belirtmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnex7 -- 12 Ocak 2008; 18:24:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

benim de aego nun sesinin bu abartılı övgüler kadar olacağını zannetmiyorum hele Bose ile yarışacak bi set gibi de gelmiyor bana yarışacak derken yani bose u yine de geçemez ama diğer hi end ürünleriyle başabaş diyelim.kullananlar oyle bir anlatmış ki sanki hi fi sistem alıyoruz

1. Hi-End ürünün ne olduğunu biliyormusunuz sayın @awareturkey, eger biliyorsanız Aego M i nasıl hi-end ürünlerle başabaş tutabiliyorsunuz
    2. Bose ürünlerinin hi-fi sınıfı olduğunumu düşünüyorsunuz. Bilirkişiler dahi Bose un farklı bir kulvarda koştuğunu ve hi-fi olmadığını sovunuyorlar.

Sevgiler...

• quote:

Direk savunma haline geçmenize gerek yok sadece gördügümü söyledim bir saat kadar topic i okudum ve her şey gayet açık mesela sizin küçük bir yorumunuz

quote:

Evet 2 kere 2 dört. Ve Aego M in sesi Bose Companion 3 II den iyidir. Nette bunun aksini savunan tek bir tane yorum bulunamaz.

Setinizi almışsınız çok güzel iyi günlerde kullanın ama bunun heyecanıyla burada yersiz iddialarda bulunmayın lütfen.

Buarada alıntınızı silerseniz sevinirim @oronra arkadaşımın ricası üzerine mesajda düzeltmeye gidicem

İddialarımın yersiz olduğuna karar veren mercii neresi?

Ben kendi deneyimlerim ve nette yazanlar doğrultusunda gayet yerli iddialarda bulunduğumu düşünüyorum.

Asıl Aego M i dinlememiş kişiler Aego nun Bose den veya burda bahsi geçen setlerden daha zayıf olduğunu nasıl söyleyebiliyorlar?

• quote:

Bu topic i yeni gördüm bayagı eglenceliymiş 2-3 kullanıcı bir araya gelmiş, vermişler gazı birbirine Aego piyasanın kralı olmuş 15 günde O kadar gaz olmuşlarki Bose lar, Z5500 ler, Altec ler alt üst olmuş bir anda.

Düzeltme : Rica üzerine.

ne diyosun kardeşim ya gelmiş pişkin pişkin konuşuyosun burda ses kalitesinden bahsediyoruz 5.1 sesten değil tabiki çevresel ses olarak 5+1 sistemlerle yarışamaz

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

quote:

İddialarımın yersiz olduğuna karar veren mercii neresi?

Ben kendi deneyimlerim ve nette yazanlar doğrultusunda gayet yerli iddialarda bulunduğumu düşünüyorum.

Asıl Aego M i dinlememiş kişiler Aego nun Bose den veya burda bahsi geçen setlerden daha zayıf olduğunu nasıl söyleyebiliyorlar?

Sanırım sorunda orda kimse durup dururken Bose Aego M den iyi demiyor dememeli zaten benim hoşuma gitmeyende bu zaten.

Ben kendimi nası ifade edebilirim tam olarak bilmiyorum ama tartışma ortamları falan pek bana göre degil son mesajımı yazayım;

Bu yazıcaklarım şahsına degil

Ben bir kullanıcının seti alıp 3 gün sonra netten ordan burdan araştırarak o setle, bu setle karşılaştırmasına karşıyım anlatabildim mi?
    Yani hak veriyorum mutlaka Aego M i ve ya X bir seti yeni alan bir kullanıcı, o kadar para vermiş, memnunluk hissetmek istiyor ve seti kurunca aldıgı performans iyi de olsa yetmiyor ve bunu diger kullancılarında dogrulamasını bekliyor. Şüphesiz bu topicte Aego M in övüldügü her mesaj kullanıcıyı o kadar mutlu ederki o tatminlik hiç bir yerde yoktur.

Kendi setini okadar para vererek almasının dogru oldugunu görmek için 2. aşama ise nedir? internet ten set ile ilgili araştırmalar yapıp bunu kullanıcılarla paylaşmaktır. Dogru mudur? bence hayır. Neden derseniz internet öyle bir şey ki neyi aradıgınız farketmez görmek istediginiz şeyi mutlaka bulursunuz bakın burası çok önemli
    Bana 2 set ismi verseniz x ve y ben size x in övüldügü y nin yerin dibine sokuldugu 40 post , y nin tavan yaptıgı x in yerildigi 50 post bulayım. Sonuçta yabancı forumda da yazan sizin benim gibi elemanın biri hatta maddi gelirleri çok iyi oldugu için o setten bu sete zıplarlar ve 3 ay önce kullandıgı seti zamnında överken şimdi yermekten geri kalmaz.

Güzel mesaj yazdım bunu saklıycam Anlatmak istedigim forum insanları set alacaksanız burada kabaca markaları ve modelleri tanıyın fakat hangisine almaya karar verceginiz zaman buraya bulaşmayın gidin hepsini dinleyin kulak sizin kulagınız ben size X seti önerdigimde siz o seti benim kulagımla dinlemiyceksiniz sonuçta sadece benim kulak begenmiş almış olay bu.
    Setinizi aldıktan sonra da güle güle kullanın x, y markalarla kapıştırmayın gerek yok koyun şarkınızı verin volume ü gerisi yalan burayada gelin "ben bunu aldım mutluyum" bitti.

Buarada @Soultrap alıntını düzenledigim şekilde yaparsan iyi olur.

• ben bu başlığı takip etmeyi bırakıyorum ya yanlış anlaşıldım galiba cevap verecek hgalim kalmadı artık
  • quote:

Sanırım sorunda orda kimse durup dururken Bose Aego M den iyi demiyor dememeli zaten benim hoşuma gitmeyende bu zaten.

Ben kendimi nası ifade edebilirim tam olarak bilmiyorum ama tartışma ortamları falan pek bana göre degil son mesajımı yazayım;

Bu yazıcaklarım şahsına degil

Ben bir kullanıcının seti alıp 3 gün sonra netten ordan burdan araştırarak o setle, bu setle karşılaştırmasına karşıyım anlatabildim mi?
    Yani hak veriyorum mutlaka Aego M i ve ya X bir seti yeni alan bir kullanıcı, o kadar para vermiş, memnunluk hissetmek istiyor ve seti kurunca aldıgı performans iyi de olsa yetmiyor ve bunu diger kullancılarında dogrulamasını bekliyor. Şüphesiz bu topicte Aego M in övüldügü her mesaj kullanıcıyı o kadar mutlu ederki o tatminlik hiç bir yerde yoktur.

Kendi setini okadar para vererek almasının dogru oldugunu görmek için 2. aşama ise nedir? internet ten set ile ilgili araştırmalar yapıp bunu kullanıcılarla paylaşmaktır. Dogru mudur? bence hayır. Neden derseniz internet öyle bir şey ki neyi aradıgınız farketmez görmek istediginiz şeyi mutlaka bulursunuz bakın burası çok önemli
    Bana 2 set ismi verseniz x ve y ben size x in övüldügü y nin yerin dibine sokuldugu 40 post , y nin tavan yaptıgı x in yerildigi 50 post bulayım. Sonuçta yabancı forumda da yazan sizin benim gibi elemanın biri hatta maddi gelirleri çok iyi oldugu için o setten bu sete zıplarlar ve 3 ay önce kullandıgı seti zamnında överken şimdi yermekten geri kalmaz.

Malesef hiçbirine katılmıyorum. Ben bu seti aldığımda zaten daha önceden baya iyi sayılabilecek birçok multimedia set deneyimim vardı. Ve bu set ile çok yoğun bir memnunluk hissettiğim için, yani daha önce kullandığım setlerden çok daha fazla tatmin olduğum için bunu forumda yazmak hoşuma gidiyor. Ve set hakkında bulduğum övgü dolu yazıları da alakalı topiklerde paylaşıyorum. Bu tamamen beni ilgilendirir ve istemeyen yorumlarımın hiçbirini dikkate almaz.

Bose Companion 3 kısmına gelince ben bu seti zaten denedim ve Aego nun sesinin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ve nette ne kadar arama yaptıysam Bose Companion 3 un Aego dan daha iyi olduğu yorumuna raslamadım senin söylediğinin tam aksine. Raslayacak birinin olacağını da düşünmediğim için nette böyle yorum bulamazsınız gibi iddialı bir laf ettim. Bu durumda senin söylediklerinin doğruluk payı olabilmesi için Companion 3 un Aego dan iyi olduğunu söyleyen birkaç yazıyı kaynağıyla birlikte burda göstermen gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.