Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu amacından sapmadan daha fazla tartışma yaratmadan konuyu kapatalım derim, yoksu sonu gelmiycek ve kimsenin ikna olmıycağı noktalara dogru gidiyoruz.

Bose dan memnun kalan onu Aego dan memnun kalanda aego yu dinlesin tartışmalarda rica ediyorum uzamasın. Bu konuda bir hakem komitesi oluşturamayacağımız gibi begenilerde kişilere gore degişiklik gosterecek. O sebepten enerjimizi baska noktara verelim kanısındayım.

Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 12 Ocak 2008; 22:59:01 >
  • Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

Ben bir kullanıcının seti alıp 3 gün sonra netten ordan burdan araştırarak o setle, bu setle karşılaştırmasına karşıyım anlatabildim mi?
    Yani hak veriyorum mutlaka Aego M i ve ya X bir seti yeni alan bir kullanıcı, o kadar para vermiş, memnunluk hissetmek istiyor ve seti kurunca aldıgı performans iyi de olsa yetmiyor ve bunu diger kullancılarında dogrulamasını bekliyor. Şüphesiz bu topicte Aego M in övüldügü her mesaj kullanıcıyı o kadar mutlu ederki o tatminlik hiç bir yerde yoktur.

Kendi setini okadar para vererek almasının dogru oldugunu görmek için 2. aşama ise nedir? internet ten set ile ilgili araştırmalar yapıp bunu kullanıcılarla paylaşmaktır. Dogru mudur? bence hayır. Neden derseniz internet öyle bir şey ki neyi aradıgınız farketmez görmek istediginiz şeyi mutlaka bulursunuz bakın burası çok önemli
    Bana 2 set ismi verseniz x ve y ben size x in övüldügü y nin yerin dibine sokuldugu 40 post , y nin tavan yaptıgı x in yerildigi 50 post bulayım. Sonuçta yabancı forumda da yazan sizin benim gibi elemanın biri hatta maddi gelirleri çok iyi oldugu için o setten bu sete zıplarlar ve 3 ay önce kullandıgı seti zamnında överken şimdi yermekten geri kalmaz.

Güzel mesaj yazdım bunu saklıycam Anlatmak istedigim forum insanları set alacaksanız burada kabaca markaları ve modelleri tanıyın fakat hangisine almaya karar verceginiz zaman buraya bulaşmayın gidin hepsini dinleyin kulak sizin kulagınız ben size X seti önerdigimde siz o seti benim kulagımla dinlemiyceksiniz sonuçta sadece benim kulak begenmiş almış olay bu.
    Setinizi aldıktan sonra da güle güle kullanın x, y markalarla kapıştırmayın gerek yok koyun şarkınızı verin volume ü gerisi yalan burayada gelin "ben bunu aldım mutluyum" bitti.

++++

Oronra & Soultrap

yazılanların tümünü okudum, 2 niz öyle bir ballandıra ballandıra anlatmışsınız ki doğrusu ben bile acaba bu setleri reklamını yapasınız diye ikinize bedavamı verdiler diye düşünmedim diyemem. Blmuzik'e gitsem oranın çalışanı para kazanmak isteyen yetkilisi sizin kadar etkileyici anlatamazdı bu ufacık kolonlu seti Kızmayın hemen ben dinlemedim bu seti ama cidden ufacık tefecik bişey bu set, fiyatına bakarsak 350 YTL (epey büyükçük). Nette değerlendirmelerde bakıyorsunuz Creative T3030 4 yıldız almış fiyatı 80YTL buda Aego M 5 yıldız almış (dizayn 4 yıldız). Herkes kulağıyla dinlesin derim ve cebinede uygun bir set alsın yorumlardan kesinlikle ama kesinlikle etkilenmesin, yorumlar hiçbir zaman farklı kişiliklerin beklentilerine cevap olamaz.

• Konunun bu kadar gundem ve tartışma yaratacagını bilseydim BL müziğe ürünü bedava verin Aego yu savunim diye teklifte bulunurdum heralde. Gerçi BL müzik ürünün üreticisi degil sadece ithalatcısı bu teklifin onu pek baglayacağınıda sanmıyorum ama şundan emin olunki kesinlikle ticari bir amaç güdmüyorum.

Sadece bu paraların creative ve logitech gibi markalara verilecegi zaman daha profesyonel sistemlerinde degerlendirmeye alınması taraftarıyım. Gerçekten üst düzey bir performansı var ve dinleyipte begenmemek mümkün degil.
  • quote:

yazılanların tümünü okudum, 2 niz öyle bir ballandıra ballandıra anlatmışsınız ki doğrusu ben bile acaba bu setleri reklamını yapasınız diye ikinize bedavamı verdiler diye düşünmedim diyemem. Blmuzik'e gitsem oranın çalışanı para kazanmak isteyen yetkilisi sizin kadar etkileyici anlatamazdı bu ufacık kolonlu seti Kızmayın hemen ben dinlemedim bu seti ama cidden ufacık tefecik bişey bu set, fiyatına bakarsak 350 YTL (epey büyükçük). Nette değerlendirmelerde bakıyorsunuz Creative T3030 4 yıldız almış fiyatı 80YTL buda Aego M 5 yıldız almış (dizayn 4 yıldız). Herkes kulağıyla dinlesin derim ve cebinede uygun bir set alsın yorumlardan kesinlikle ama kesinlikle etkilenmesin, yorumlar hiçbir zaman farklı kişiliklerin beklentilerine cevap olamaz.

O değerlendirmeye bakarak speaker alırsan sonuç hüsran olur.. Örneğin Creative t3030 modeli sesten 4 yıldız alarak Altec Lansing fx6021'i kağıt üzerinde geride bırakmış, hadi onu da geçtik Aego M'e yaklaşmış.. Gülüyorum sadece
    Ayrıca "Blmuzik'e gitsem oranın çalışanı para kazanmak isteyen yetkilisi sizin kadar etkileyici anlatamazdı bu ufacık kolonlu seti" demişsin.. Topic'i tamamıyla okuduysan setin driver'larını üreten firmanın amacı zaten full range verebilen en küçük driver'ı üretmek.. Firma aynı zamanda Bose markasının da driver'larını üretmekte.. Ve bana göre Bose Companion 3 II modeli verdiğiniz parayı hak etmiyor.. Ürünü alırken speaker + marka parası ödüyorsunuz..

• quote:

Orjinalden alıntı: Ruth1ess

quote:

O değerlendirmeye bakarak speaker alırsan sonuç hüsran olur.. Örneğin Creative t3030 modeli sesten 4 yıldız alarak Altec Lansing fx6021'i kağıt üzerinde geride bırakmış, hadi onu da geçtik Aego M'e yaklaşmış.. Gülüyorum sadece
    Ayrıca "Blmuzik'e gitsem oranın çalışanı para kazanmak isteyen yetkilisi sizin kadar etkileyici anlatamazdı bu ufacık kolonlu seti" demişsin.. Topic'i tamamıyla okuduysan setin driver'larını üreten firmanın amacı zaten full range verebilen en küçük driver'ı üretmek.. Firma aynı zamanda Bose markasının da driver'larını üretmekte.. Ve bana göre Bose Companion 3 II modeli verdiğiniz parayı hak etmiyor.. Ürünü alırken speaker + marka parası ödüyorsunuz..

@Ruth1ess

O değerlendirmeyi diğeleri gibi değerlendirmemeli zaten diye yazmıştım Yani netteki her değerlendirme, yorum, test doğrudur diyemeyiz. Kimisi firmalardan para alır aldığı firmanın ürününe 5 yıldız verir. Kimisi aldığı ürünü över kendisinin doğru seçimini onaylatır. Kimisi kafasına göre testler yapar oranlar verir X marka iyi der. Ufacık kolon dememde ses kalitesi açısından dandik anlamında değildi zaten fizik ve görünüş açısından gerçekten küçük kolonlar Yer sorunu çekenler küçük ve kaliteli ürünler herzaman güzeldir. Önemli olan beğeni ve bütçe olayı zaten. Aldığınız cihaz ödediğiniz yanında sizi memnun ediyorsa problem yokturda denebilir bence.

Bu arada düşüncelerim tamamen iyiniyetimle yazılmıştır, yanlış anlaşılmak istemem.

• quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

arkadaşlar hayatımda dinlediğim en berbat settir fx4021.hayatımda böle rezalet bir set görmedim.bassları duysanız resmen ağlarsınız.çünkü bass denilen şey bu sette yokkuru gürültü=fx4021.altec in böle bir seti piyasaya sürmesi kafamdaki altec kalitesini sildi götürdü.yanında duran x230 un sesi tamamen bastırır.hem kalite olarak hemde ses gücü olarak.artık siz düşünün

dostum oncelikle fx4021 modeli mx5021 modelinden düşük bi modeldir ve bass ı tatmin edici olmayabilir sana göre.Denediğin ses kartı da önemli bu arada.Ama Bir ürünün subuyla markayı kıyaslayamazsın.Mx5021 in sub ının noldukça güçlü ve çok kaliteli vurdugunu bi çok kişi söyler.Ama sen fx4021 derken fx6021 i kastettiysen önce hangi model hakkında konuştuğunu iyi bilmelisin.

hangi model hakkında konuştuğumu iyi biliyorum dostumben mp3 player da yanyana , aynı anda takıp çıkararak (kısaca aynı şartlarda) , mx5021 , fx4021 ve x230 u denedim.sonuç fx4021 in kuru gürültü olduğuydu

• Evet bugün X-fi ExtremeMusic kartıma da kavuşmuş bulunuyorum.

Audigy Value ile bile Aego ya doyamıyordum. Şimdi tam vereceğim hakkını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Evet bugün X-fi ExtremeMusic kartıma da kavuşmuş bulunuyorum.

Audigy Value ile bile Aego ya doyamıyordum. Şimdi tam vereceğim hakkını.

Hayırlı olsun @Soul

Value ile X-Fi arasında ciddi fark olduğunu düşünüyorum, hatta geçen gün o/b ses kartları ve ext. ses kartları ile ilgii bir araştırma yaptım, ses kartlarının ses kalitesi ve cpu üzerine bindirdigi yüklerle felan alakalı bi takım dökümanlar felan buldum. X-Fi Audigy2 ZS den sadece bir pirinç tanesi kadar önde. Gerçi bunlar çok teknik detayların sonuçları kulakların bu farkı belirlemesi soz konusu degil.

Tekrar hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Oronra
    Hayırlı olsun @Soul

Value ile X-Fi arasında ciddi fark olduğunu düşünüyorum, hatta geçen gün o/b ses kartları ve ext. ses kartları ile ilgii bir araştırma yaptım, ses kartlarının ses kalitesi ve cpu üzerine bindirdigi yüklerle felan alakalı bi takım dökümanlar felan buldum. X-Fi Audigy2 ZS den sadece bir pirinç tanesi kadar önde. Gerçi bunlar çok teknik detayların sonuçları kulakların bu farkı belirlemesi soz konusu degil.

Tekrar hayırlı olsun

Evet X-fi de pek matah bişe değil ama sesi gerçekten güzel. Crystalizer fln hoş. Zaten ben arkadaştan 2.el çok ucuza aldım yoksa x-fi düşünmüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 14 Ocak 2008; 20:50:13 >

• bana bu yazılan çizilenler hikaye gibi geliyor ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: Oronra
    Hayırlı olsun @Soul

Tekrar hayırlı olsun

Evet X-fi de pek matah bişe değil ama sesi gerçekten güzel. Crystalizer fln hoş. Zaten ben arkadaştan 2.el çok ucuza aldım yoksa x-fi düşünmüyordum.

hocam setin garanti süresi ne kadar acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

hocam setin garanti süresi ne kadar acaba?

AE Aego nun garanti süresi 2 yıl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

bana bu yazılan çizilenler hikaye gibi geliyor ama neyse

Hikaye gelen nedir?
  • XtremeMusic ile Aego M iyi anlaştılar. Bu ses kartıyla basslar biraz daha yumuşadı ve bence harika oldu.

Eq ve ekstra bas-tiz kullanmadan sadece 35hz frekansına 3db güçlendirme yaparak ve %30 24bit Crystalizer ayarı ile son derece doğal bir ses elde ettim. Kartı Entertainment modunda kullanıyorum bu arada.

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :)
  • ben aego kullanıcılarına birşey soracağım bu hoparlörü alsam direk tv ye bağlayabilirmiyim. tv min rca2 çıkışı var (yani audio L ve audio R)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ula$ -- 15 Ocak 2008; 0:55:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ula$

ben aego kullanıcılarına birşey soracağım bu hoparlörü alsam direk tv ye bağlayabilirmiyim. tv min rca2 girişi var (yani audio L ve audio R)

Setin içinden RCA to microjack kablo çıkıyor. Yalnız RCA to RCA kablo alarak TV ye bağlamanız mümkün.

Yalnız TV den 2.1 ve müzik için tasarlanmış bir setle randıman alırmısınız orasını bilemem.
  • yok zaten pc de hdmi la tv ye bağlı bu şekilde hem pc hem tv için ses çıkışı elde etmiş olacağım. yani tv ye htpc bağlı şu anda... Ses kalitesi sanırım tv nin standart hoparlöründen daha iyi olacaktır değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ula$

yok zaten pc de hdmi la tv ye bağlı bu şekilde hem pc hem tv için ses çıkışı elde etmiş olacağım. yani tv ye htpc bağlı şu anda... Ses kalitesi sanırım tv nin standart hoparlöründen daha iyi olacaktır değilmi?

Ses kalitesi tabiki TV nin kinden iyi olacaktır. Yalnız tv için böyle bir sistem yerine aynı fiyatlara güzel bir 5.1 sistem alabilirsiniz. Creative G500 mesela.
  • En iyi set kişinin kendi kullandığı settir. mesela X540 fiyatı da 100 ytl civarında. al sana f/p. Bundan sonrada alacağım set Z5500 veya G500.
    Herkese selamlar.
  • Bende katılıyorum kişi için kullandığı set iyidir herzaman bu insan doğası ama tabi üstün setlerinde varlığını kabul ettiğimiz sürece
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.