Şimdi Ara

Acrher yardim.....plz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben archer acmak itiyorum ama karar weremeedim hangisini acacagima sizlerin onerilerinizi bekliyorum... soyle pvplerde iyi olsun istiyorum onerileriniz nedir acaba simdiden tesekurlerxD

• hawkeye,

bide bu resim ney oluyor.,
  • Bencede hawkeye tam ortalama bı archer yanı demek ıstedıgım hepsının ortası dark elf de atak yuksek can ve hız bıras dusuk sılver rangerde (elfde) critical atak ratesı ve atak hızı yuksek buna karsı can ve atak gucu dusuk ..

hawkeye atak speed ve p atak gucu makul derecede olmasına karsın hp sı dıer archerlardan daha yuksek

Walla yanılıosam duzeltın !!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastBambam

pvplerde iyi olsun istiyorum onerileriniz nedir acaba simdiden tesekurlerxD

Pvp lerde iyi bir class istiyosun archer magelere karşı üstündür ama archerlara karşıda bazı classlar üstündr ama herşeyden önemlisi senin kabiliyetindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSchumacheRx -- 24 Eylül 2008; 22:08:43 >
  • only hawkeye ...
  • eger oynucagin server c6sa sana ghost sentineli tavsiye ederim ama c4se hawkeyi tavsiye ederim
  • tesekurler arkadaslar buarada cumhur naber yaff ben aydın hani abyse geciyorduk senle bi ses et bi haber gonder hemen gecelim kanka insallah abysde yunanlilar wardir eski gunlerimizin hatrina cakriz critigi yunalilara zuhafkasnfafa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastBambam

tesekurler arkadaslar buarada cumhur naber yaff ben aydın hani abyse geciyorduk senle bi ses et bi haber gonder hemen gecelim kanka insallah abysde yunanlilar wardir eski gunlerimizin hatrina cakriz critigi yunalilara zuhafkasnfafa

La Aydın senmısın ınsan onceden soyler be kardesım kankam canm bı denem ...dur aydın bı seyler dusunuyorum en kısa zamanda doncem sana!!!!
  • Hawkeye tek gecerim .. Hepsini denedim test ettim hawktan gerisi yalan kanımca.Yada ben iyi onuyorum bu classta..
  • bi ton baslik var forumda..biraz arasaydin daha iyi olurdu senin icin....
    he teke tekte cok saglam.. mass pvp de pr hep son vurusu yapiyor .... sr de low rate in vazgecilmezlerinden ...sec begen al

bence de he
  • hawkeye aç... kaçarak vurcağın için Adventurer hariç diğer daggerlerden kaçarak vurma şansın olur (Hawkeye olurum sadece Dash ve HP için)
  • saolun arkadaslar sr ve he arasinda tereddutlerim wardi simdi kararimi werdim h e kasacagim ya aslinda ben he kastim ama elf lerin hızlarina hayranim. Bu yuzden bıraz kararsiz kaldim.Cok saolun ilgilendiginiz icin^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.