Şimdi Ara

Acronis Disk Director 12 Recovery Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Format atmaya çalışırken SSD (C)( işletim sistemi + recovery ) partitionlarını silmek isterken yanlışlıkla HDD (D ve E) partitionlarını sildim. Ne yaptığımın farkına varınca HDD'nin sildiğim partitionlarını formatlamadım. Biraz araştırma yapıp bu uygulamaya ulaştım. Acronis Disk Director gerçekten bir çok kişide sorunu çözmüş gibi görünüyor. Yalnız izlediğim video veya incelediğim anlatımlarda kurtarmada hep 1 patition buluyor ve adamlar rahat rahat kurtarıyor.

Ben kurtarmaya çalışırken arama sonucu bir sürü seçenek çıktı. Bunlardan biri ( yaklaşık 300GB) benim sildiğim partitionlardan biri ile aynı boyutlarda, 500mb de sanırım sisteme ayrılmış bölüm. Ancak diğerleri HDD nin tüm boyutunu veriyor. Yani diğer partition görünmüyor. Ben burada kurtarma aşamasında hangisini seçmeliyim bilemedim.

Ayrıca birini seçtiğimde diğerleri invaid oluyor ( Uygulama Rehberi'nde de aynı şekilde olacağı yazıyor ). Yalnız 300Gb olanı seçtiğimde 500Mb sisteme ayrılmış olan da seçilebilir görünüyor. ( Birine D birine F adını gösteriyor. )

Yardımcı olabilecek umarım arkadaş vardır. Yılların emeği var bu partitionlarda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.