Şimdi Ara

Acronis İmage ve Raid O hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim sistem normal tek diske kurulu Win7 Ult.64 bit. Ben bu sistemin acronis ( yada hangisi yapabilecekse) imajını alsam daha sonra sisteme yeni bir hdd ekleyim raid 0 yapsam bu imajı tekrar kullanabilir miyim? Yani tekrar baştan kurmadan raid 0 da kullanabilir miyim eski win 7' yi. Hayırlı bayramlar...

• acronis le yedek geri yüklerken disk boyutlarının eşit olması lazım hatta disklerin sadece boyutları değil tamamen eşit olması lazım büyük bir ihtimal olmaz,ayrıca tek disk varmış sanırım pc inde acronis ile yedek alırken yedeğini kaydetmek için farklı bir disk göstermen lazım
  • Acronisle yedek aldıktan sonra diski taktığınızda raid olarak görülüyorsa yedeği yükleyebilirsiniz,yalnız raid le ilgili sürücü gerekiyorsa sorun çıkabilir.
    Ayrıca yedek alırken hdd 2 parça ise c nin yedeği d sürücüsüne alınabilir,yeterki boş alan bulunsun. Son olarak yedeği kopyalamak için oluşturduğunuz bölüm yedeği aldığınız bölümden küçük olmasın yeter.
    Bunları uzun süredir acronis kullandığım için yazıyorum(yalnız raid olayını denemek lazım),kolay gelsin.
  • Acronis yedek alacak harici bir hdd var elimde. Raid 0 için aynı model marka ve kapasitede (Seagate 250 GB) diskte var. Şuan ki windows 7 sadece birinde kurulu. Bunun yedeğini alsam hariciye sonra 2. seagate ekleyip raid 0 şeklinde ayarlayıp (raid sürücülerde hazır) sistemi aldığım yedekten kurabilir miyim? Bilmem anlatabiliyor muyum?
  • Ben server 2012 Foundation Yüklü Makinaya 2 disk taktım ve Raid 1 Yaptım. Fakat acronisten disk kopyalamaya çalışırken acronis Raidli sanal diski görmiyor iki fiziksel diski ayrı ayrı görüyor ve birine kopyalama yapınca Raid bozuluyor.

Sanırım Acdronise raid eklentisi eklenince oluyormuş bunun içinde akronisle iletişim kurmak gerekiyormuş. Nasıl yapacağız bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.