Bildirim
Acronis True Image Home 2016 v19 ile (Yedek) Almak..Resimli Anlatım..
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yıllardır kullandıgım en gerekli progrmlardan biri. beni her formtata yeniden sürücü kurma oyun kurma program kurma dertlerinden yıllardır kurtarıyor ne deyim teşekkürler acronis -
gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler -
Xp ararken rastladım, uzun zamandır kullanıyorum bu programı, güzel açıklamışsınız, elinize sağlık. -
yıllardır kullandıgım en güzel ve en yararlı programlardan biri. herkese tavsiye ederim -
Cd surucusu bulunmayan bilgisayarlarda nasil yapabiliriz bu islemi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellerinize saglık.yedekleme yi yaptım.sorun cıkmadı.Eski sürümünde (2009 herhalde) windows xp de recovery yapabiliyordum.Bu sürümdede yapabilirmiyim. indirdigim dosyada sadece ıso dosyası cıktı.XP ye kurulum dosyası yokmu dur?Teşekkürler -
64 bit Win7'de çalışıyor mu peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz94
Cd surucusu bulunmayan bilgisayarlarda nasil yapabiliriz bu islemi?
media builder kısmından flaş belleği başlangıç medyası olarak kullanbilirisin . fat32 olarak formatla 200mb alan istiyor bootable yap sonra flaş belleğinde geri kalan alanı başka dosya atmak için kullanbiliriisn -
quote:
Orijinalden alıntı: maxser
yıllardır kullandıgım en gerekli progrmlardan biri. beni her formtata yeniden sürücü kurma oyun kurma program kurma dertlerinden yıllardır kurtarıyor ne deyim teşekkürler acronis
bencede güzel program genelde ben cafeler için kullanıyorum ancak kendime kullanmıyorum. çünkü format ihtiyacım olunca kullandığım tüm programların yeni sürümleri çıkmış oluyor.sürücüler programlar vs. haliyle hepsini kaldırıp yüklemekdense format daha güncel ve temiz geliyor bana ve daha az zaman:) -
ellerine sağlık güzel olmuş.ama bir sorunum var üniversal restore görünmüyor bende -
Bu ürünü lisanslı olarak nereden satın alabiliriz.. ve lisans süresi ne kadar geçerli oluyor..? -
eline sağlık güzel olmuş.Formatı bastıktan sonra alacağım back up bende -
dosyayı indirdim fakat icinde iso dosyası felan göremedım ? iso dosyasına çift tıklayın dıyo fakat öle bise göremedım yardımcı olursanız sevinirim -
son sürüm olan "Acronis.True.Image.Home.2012.Build.6154" bile sanırım win7 için hala beta tam güvenmiyorum açıkcası. -
Windows 7 için işletim sisteminin kendi backup - recovery yazılımını kullanmak daha faydalı olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Netscout
Windows 7 için işletim sisteminin kendi backup - recovery yazılımını kullanmak daha faydalı olacaktır.
xp deki gibiyse yandık tam olarak test edebildinizmi sağlıklımı? -
Parasını verip 2012 versiyonu aldım mükemmel parasını hakediyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 5 Mart 2012; 15:22:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: raver
quote:
Orijinalden alıntı: Netscout
Windows 7 için işletim sisteminin kendi backup - recovery yazılımını kullanmak daha faydalı olacaktır.
xp deki gibiyse yandık tam olarak test edebildinizmi sağlıklımı?
Evet heryere yedek alabiliyorsunuz. (DVD-USB-Network)
İşletim sistemi çalışırken bile alabiliyorsunuz.
Bence Windows 7 ve Server 2008 R2 işletim sistemlerinin yedekleme ve recovery yazılımları çok iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: raver
Parasını verip 2012 versiyonu aldım mükemmel parasını hakediyor..
Keşke biraz daha bekleseydiniz.
Benzer içerikler
- pdf kopyalama engeli kaldırma
- youtube multi downloader
- otomatik tuş basma
- easeus veri kurtarma lisans kodu 2024
- bios açılmıyor
- yapay zeka ile borsa tahmini
- chat sesli konuşma özelliği
- gemini ücretli mi
- chatgpt plus fiyat
- udf dosyası nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X