acronis ile yeni aldığım ssd'ye eski bilgisayarıdaki imajı atacağım ama sorunla karşılaşıyorum. Bu arada iki cihazda da ssd var, eski cihazdan imajı alırken bir sorun yaşamadım..
Ama yeni ssd'ye imajı atarken cannot recover partiton because backup file on the same partitiın that you are going to recover. You can copy the back up file to another partition and try again hatascını yazıyor..
new location sekmesinde c yani yeni diskim görünmüyor?
Birisi yardımcı olsun, bunu yapamadan uyumamam gerekiyor
Kardeş, belliki imaje dosyanda sıkıntı var, büyük ihtimal mbr(sistem ayrıldı) dosyasını almadın.
Sana önerim ve kesin çözüm şu;
Yeni ssd' ni 2. disk olarak tak Acronis ile disk klonlama yap. İmaje basma gibi oda çok kolay. Yapamazsan yaz ayrıntı vereyim.
Yedeği eski diske yüklemeye çalıştığından o uyarıyı alıyorsun. Çünkü yedek dosyasıyla yedeği yüklemeye çalıştığın yer aynı. Yeni ssd yi add new diskten ekleyebilirsin. Menüde olması lazımdı. (İçindeki veriler silinir. Yanlışlıkla eski ssd yi seçme)
quote:
Orijinalden alıntı: Axcalubur40
Kardeş, belliki imaje dosyanda sıkıntı var, büyük ihtimal mbr(sistem ayrıldı) dosyasını almadın.
Sana önerim ve kesin çözüm şu;
Yeni ssd' ni 2. disk olarak tak Acronis ile disk klonlama yap. İmaje basma gibi oda çok kolay. Yapamazsan yaz ayrıntı vereyim.
dizüstü bilgisayar.. Akşam yapmaya çalışırken resim falan atarıım...
Tamam dostum, diğer disk için dvd romu sökebilirsin tek vida tutuyor zaten. Çıkart diğer diski tak aynı anda sistemde 2 disk olmuş olsun. Gene yaparsın disk klonlamayı.
İmaje al kaydet bir sonrakine bas bana amele işi gibi geliyor..