Şimdi Ara

Acronis True Image USB Bellekten çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
14
Favori
63.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada Acronisi indirmeden sadece 36 MB lık bir dosya indirerek işimizi halledecez. Nasıl yapılacağını tek tek kendim anlatıyorum. Umarım işinize yarar saygılarımla...
    Öncelikle bu adresten gereken dosyayı indirin.

(Alternatif:
    onedrive.live.com
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    https://onedrive.live.com/redir?resid=65DD24C4C5E9FE67!2596&authkey=!AMgCJ2zJh_hQkng&ithint=file%2czip
    )
    dosya indikten sonra winrar ile dosyaları klasöre çıkarın

flash diskteki verileri alın çünkü herşey silinecek flash diski yedekledikten sonra;
    1-flash diski takın "usb_format" ı açıp Device kısmında flash diski seçip file systeme fat32 seçin Quick format ı seçip start a basın bitince kapatın.
    (Windows 10'da "usb_format" bazen çalışmıyor. Flash diski Windows üzerinden sağ tıklayıo hızlı biçimlendirebilirsiniz. Biçimlendirdikten sonra 1. adımı atlayın, 2. adıma geçin.)
    2-"grubinst_gui"açın Disk i seçin flash diskin boyutu olanı seçip part liste gelin refreshe basıp Whole disk (MBR) seçin Install a basın Entera basıp kapatın.
    3-"menu.lst" ve "grldr" ve "acronis.iso" dosyalarını flash diske gönderin bu kadar.

Ekstra olarak eğer Acronis 2015 indirmek isterseniz link : (Part 1,2,3 indirip winrar ile çıkartın)
    Winrar yardımıyla çıkardığınız Acronis.iso dosyasını yukarıdan indirdiğiniz ile değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neronidas -- 12 Kasım 2017; 16:3:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acronis True Image USB Bellekten Çalıştırma

Acronis True Image, bilgisayarını yedeklemek ve kurtarmak için güçlü bir yazılımdır. Acronis True Image'ı USB bellekten çalıştırarak, işletim sistemin bozulduğunda veya bilgisayarın başlatılamadığında bile verilerini kurtarabilirsin.

Acronis True Image Bootable USB Oluşturma

• Acronis True Image ISO dosyasını indir.
    • Rufus veya YUMI gibi bir USB önyükleyici oluşturma aracını kullanarak boş bir USB belleğe Acronis True Image ISO'sunu yazdır.

Acronis True Image USB Bellekten Çalıştırma

• Acronis True Image USB belleğini bilgisayarına tak.
    • Bilgisayarını yeniden başlat ve önyükleme menüsüne gir.
    • Önyükleme menüsünden Acronis True Image USB belleğini seç.
    • Acronis True Image'ın ana ekranı görünecektir.

Acronis True Image Kullanma

Acronis True Image'ı kullanarak aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsin:

• Bilgisayarı görüntüle ve yedekle
    • Yedeklemeleri geri yükle
    • Sabit sürücüleri klonla
    • Verileri şifrele

İpuçları

• Acronis True Image USB belleğini her zaman güncel tut.
    • Verilerini düzenli olarak yedekle.
    • Bilgisayarın başlatılamadığında Acronis True Image USB belleğini kullanarak verilerini geri yükle.

Anahtar Kelimeler:

• Acronis bootable USB
    • Acronis bootable USB indirme
    • Acronis True Image ISO önyüklenebilir USB
    • Acronis True Image önyüklenebilir USB
    • Acronis True Image ISO
    • Acronis USB önyükleme
    • Acronis flaş hazırlama
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eyvallah üstad imaj için illa cd olmasından sıkılmıştım, flash işi daha güzel olacak güzel iş yapmışsın helal olsun.
  • elleriniz dert görmesin
  • Hızır gibi yetiştin hocam tam 4.5 saattir bunu arıyordum birtek sen derdime çare oldun helal olsun
  • teşekkürler
  • dediğini yaptım.ama hiç birşey olmadı.bende acronis iso dosyası yok.nasıl alacağım.acronisi hiç indirmeden demişssin.!
    muhtemelen bu dediklerini yapmadan önce bilgisayarın yedeğini diske almış olmamız gerekiyor değilmi?
    not:benim hdd tek parça bu arada!
  • quote:

Orijinalden alıntı: burusuk35

dediğini yaptım.ama hiç birşey olmadı.bende acronis iso dosyası yok.nasıl alacağım.acronisi hiç indirmeden demişssin.!
    muhtemelen bu dediklerini yapmadan önce bilgisayarın yedeğini diske almış olmamız gerekiyor değilmi?
    not:benim hdd tek parça bu arada!

acronis iso dosyası linkte var zaten. Zaten yedeği diske de acronis ile alıyorsun. HDD tek parça ise yedeği kaydetmek için flash bellek kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Flash ile MS-DOS boot disk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • win7'de sıkıntı oluyor mu hocam?
  • İşletim sistemi altında çalışmıyor. Acronis'i flash diske attıktan sonra hiç bir işletim sistemine ihtiyaç yok.
    @hooper
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

İşletim sistemi altında çalışmıyor. Acronis'i flash diske attıktan sonra hiç bir işletim sistemine ihtiyaç yok.
    @hooper

Win7'nin imajında sıkıntı oluyor mu demek istemiştim. Denedim sıkıntı olmuyor
  • Ben denedim olmadı, usb'den bilgisayarı açınca sol üst köşede no ... diye başlayan bir yazının olduğu siyah ekran çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünmezmisin

Ben denedim olmadı, usb'den bilgisayarı açınca sol üst köşede no ... diye başlayan bir yazının olduğu siyah ekran çıkıyor.

flash ınızı fat32 olarak biçimlendirecektiniz önce;

linktekileri denedim sorunsuz.
  • Elimde Acronis 2013 var onu nasıl USB ye yükleye bilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azg21

Elimde Acronis 2013 var onu nasıl USB ye yükleye bilirim ?

• sen bitanesin hocam saat gecenin kaçı oldu hala uğraşıyordum

edit: hocam 32gb'ı dolu olan C sürücüsünü 8gb'lık MyBackup.tib olarak yedekledi bu normalmidir yani yedekleme tamamlandımı yanlış bişeylere tıklamış olabileceğimi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Aralık 2013; 2:52:38 >
  • Normaldir hocam çünkü yedeklerken sıkıştırıp yedekliyor.

@*GameOver*
  • çok işime yaradı. teşekkürler.
  • quote:

3-"menu.lst" ve "grldr" ve "acronis.iso" dosyalarını flash diske gönderin bu kadar.

burayı nasıl yapıyoruz. kopyalayıp flash'a mı atıyoruz yoksa başka bir prog ile mi boot yazıyoruz?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

burayı nasıl yapıyoruz. kopyalayıp flash'a mı atıyoruz yoksa başka bir prog ile mi boot yazıyoruz?..

1.ve 2. adımı yaptıysanız bu dosyaları kopyalayıp flasha yapıştırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok sadece yapıştırma, tşk..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.