Şimdi Ara

ACT-3 MP4-5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karakterim aşağıda, bu karakter ile ACT-3 MP4 veya 5 yapabilir miyim???

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bekoitachi-2402/hero/3214674

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekoitachi

Arkadaşlar karakterim aşağıda, bu karakter ile ACT-3 MP4 veya 5 yapabilir miyim???

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bekoitachi-2402/hero/3214674

Benim Statlarım (chc hariç) neredeyse sizle aynı,buffed damageim ve all resim daha yüksek hatta Mp3te zorlanıyorum size öyle diyeyim
  • bnm dps 188k burada farklı çıkmış
    all resislerde 403 ile 500 arası...
    en iyisi bi mp3 denedikten sonra karar vermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekoitachi

bnm dps 188k burada farklı çıkmış
    all resislerde 403 ile 500 arası...
    en iyisi bi mp3 denedikten sonra karar vermek

Benimde all res 400 küsür Dpsde 160k civarı hocam dediğim gibi zorlanıyorum Mp3 te, Birde forumda oray diye bir arkadaş var 300k damageine ve 600e yakın all resine rağmen(ki archery kullanmıyor arkadaş pasifte) mp1-2 nin üzerine çıkmıyormuş arkadaş(seri farm açısından)
  • biraz mp3 farmladım, aslında reflect. eliteler dışında pek bi sıkıntı yok.
    ama dediğiniz gibi serilik açısından alt seviyeler daha iyi...
  • %22 chc ile kusura bakma.
    %40 üstü chc ve %400 chd olduğu zaman MP4-5 rahatlar; sonrasında res ve EHP ile gerisi gelir.
  • MP5 kasacağınıza MP3 kasın. MP3 kasacağınıza MP1 kasın daha iyi tabi seri değilseniz seri iseniz sıkıntı yok devam aynen. MP5 kasmış biri olarak söylüyorum bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.8 type-s ve ep2 civic
    6 yıl önce açıldı
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gemler ucuzladi %100 emerald cek ustune
  • Mp1-2 gerisi yalan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek ki mp 1 yaptığım için gocunmamam lazımmış :)
    zorlasam 3 te yapıyorum ama çok ölüp çok zaman kaybediyorum kaç kaç nereye kadar
  • ben tek başıma inferno 4 seviyesinde überleri kesebiliyorum ama farmı mp1 de yapıyorum ne kadar çok monsterı nekadar az sürede kesersen o kadar iyidir. mp10 da elitleri de kesiyorum ama o kadar süre uğraştığına değecek bir item düşüremedim bıraktım açıkçası. ama mp1 de neredeyse her tur bir uniq alıyorum ha işe yarar yaramaz orası ayrı dün litanyofundead mi ne bir yüzük düşürdüm eskiden olsa 60 70m a gidecek item 5.5m a gitti orası ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.