Şimdi Ara

Act motor uzun yol trafikli yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tipik volkswagen'ci konusu ben çok takmıyorum

he kardeş min 140'la gitmişindir ortalama hız nasıl 61 oluyorsa...

kaldı ki act sıkıntılı bir motor. internetten okuyun. hayatta bulaşmam...

tdi'dan az yakması da imkansız.
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    O yüzden her araba farklı yakıo zaten. Bunun ağırlık faktörü var. Ama en önemlisi motor verimliliği.

Ya da siz sürekli 3. viteste120 ile gidin bende 5. viteste 120 ile gideyim aynı mı yakacaz. Gelmiş ahlam kesio bide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vosvoscu degilim. Kosullar ne olursa olsun. Eğer O tombul jipimsi araçlardan birine binerek bu tüketimi ede ettiniz ise hava direncine gore guzel is cikarmis. Uzun yol koşulları oldugundan Rav4 Hybrid'den bile az yakmış olabilir.

Tucson 1.6 Turbo ya da Tiguan 2.0 TDI 4M ile karsilastirildiginda uzun yolda istediğiniz kadar sabit gidin, istersen ondeki tira kanca atin. 8Litre'nin altına düşmez.

Bence gayet makul degerler. Egri Oturup doğru konuşmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 30 Temmuz 2018; 23:18:54 >
  • Hocam araç 1350 kg civarı. Bu yüzden de dur kalklarda ilk hareket için onlar kadar zorlanmıyor. Tucson dediğimiz araç 1700 kg civarı.

Golf passat gibi araçlarda yakıt kasarak 4,5 civarları rahat elde edilebiliyor ama suv lerde hiç yoktan benim denediklerimde 5 litre altına inmek için tıra bağlamak gerekiyor. 150 üzeri hızlara rahat çıkıyor ama yakıtı fondip yapıo aynı zamanda. Max 150 ideal benim için bu yüzden.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Hangi arac ?

• Seat Ateca

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

O yüzden her araba farklı yakıo zaten. Bunun ağırlık faktörü var. Ama en önemlisi motor verimliliği.

Ya da siz sürekli 3. viteste120 ile gidin bende 5. viteste 120 ile gideyim aynı mı yakacaz. Gelmiş ahlam kesio bide.
    aynı aracın sürüşünden bahsettiğimi anlamamanız gerçekten takdire şayan...
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman aynı araçta 3. Vites ile 120 gitmek ile 5. Viteste 120 gitmek aynı mı?

Ya da aynı araçlar 2 saat 160 ile gitmek ve 4 saat 80 ile gitmek aynı yakıtı mı yakacak. Kimlerle tartışıoz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 31 Temmuz 2018; 8:56:29 >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Ben kodiak falan sandım. 2008 falan var sanırım o sınıfta.

Normal bir tüketim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Tamam o zaman aynı araçta 3. Vites ile 120 gitmek ile 5. Viteste 120 gitmek aynı mı?

Ya da aynı araçlar 2 saat 160 ile gitmek ve 4 saat 80 ile gitmek aynı yakıtı mı yakacak. Kimlerle tartışıoz.
    Biladerim sorunlumusun?

Aptal degilseniz 2. Viteste 120 ile gitmezsin. Ben cc nin fazla yaktirmadigini soyluyorum. Ortalama hiz ve sure ayni dedim. Okuman yazman yokmu? Asil ben kimle tartisiyorum. Akil fikir..

• C suv diye geçiyor. 3008 in klasmanında. 2008 bi alt klasman. Kodiaq dediğiniz de D klasman.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.