Server Acılmıstır Arkadaşlar. Herkezi Bekleriz. Spot ve Shopta Yardımlarından Dolayı Xoßi Ye Çok Teşekkür Ederiz. İyi Oyunlar Dilerim.
Hayırlısı olsun...
HayırLı OLsun.
Eyw.
Hayırlı Olsun
Hayırlı olsun
Sağolun. Serverda Happy Hour Sistemi ile Her 2 Saatte 15 Dakika Exp 50 Drop 25 Artmaktadır. PcPointShoptan Alacağınız Premium Itemleriylede %10 Exp Artışınız Olacaktır. Herkeze İyi Oyunlar.
quote:
Orjinalden alıntı: |Uqur|
Beklemedeyim(z)
BekLemedeydik
arkadaşım projen çok güzel.emeğine sağlık.Türkiyemizde sağlam bir server yok doğru dürüst.sağlamdan kastım uzun ömürlü.tabiki herkes emek harcıyor ama tam birine başlıyoruz kapanıyor.umarım kapanmaz.sana başarıların devamını diliyorum.
Hayırlı olsun.
Vakit bulabilirsem bir ara oynamayı düşünüyorum.
32k oynamaya devam zevke bak.
antalyada oldugum icin foruma girme fırsatı bulamıyorum. server hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: ExtReme1®
antalyada oldugum icin foruma girme fırsatı bulamıyorum. server hayırlı olsun
Hayırlı oLsun..
@ExtReme1®
TatiL hea forumu bırakıpp ?? Bu bir disiplin suçu
-------------------- Post Kasmayalı çok olmş bea
Arkadaşım tekrardan sana ve emeğine başarılar diliyorum.Bu arada yukarıda yazdığım mesajı bir kardeşimiz yanlış anlamış onuda düzeltmek istiyorum bu vesileyle.Ben darklorddan beri mu oynarım."Emek verilerek yapılan bütün çalışmalara sonuna dek saygı duyarım.""Ülkemizde uzun ömürlü bir server yok'tandan kastım yukarda da yazdığım gibi sürekli kapanan serverlerdir.Tam başlıyorsun biraz ortam ediniyorsun,server kapanıyor.Şahsen bunu tasnif etmiyorum.Ama bazı server sahibi arkadaşlarımız varki çok güzel emekler verrek güzel serverler kuruyolar.Onlara saygı duyuyorum.Mesela bak sende o kadar emek verip güzel bir server kurmaya çalışıyor ve en güzelide playerlere değer verip görüşlerini alıyorsun.İnşAllah serevrin uzun ömürlü olur.Arkadaşlar,şahsen isterimki şu güzel forumda (yapılıyor tabiki) bütün mu sever arkadaşlar el birliği verip güzel işler yapmaya çalışan arkadaşlara destek olsa.Tabiki olan bir çok arkadaşlarımız var saolsunlar.Yani hep bakıyorumda bir çok yabancı server var.Türkiyemizinde güzel serverleri var ama destek ve ilgisizlikten kapanmak zorunda kalıyor.En azından 5-10 liralık bir premium alrak destek olabiliriz.Bakın maksadım kimseye akıl vermek yada ahkam kesmek deildir asla yanlış anlama olmasın.Ben "muonlinedeki" dostluğu gerçek yaşama taşımış biriyim.Güzel ortam oluşturum gerçek yaşamda bir çok dostlumla,kardeşimle görüştüm,geldiler gittik.Anlatmak istediğim;"Bazı konularda emek harcayan arkadaşlarııza destek olalım ve baazı konularda da alıngan olmayalım.Bir heves için açıp,sonra o kadar playeri yüüzstü bırakmayalım.Emek veren tüm u server sahiplerine başarılar diliyorum.umarım arkadaşım snein serverinde süper olur ve uzun ömürlü olur.Allah emeğine zeval vermesin.Saygılarımla..
Eyw. Serverın senesi dolmasına 1 ay kaldı zaten.
Tebrikler Dostum.. Serverin Çok Güzel.. Kaliteli.. 1 Seneni Dolduracan.. Nice Senelere.. :) Fırsat Bulursam Gelirim 1-2 Gün Misafir Edersin..
Hayırlı olsun birader =)
Sitemiz Değişmiştir. Web Market Sistemi Eklenmiştir. Herkeze İyi Oyunlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ActionMu
Sitemiz Değişmiştir. Web Market Sistemi Eklenmiştir. Herkeze İyi Oyunlar.
ßence bu site MuWeb 9'dan daha güzel.. Eskiden MuWeb 9'un üstüne web tanımıyordum.. ßu Webe aşık oldum..
Dedicated Şirketi Datacenterını Değiştirdiği İçin Server Mecburen 1-2 Günlüğüne Kapalı Olacaktır. Herkeze Duyrulur.