ActionMu 1. senesini doldurmuştur. Gün boyu event yapılacaktır. Exp bugün 300 drop 50 olmuştur. Battle soccer event, drop event, buff event olacaktır. Herkeze iyi oyunlar...
1 seneyi dolduran sayılı serverlardan biri ActionMU. Tebrikler
Herşey için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.
RESET Atılacakmı acaba sevrere onuda belirtirmisin devrettigini belirtin hepsini okuyamadım çok uzundu sitee irince MAINTENANCE bu yazıor
Volkan yolun açık olsun. Hayatının geri kalan kısmında başarılar dilerim görüşmek üzere.
Sana serveri açarken söylediklerimi ilk paragrafta zaten anlatmışsın. Yolun açık olsun.
Volkan herzaman paylasımlarıyla ve arastırmalarıyla iyi bir arkadasımızdı dostlugumuz arkadaslıgımız her daim kalıcaktır. Onca konusmama ragmen kararından döndürememiş olmak beni üzdü acıkcası ama en dogru kararı sen verecegin icin birey demek bize düşmez dedim. Yolun acık olsun Volkan daha bundan sonra bask baska projelerde belki yanyana olucaz insallah kendine iyi bak arada msne gelde iki laflanalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme