Güzel Bir Proje Üstünde Çalişiyorsunz Kutlarim Gerçekten Kendi Fikirlerimi Eklemek İstiyorum Müsadenle; bence Exp Az 0ldugu Bi ServerDa Statlarin Gitmemesi Gekekir.Birde Dropun Az Oldugu Kanatindayim Görüldügü Üzere Jewel Düşme Oranı Bayagi Bi Düşük Bu Sebepten Dolayi Dropun Artmasi Gerekir...
Bence Böle Olmalıdır , Ben Böle Düşünuyorum.Şimdiden Başarilar ve Kolay Gelsin..0ynamak İçin Bekliyor Olacağım.
Görüşlerin için sagol. Aslında drop ve exp i arttıracak premium itemleri var orada
1-) Exp arttıran Premium itemi 2-) Exp-Drop arttıran Premium itemi 3-) Exp-Drop ve Choas Machine % sini arttıracak olan Premium itemleri var.
Zaten test ettik PcPoint Shop %100 verim ile çalışıyor. Oraya Premium itemi de ekleyebiliriz olmazsa. Mobları kesince PcPointShop a point geliyor onun ile de Shoptaki malzemeleri çekilebiliyor. Zevkli olmasını istedim. Böyle birşey aklıma geldi. %10-%15 exp arttırıyor o Premium itemleri Ayrıca Happy Hour Event var orada da özel exp. eventı var. Günlük fazlalaştırabiliriz. Belli bir oranda orada da exp fazla gelecek. Bence cok zevkli olacak gibi. Bilmiyorum bu kadar emek verecegiz umarım güzel birşey ortaya cıkar diye düşünüyorum.
Bilmiyorum bu kadar emek verecegiz umarım güzel birşey ortaya cıkar diye düşünüyorum
Güzel Bir Proje Üstünde Çalişiyorsunz Kutlarim Gerçekten Kendi Fikirlerimi Eklemek İstiyorum Müsadenle; bence Exp Az 0ldugu Bi ServerDa Statlarin Gitmemesi Gekekir.Birde Dropun Az Oldugu Kanatindayim Görüldügü Üzere Jewel Düşme Oranı Bayagi Bi Düşük Bu Sebepten Dolayi Dropun Artmasi Gerekir...
Bence Böle Olmalıdır , Ben Böle Düşünuyorum.Şimdiden Başarilar ve Kolay Gelsin..0ynamak İçin Bekliyor Olacağım.
Görüşlerin için sagol. Aslında drop ve exp i arttıracak premium itemleri var orada
1-) Exp arttıran Premium itemi 2-) Exp-Drop arttıran Premium itemi 3-) Exp-Drop ve Choas Machine % sini arttıracak olan Premium itemleri var.
Zaten test ettik PcPoint Shop %100 verim ile çalışıyor. Oraya Premium itemi de ekleyebiliriz olmazsa. Mobları kesince PcPointShop a point geliyor onun ile de Shoptaki malzemeleri çekilebiliyor. Zevkli olmasını istedim. Böyle birşey aklıma geldi. %10-%15 exp arttırıyor o Premium itemleri Ayrıca Happy Hour Event var orada da özel exp. eventı var. Günlük fazlalaştırabiliriz. Belli bir oranda orada da exp fazla gelecek. Bence cok zevkli olacak gibi. Bilmiyorum bu kadar emek verecegiz umarım güzel birşey ortaya cıkar diye düşünüyorum.
VoLKaN abi basariLar DiLerim... Ancak Bu oyun Daha Cok Knight 'a benzeme yolunda iLerliyor ve bunLardan birisi de bu exp artiran itemler v.s bunlarin olmasi bnce MuOnline 'yi Knighta benzetiyor. Tabi bu sadece bnm gorusum. Yapmak size kalmıs
quote:
Orjinalden alıntı: |$@!nT|
quote:
Orjinalden alıntı: ActionMu
quote:
Orjinalden alıntı: [MaLaTYa]
VoLKaN abi basariLar DiLerim... Ancak Bu oyun Daha Cok Knight 'a benzeme yolunda iLerliyor ve bunLardan birisi de bu exp artiran itemler v.s bunlarin olmasi bnce MuOnline 'yi Knighta benzetiyor. Tabi bu sadece bnm gorusum. Yapmak size kalmıs
Bunları Kendisi Yaratmadı. Official Serverda Mevcut.
Başka Oyunlara Benzetmek Yerine Bir İlki Yapıp Kendi Serverına Getirdiği İçin Belkide Onu Kutlamamız Gerekir.
Eğer Senin Düşündüğün Tarzda Düşünürsek Her Oyun Birbirine Benziyor. Hepsindede Karekter Açıp Kasıyoruz. Hangi MMORPG De Farklı Olanı Yaptık
aslinda dogru ancak mu onlinenin farki oLsn o amacLi soyledim hmde bnm gorusum bu
Proje Tasarımı Güzel
Başarilarin devamini Dilerim
Sağol
sen bir ara pcpoint hani çalişiyor tıklayinca dc oluyor demiştin bunu himmet sormami istedi bir şekilde düzeltti himmet de ilk dedigini yapiyordu nie böyle bir sorun yapiyor dc bugda bırakma şimdi bizde yokta ole bir sorun işte kanat +13 onlar yok ragezonede cıktı yeni ama onda pcpoint çalişmiyor bazi eksikleri var tamaladik biz kasarken pc poinbt birikiyor sonra pc shop giriyoruz d den istedigimiz alip atiyoruz yani normal shoplari görmüyor
arti + bu biz season5 dedik de skiltre olayi misal 3.00.05 ile 7.04.02 arasinda farklilik var crakter tabloda 7.04.02 daha açilimli yukarda gösterdigin gibi yapiyoruz masterlvl gosterio point oranini gosterio ama griş cıkışta siliniyor akod okutmak desek degil farkli bir yontem var illaki skilsaveyi kapatiyorlarmiş verirken çevirilerde öyle diyorlar
ve 7.04.02 bir suru hani 1.5v var d q r v olarak gidiyor birde 1.4q üstüne yani bu files gameserver season5 darkside7 olarak geçiyor bunu bir açiklarmisin acaba
herkezin bilgisi bir yere kdr gidiyor tabiki nie gameserver öyle bir şey yapma geregi duyuyorlar
senin bilgin oldugu için soruyoruz yanliş algilama kesinliklen sonuçta amacimiz ayni playeri mutlu etmek
ve senin işlerin de gercekten saglam söylemk istemesen sorun olmaz ginede
1-) PcPointShop tan dolayı dc problemi var demedim. SkillTree den dolayı bir problem oluyor dedim.
2-) Skilltree olayıda skilllerin levellerini arttırıyorsun belli bir süre sonra reset attıktan sonra mesela marlon görevini felan yapıyorsun bu arada skilltree de upgrade olmus skill i yeniden orb ile ilk haline ceviriyorsun. Fakat bunu yaparken skilltree de hala skilller görünüyor. Dolayısı ile skiller bloguna tıkladıktan sonra oyundan direk atıyor. Yada trade den item koyunca. Bu belli bir süre sonra oluyor.
3-) MasterSkiller demişsin. Bunun nedeni Muserver\Gameserver\wzag.dll den dolayı kaynaklanıyor. Skilltree save olayı dedigin versionda save yapmıyor. Pcpoint shop olayı calısıyor. Yeni bir versionda onuda calıstıracaklardır.
WzAG.dll Düzgünü Bulduk Daha Önceden bunda sorun yapmio 7.04.02 skilsave yapmiyor hmm 3.00.05 yapiyor ama Oda Tam Bilmiyoruz
Game Server Arşivimiz Büyüyor
Skilsave Hariç Sorun Bırakmadilar Düzeltmeleri Yapanlar Yakında dedigin gibi bir version daha gelir Hepsi duzelir yeni gelen version ozeligi bozuk olur uğraş bakalim yine
7.04.02 den vaz geçmicez ama 3.00.05 iyi bence
cvp lar için sagol
3.00.05 versionlarda stat bug var
Sen Hangisini Denicen Yani Yeni bir Version bekliyorsun ?
Yada 3.00.05 Düzeltme 1.5c İyi Diyordu Himmet
Bu Proje Askıdamı Kaldı ?
Tabi ki Hayır. Ama ilk başta test serverını kuracagiz. 3-4 günlük test serverı olacak
Test Server Özellikleri:
Exp: 9999 Drop: 100 Shop: Bütün Boxlar, 3. Nesil Kanatlar, Jewellar...
olacaktır. Test serverının bitiminde asıl özelliklere gecilecektir.
Test Serverı Açılmıştır. 4-5 Gün Sürecek Test Serverından Sonra Asıl Projeye Geçilecektir. İyi Oyunlar Dilerim.
Başarılar dilerim
Büyük düşünüosun gerçekten tebrikler inşallah uzun ömürlü bi serwer olr
qerCeKTen müKemmeL ßir server hayata qeciriLir we sürdürüLürse.. (: saßirsizLiKLa ßekLiyorm Mu-OnLine Hayatina qeri donüş yapmaK istiyorDum ßir kac arKadaşmLa quzeL ßi donüŞ oLacaK sanirim (: zamanLama hariKa.. Kolay qeLSn smdiDen ii sansLar we ßasariLar..! (: [[uzun omürLü oLmasi DileqiyLe]]
Server a Bugün Reset Atılıp Proje Hayata Geçecektir. Şuan için 1-2 Eksiğimiz Var. Tek Server ile Başlıyoruz. Herkeze Umarım Hayırlı Olur. İyi Eğlenceler.