Şimdi Ara

Activator ile Zephyr aynı andamı çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan activator ve zephyrde yüklü , ikiside ayarlar-bildirim merkezinde açık. ikiside çalışıyormu? ikisinin olması sistemi kasarmı?

aynı şekilde batterydoctorpro ile ncsettings yüklü , bildirim ekranında 2 uygulamanında 3g wifi butonları var. kasma yaparmı?

hangilerini kullanmalıyım?

bu 4 programdan hangi 2 sini kullanmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 4 Nisan 2013; 1:54:24 >

• Act ve zep ikisi de yuklu , ikisi de benim icin olmazsa olmaz. hic bi kasma sikinti yok. Cihazim ip5. Battery doc pro ve sbsettings de kurulu ayrica. En ufak bi sikinti yok. Ama sbsettngs'i kaldiricam batterydoc pro'yu kurunca sbsettinge hicbi ihtiyacim kalmadigini anladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Act ve zep ikisi de yuklu , ikisi de benim icin olmazsa olmaz. hic bi kasma sikinti yok. Cihazim ip5. Battery doc pro ve sbsettings de kurulu ayrica. En ufak bi sikinti yok. Ama sbsettngs'i kaldiricam batterydoc pro'yu kurunca sbsettinge hicbi ihtiyacim kalmadigini anladim.

iPhone 4 kullanıyorum , o yüzden kasarmı kasmazmı sıkıntısı içerisindeyim , activator kurunca herhangi bir ayar yapmadan kullanabiliyoruz yanılmıyorsam?
  • Guncel

• Bu konuyu ben de merak ediyorum..
  • Kasar mı demenizi analayamadim. Zaten ikiside yüklü ve çalışır durumda değil mı kendiniz görmüyor musunuz kasıp kasmadigini?
    Ama İki program bir arada çalışır sorun olmaz. 4-4S ve 5 İcin çalısmada sorun olmadı. Sadece zephyr programının home tuşu gorevi yapmasını sağlayan ekranın altından üst tarafına olan hareketi activatorde tanımlamayın yeter. Birde auxo yüklemeyin çünkü zephyr ile cakisiyor.
    Activatoru farklı fonksiyonlar İcin kullanabilirsiniz. Mesela ses açma tuşuna 2 saniye basili tuttuğunuzda bir sonraki şarkıya geçiş yapmaya ayarlamak gibi.

• İlk olarak zephry'yi yüklerseniz Aten kendisi activator'ü de kuracaktır yani activator'ü kaldırırsanız zephry istenileni vermez. Sbsettings yerine batterydoctorpro kullanmanızı tavsiye ederim hen daha güzel hem de daha geniş kullanıma sahip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

İlk olarak zephry'yi yüklerseniz Aten kendisi activator'ü de kuracaktır yani activator'ü kaldırırsanız zephry istenileni vermez. Sbsettings yerine batterydoctorpro kullanmanızı tavsiye ederim hen daha güzel hem de daha geniş kullanıma sahip

zephyr yüklü şuan ama activatoru sildim , sadece zephyr i kullanıyorum.

@carman1tr
    telefonu fazla kullanamıyorum şu sıralar , ailemden birisine birkaç günlüğüne kullanması için verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.