Şimdi Ara

ACURA TSX JANTI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 Honda Accord aracımıza Amerikan versiyonu olan Acura TSX jantlarından takmayı düşünüyoruz, kesinlikle replika olmamalı ve işlemsiz olmalı, ikinci el olmasında sakınca yok. Nasıl makul bir fiyata temin edebiliriz? Teşekkürler.

• bunlar galiba original. OEM vs altında yazıyor.

• Onurchik kullanıcısına yanıt

Honda / Acura zamanında bu araçlarda orijinal Enkei marka hafifletilmiş jant kullanmış.

Sıfır olarak alacağımız jant bence orijinal olmadığı için orijinal jant gibi performans gösteremez. Bundan dolayı çıkma orijinal olması daha iyi olur.

Birde, yurt dışına bende baktım. İlk aklıma gelen yurt dışı oldu. Amerika ve Kanada da birkaç Facebook Marketplace ilanı gördüm. Detaylı bakılırsa başka da bulunur, hatta belki gönderecek birisi bile bulunur.

Türkiye 'ye göre çok komik paralara satılıyor. Ama gümrükte ne olur, geçer mi? Ne kadar vergi ve ne kadar kargo parası öderiz vs. gibi konular var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TLPA kullanıcısına yanıt

çıkma jantı gümrükten geçiremezsiniz. ydışından ikinci el alım satımı yasaktır. ancak gümrükte bir tanıdığınız varsa o geçirebilir. ben 15-16 yıl önce Civic VtecII arabam için amerikan 1.7 Civic'in (D17A2) çıkma ecu'sünü getirtmiştim, tanıdık sayesinde gümrükten alabilmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 13 Eylül 2024; 13:32:54 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

O zor iş, bilmiyorum bakalım, en kötü orijinal jantlarını boyatacağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.