çok öncelerden ad-aware diye bir program yüklemiştim.AVG diye anti Virüs olduğundan ihtiyaç duymadım ve silmeye karar verdim manuel olarak elimle sildim içinde ki bütün dosyaları falan.Başlangıçtanda kaldırdım.Fakat sonra bir hata verdi ve silinmedi.Bende Denetim masasından silmeye karar verdim.Programın kendi Unnistall'ı açılıyor fakat silinmiyor.
"Silinirken bir hata oluştu,Silmeyi kapatın ve daha sonra tekrar deneyin."yazıyor.
Kafayı yiyeceğim birde programlarımı düzelticem diyelim mesela bir programıma sağ tıklyıorum AD-ware yükleme programı çıkıyor.Ya bilgisayarı atıcam camdan bunu istiyor bu şirket.Bu ne rezalattir ya.Programlarıma sağ tıklyıorum ad-ware yükleme çıkıyor bu ne ya.
Programı normal yolla degilde elle kendi dosyalarını silmişsiniz ,olmaz ..your uninstaller programını indirip kurun öyle siliniz kayıt defterini gereksiz arta kalan dosyaları siler buyrun indirin: tıklayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme