Şimdi Ara

[AD] FrienzMU S9 E2 | Resmi Olarak Açıldı! | 100+ Online Players (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    balans ayarı yapılmış ancak büyük ihtimalle hatalı yapılmış admin bey. elinde üzerinde hiç bir şey olmayan dl zincir skiliyle 1200-1300 vuruyor, dmg ağırlıklı stat dağıttığım bk ise 250-300 vuruyor. aynı statlarda levellarda elf bile 400 civarı vuruyor ki bu etkisiz olacağı söylenen bir karakter.
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    PvM ile PvP birbirlerinden tamamen farklı şeylerdir. Yaratığa 1.300 vuruyor olmanız karakterlere de yüksek derecede damage vuracağınız anlamına gelmez. Yani PvM'nin yaptığımız karakterler arası balans ile ilgisi yoktur ve etkilemeyecektir. PvM'de genel olarak karakterler yaratıklara karşı daha güçlü kılındı ki yeni başlayan oyuncular kasmakta çok fazla zorlanmasınlar diye. Sonuç olarak eninde sonunda fullenince yaratıklara tek atacak herkes o yüzden yaratıklara olan damagein yani PvM'nin biraz daha yüksek olmasında zarar görmedik. Yorum ve ilgi için teşekkürler, iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrienzOwner

Yorum için teşekkürler, kısa bir cevap vereceğim 3 haftadır balans ayarı yapıyoruz 21 Mart'tan beri de oyuncularımız balans ayarı denemeleri yapıyor ve bence bilginiz olmadan fikriniz olmasın. Keşke beta sürecinde iken karakter ve duello denemesi yapsaydınız, yapan oyuncularımız durumdan gayet memnundular ve bu beta sürecinin de çok faydasını gördük. İyi forumlar, oyuna bekleriz..

test etmeme gerek yok dosyaları biliyorum zaten , 2 hafta çalışmayla düzelecek bir durum değil yani... Ama yanlış anlama bu senin serverin zayıf yönü degil genel olarak en popüler servera da gitsen bu böyle...
  • FrienzOwner F kullanıcısına yanıt
    Keşke bk da pvm olarak biraz daha güçlü yapılsaydı demek istedim. Ilk 20 karaktere bakarsanız sadece 1 adet bk var gerisi hep yeni karakter. Burada bir ayarsızlık olduğunu sanıyorum. Ayrıca tarkan da ring of honor görevi yapmak için canavar bulamıyorum spot larda hep dolu oluyor tarkan ın üst tarafına dağınık yaratıklar koyarsanız herkes yapabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 2 Nisan 2016; 11:58:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bahsettiğiniz konuyu inceleyeceğiz, BK'nın PvM damage'i gerek duyulursa arttırılabilir, keşke Beta sürümünde iken bu tarz bir geri bildirim gelse idi biz de vakit var iken değerlendirip uygulamaya koysaydık, fakat malesef çoğu şuanki oyuncularımız Beta sürecinde elini sürmediler fakat sıkıntı yok dediğim gibi inceleyeceğiz bu durumu. Ring of Honor sadece Tarkan'dan düşmez, Aida, Icarus, Kanturu gibi haritalarda 80 level üstü yaratıklardan da düşer. İyi forumlar, iyi oyunlar..

Bahsettiğiniz gibi gerçekten de BK'nın PvM damagei olması gerekenden çok aşağılarda olduğunu farkettik. Şuan BK'nın PvM damageini arttırmış normale çekmiş bulunuyoruz, ilgi için teşekkürler..

Edit: Ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrienzOwner -- 2 Nisan 2016; 19:07:13 >
    ben teşekkür ederim zaten Türkiye'de mu kalmadı bari tek kalan servera elimizden gelen yardımı yapalım.
  • Arkadaslar oyuna girince bana PM atmanız yeterli her türlü yardım ederim Nick im Xobigs
  • Sürekli görüyom forumda MU online diye başlasam mı bilemedim bana söyle oyunun artı eksileini söyleyebilecek arkadaş var mı. Mmorpglerde grafikten cok oynanısa bakan biriyimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Themono

Sürekli görüyom forumda MU online diye başlasam mı bilemedim bana söyle oyunun artı eksileini söyleyebilecek arkadaş var mı. Mmorpglerde grafikten cok oynanısa bakan biriyimdir.

yaz youtube amcaya :) bak oradan grafiklerine nasıl oynanıldığına burada nekadar anlkatılsada herkes iyi der çünkü en eski Playerlar burada 10 yıllık oyuncuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenl

quote:

Sürekli görüyom forumda MU online diye başlasam mı bilemedim bana söyle oyunun artı eksileini söyleyebilecek arkadaş var mı. Mmorpglerde grafikten cok oynanısa bakan biriyimdir.

yaz youtube amcaya :) bak oradan grafiklerine nasıl oynanıldığına burada nekadar anlkatılsada herkes iyi der çünkü en eski Playerlar burada 10 yıllık oyuncuyuz

O kadarını biliyom zaten Ben sadece başkalarının fikirlerini de alayım diye sormustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themono -- 3 Nisan 2016; 17:56:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lerenl

quote:

O kadarını biliyom zaten Ben sadece başkalarının fikirlerini de alayım diye sormustum

yanlış anlama beni kötü bir amaçla yazmadım onu Grafik bakımından çok bir beklentin olmasın diye söyledim ama devamlı gelişen bir oyun olduğu için Bize çok iyi geliyor ^^

• Yapılan en son değişiklikler;
    1. Aida2 ve Kanturu2 haritalarına toplam 4 adet spot eklenmiş, TAB iconları güncellenmiştir.
    2. Server kapasitesi 100'den 180 olarak genişletildi
    3. Kanturu3'deki Master Level spotları 3'den 2'ye düşürüldü. (Arkadaşlar o spotlar normal EXP kasmak için değil)
    4. Element haritasındaki spotlar 3'erden 2'şere düşürüldü. (Yine aynı şekilde burası EXP kasmak için değil)

Saygılar, ADMLee
  • elimde seasoun 9 var. rica etsem main exe ve launcher link olarak verme şansız varmı 851mb bana biraz fazla gelir şuan saygılar
  • Hayirli olsun
  • Kullandığımız Live Guard Anti Hack programı sitemizde bulunan full clientin birebir aynılarını oyuna girişte kontrol ediyor, herhangi bir şekilde farklı bir dosya ile oyuna girişi engellemek amaçlı. Bu yüzden o bahsettiğiniz patch olayı eskide kaldı, oyuna giriş için 851 MB'lık clientimizi indirmelisiniz.
    Ayrıca @HBMUPLAY Teşekkür ederiz
  • raklion, kanturu remains , karutan gibi haritalara mob eklenecek mi acaba? böyle bomboş kalmış
    arena açılacak mı?

serverda sadece res kasma dışında bir etkinlik olacakmı?

ayrıca zen artırıcı excellent itemların ex özellikleri etkili olmuyor,düşen zen aynı kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 7 Nisan 2016; 18:48:15 >
    1. Hayır eklenmeyecek. Bu gibi durumlar oyunumuzun temel ayarlaridir. Bunlar oyunu oyun yapan bilesenlerdir. Spotlarin az olmasi (ki az degil suanda Aida,Kanturu,Icarus haritalarinda 20 adet spot var ve party EXP açik) ise Blood Castle, Devil Square gibi EXP eventlarina oyuncularimizi tesvik etmektir. Bilet ve chaos satilmadigi için bu itemlar da ticareti güçlendirecektir. Normal spotlarda 2 saat res atilirken BC'da 330 level üstü girildiginde 15 dakikada 400 olunabilecegi görülmektedir.

2. GM eventlerinden bahsediyorsanız eğer, henüz ticaret tam anlamı ile oturmadığı için ödüller ile dışardan bir etki yaratmak istemiyoruz. Kasmak dışında etkinlik olarak eventlar bosslar mevcut, zaten bahsettiğimiz gibi normal spotlarda 15 dakikada yarım saatte 1 res atılmasını istemememizin sebebi de bu, spota koyup sürekli res kasmak dışında diğer etkinliklere uğraşlara yöneltebilmek oyuncuları, eventlara bosslara da katılıp oralardan da EXP, item kasmalı oyuncular.

3. Bahsettiğiniz durum mümkün değildir, daha önce de denemiştim az önce denedim zenli set ile zen daha fazla düşüyor.. İyi oyunlar, iyi forumlar

hayır hocam spotlar az demedim. bahsedilen haritaların boş olması oyunun çeşitliliğini azaltıyor. herkes kanturu ve aida da kasıyor o açıdan.

%40 zenli 2 tane item takılı ve yere daha az zen düşüyor bende nedense. karakter adı Elsa
    Anladım, fakat bahsettiğim gibi. Zen olayını ben denediğimde zensiz set ile icarus'da 300k civarı zen düşürürken, zenli set ile 1m'ye kadar çıktı
  • Yapılan en son değişiklikler;
    1. Swamp of Calmness haritasına 4 adet 2'şerli Master Level Spotu eklenmiştir. TAB minimap'e iconları konulmuştur.
    2. Kalima7, Crywolf, Barracks, Refuge, Vulcanus gibi haritalarda bulunan olmaması gereken oyunun açığı olan oyunun denge ve düzenini bozan oyunun orjinal yaratıklarından oluşan spotlar düzenlenmiştir.
    3. Castle Siege saati TSİ 21:00'da başlayacak şekilde ayarlanmıştır.
    4. Firecracker'ın içerisine Blood Castle ve Devil Square bilet parçaları eklenmiştir.
    Saygılar, ADMLee
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.