Şimdi Ara

[AD] FrienzMU S9 E2 | Resmi Olarak Açıldı! | 100+ Online Players (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gerçekleşen Castle Siege guild savaşı sonrasında karakterler arası balanslarda ufak değişiklikler yapmak gereği duydum. Bu tarz ayarlara hiç dokunma taraftarı değildim fakat malesef beta sürecinde yeterli deneme yapılmadığından dolayı bu tarz bir uçluk çıktı, müdehale etmek durumunda kaldım. Keşke betada iken yardımcı olunsaydı da başladığımız gibi hiçbir değişiklik yapmak gerekmeden server devam edebilseydi. Fakat SM'nin koca bir guildi tek başına yenebilmesi tamamen aklımdaki balans dengesinin dışında bir durum ve değiştirilmesi gerekliydi.
    Yapılan en son değişiklikler;
    1. SM'nin damage'i kısıldı, normal hale getirildi. BK'nın defansı arttırıldı.
    2. SM'nin range'i 6 olması gerekirken şuanda 10. Bu durumu henüz değiştiremiyoruz çünkü bu bir bug. Fakat IGC'den gelen birsonraki güncellemede bu düzeltilecek.
    3. /post ücredi 5.000.000 zen olarak ayarlandı ve tekrar yazma süresi 60 saniyeye çekildi. Arkadaşlar herkes şuanda açsın ve oyun kurallarını okusun. /post'u amaç dışı kullanmaktan lütfen vazgeçin, orası sizlerin tartışma ortamı değil.
    Saygılar, ADMLee

• FrienzOwner F kullanıcısına yanıt
    Hocam bk konusunda geri dönüş yapılmıştı sanırım. Bu arada F tuşuna basıp arkadaşı ekleyince Chat yapmak istersek Dc veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Şimdi test ettim bahsettiğiniz gibi F üzerinden chat yapmaya çalışırken DC veriyor. Bunun hakkında IGC forumlarına Bug Tracker ticket attım, büyük ihtimal ile bu sorunu önümüzdeki updatelerde düzelteceklerdir. Hala SM'nin range'i için de IGC'yi bekliyoruz. Teşekkürler, iyi forumlar
  • No-PvP server açılmıştır.
  • Bende mi başlasam nostalji hesabı
  • aSeRR A kullanıcısına yanıt
    Şuanda ortam çok güzel oyunda sizi de bekleriz. :)
  • Oyun gayet iyi ilerliyor tavsiye ederim buyrun gelin nickim Hell
  • Herkese iyi oyunlar,
    Oyunda eksik buldu?um bazy ?eyleri yazma gere?i hissettim.Öncelikle oyunda mob çe?itlili?i kysytlanmy?.Bazy maplerde byrak slotu mob bile yoktur.2 resetli bir adam nerde kasyyor ise 95 resetli adamda ayny yerde kasmak zorunda.Tabi bu yanly? anla?ylmasyn kasmada bir yava?lama veya sykynty söz konusu de?il.Bence raklion,remain gibi maplere de slot koyulmaly oyuncular reset seviyesine göre bu maplerde kasabilmeli.Ynsanlary tek bir yere kilitlemek bence do?ru bir ?ey de?il.
    Di?er konu ise serverleri ayyrmak yani oyuncuyu bölmek;Bunun sebebini anlayabiliyorum,afk kalmak isteyenlerin kafasynyn rahat olmasy.Fakat bu Mu Online'nin ve Mmorpg'nin ruhuna aykyry bu oyunda ve benzeri oyunlarda hardcore oyuncu her zaman 1 adym önde olur.Adam chary offlevel yapyp byrakyp gidiyor 400 olunca gelip resetini atyyor.Oyunda hiç bir aktifli?i yok bunlary yapmanyn dy?ynda fakat 24 saat helperde takylan adamla e?it ?artlara sahip oluyor.Bu adil de?il.2 gündür oyunda olmama ra?men daha tek bir ki?iyle selamla?ma durumum olmady.2 gündür ayny slottayym daha 1 ki?i gelip Ks atmady,söz duellosuna girmedi.Bazy arkada?lary rahat ettirmek adyna oyundaki rekabeti bitirmek do?ru bir davrany? de?il.Biz bu oyunu arkada?larla party kurup sohbet etmek,di?er arkada?larla rekabet etmek daha fazla kasyp daha fazla reset atyp rekabette oldu?umuz ki?ilerden 1 adym öne çykmak için sevdik.Ama gel gör ki 100+ online var daha selam verecek birini bulamadym çünkü oyunun %80'i offlevel komutuyla kasyyor.Bence Gm'lerin veya Admin'in bu durumu gözden geçirmesi gerek.Oyun yöneticisinin playerler arasynda ya?anan slot kavgasy veya sözlü sata?malardan korkmamasy gerek bu playerleri kamçylayan ?eylerdir.Mu'da ki playerler artyk 20+ üzeri oyuncular biri di?erini kesti ?u adam bana ''lan'' dedi diye admine ?ikayet edecek nitelikte oyuncular de?il artyk.
    Di?er bir konu ise webshopta sadece üst seviye itemler var bütün itemlerin konmasy gerekirdi.Oyunda aktif olarak kalan oyunculara cüzi miktar ödüller vererek oyunun offlevel'den ibaret olmady?yny gösterebilirsiniz.(saatte 5 wcoin veya 5 webshop kredi vs..)
    Umarym bu fikirlerim yöneticiler tarafyndan gözardy edilmez.Bunlar oyunu ele?tirmek amaçly de?il daha güzel vakit geçirmek için nacizane fikirlerdir.Kolay gelsin.

• aSeRR A kullanıcısına yanıt
    Müsade ederseniz tek tek cevaplamak istiyorum sorularınızı;
    1) Oyunda mob çe?itlili?i kysytlanmy?.Bazy maplerde byrak slotu mob bile yoktur.
    > Spotlarin az olmasi (ki az degil suanda Aida,Kanturu,Icarus haritalarinda 20 adet spot var ve party EXP açik) ise Blood Castle, Devil Square gibi EXP eventlarina oyuncularimizi tesvik etmektir. Bilet ve chaos satilmadigi için bu itemlar da ticareti güçlendirecektir. Normal spotlarda 2 saat res atilirken BC'da 330 level üstü girildiginde 15 dakikada 400 olunabilecegi görülmektedir. Sizlerin çoğunuzun aklında ben spota karakterimi koyarım koyduğum yerde 400 yapar resetimi orada atarım düşüncesi yatıyor bu yüzden sürekli aynı şekilde neden Raklion'a Relic'e spot eklenmediği soruluyor fakat cevap gayet açıkladığımız kadar basittir.
    2)Di?er konu ise serverleri ayyrmak yani oyuncuyu bölmek
    > Serverleri ayırmak derken No-PvP ve PvP serverlarından bahsediyorsanız eğer bu gayet doğal bir durum oyuncuları ayırmak gibi bir niyet yoktur, kasarken kesilmek istemeyen kişiler için No-PvP serverin açık olması ve herkesin girmekte özgür olması normal bir durum.
    3) /offlevel kullanan ile 24 saat helperde takylan adamla e?it ?artlara sahip oluyor
    > /offlevel kullanan oyuncu ile 24 saat mu helper ile kasan oyuncu arasında fark vardır, çünkü /offlevel açık iken karakter yerden item toplayamaz. /offlevelda iken Jewel, zen gibi ticari itemlardan yoksun kalmış olunur sadece EXP kasılabilir.
    4) 2 gündür oyunda oyuncular ile sohbet edemediğinizden kimse ile karşılaşamadığınızdan yakınmışsınız
    > Size tavsiyem bir guilde girmeniz, guild içerisinde aradığınız ortamı ve arkadaşlığı bulabileceğinizi düşünüyorum
    Teşekkürler fikirleriniz ve görüşleriniz için

Edit: Ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrienzOwner -- 17 Nisan 2016; 13:03:54 >

• Webshop'ta seçenekleri çoğaltırsanız eğer sizin yararınıza olacağını düşünüyorum. SM için örnek vermem gerekirse alınabilecek tek bir staff ve tek bir set var. Venom haricinde DS,GS Legen tarzı seçenekler olsa daha yararlı olabilceğini düşünüyorum.

İyi Forumlar.
  • Bahsettiğiniz durum Webshop'dan alınan itemların oyun içerisinde trade olunmasını engellemek açısından yapılmış bir uygulamadır. Webshop kredisi kazanıp farmlamak adına birden fazla account açıp grand reset atıp kazanılan kredileri tek bir accounttaki charın üzerine harcamak yasaktır. Şimdilik mecburiyetten dolayı, bunu sağlamak amaçlı Webshop'da bulunan itemlar hiçbir şekilde oyun içerisinde trade olmamaktadır aynı zamanda bu itemlar oyun içerisinde normal şartlar ile normal droplardan düşmemektedir sadece Webshop vasıtası ile elde edilmektedir. Örneğin oraya DS,GS vb. diğer setleri koyup onların da tradelerini kapatmış olsaydık, oyuncu normal bosslardan bu itemları düşürüp satmak istese madur olacaktı bu sebepten dolayı başka bir çözüm şuanlık olmadığı için bu tarz bir uygulamaya gidildi. Biz de bu durumdan rahatsızız fakat tek çözüm buydu, ilerde bir şekilde başka bir çözüm bulunursa memnuniyet ile diğer tüm itemlar da Webshop'da yerini alacaktır. İyi forumlar

• Farmlayıp tek karakterin üzerine itemları toplamamak adına düşüncenizde gayet haklısınız doğru bi önlem. Ama bağış yapıp veya 100 reset atıp GR ile kredi kazanan bir oyuncunun seçme şansı 0. 100 resette az bir sürede atılmıyor. En azından birkaç seçeneği olması gerekir diye düşünüyorum. İşin teknik kısmından çok anlamam ama webshop üzerinden alınan ve oyundan droplardan elde edilen itemların id numaraları belli değil mi buna yönelik bir önlem ile bu sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Tabi söylediğim kadar kolay olmuyodur orası Neyse umarım bu sorunu çözersiniz.
  • Keşke söylediğiniz kadar kolay olsa çok şey denedik, bahsettiğim gibi biz de bu durumdan çok rahatsızız herşeyi denedik fakat şuanda eldeki imkanlar bunun bu şekilde olmasını gerektiriyor maalesef. Teşekkürler, iyi forumlar
  • Bugün itibariyle oyunumuzun forum sitesi açilmistir. Siz de hemen "www.frienzmu.com/forum" adresinden forum üyeliginizi açip bize katilin! Forumumuz üzerinden;
    * Yöneticilerin sizlere duyurularina erisebilirsiniz.
    * Rehber konulara göz atabilir, rehber konular açabilirsiniz. (Frienz Mu’ya özel birçok Türkçe muonline rehber konular açilacaktir.)
    * Çesitli isteklerde bulunabilirsiniz
    * Guildinizi & kendinizi tanitabilirsiniz
    * Oyun içi trade etmek istediginiz itemlari yazabilirsiniz
    * Oyun hakkinda görüs bildirebilir, hata ya da kural disi hareketi rapor edebilirsiniz
    * Oyun disi konulari diger oyuncular ile konusabilirsiniz.
    * Kural disi harekette bulunan kisileri rapor edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrienzOwner -- 20 Nisan 2016; 14:39:27 >

• İlk Türkçe Rehber Konumuz olarak "2. Nesil, Marlon ve 3. Nesil Görevleri Rehberi" forumumuzda yerini almıştır. Karakterinizin sınıf değiştirme görevlerinin rehberini bu linkten bulabilir inceleyebilirsiniz.
    http://www.frienzmu.com/forum/index.php?topic=14.msg21#new
    Saygılar, ADMLee
  • yes
  • Haritalarda güncelleme oldu mu acaba yoksa düzen aynı mı hâlâ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FrienzOwner F kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık
  • Tyler Durden, haritalarımızda herhangi bir güncelleme olmamıştır, düzene mecbur olunmadıkça müdehale etmemeye çalışıyoruz.
    dwdie, teşekkür ederiz.

Ayrıca;
    FrienzMU'da yepyeni bir özellik! Link içerisinde bulunan konudaki gerekli itemları elde ettiğinizde o bölüm altında konu açarak, güçlendirilmiş 2.5 kanat isteğinde bulunabilirsiniz.http://www.frienzmu.com/forum/index.php?board=41.0
    Saygılar, ADMLee
  • FrienzMU Ailesi;
    Bu akşam saat 21:00'da GM Box ödüllü Arena PK Eventi yapılacaktır. Bu eventin hemen ardından ise Devias Teleport Eventi yapılacaktır. Tüm oyuncularımızı event saatinde oyuna 1. server yani PvP servera bekliyoruz. Ödül olan GM Box içerisinden oyun içerisinde düşmeyen, Webshop'da bile bulunmayan oyun içerisindeki bütün silahlardan daha yüksek damage'li özel Archangel silahlar bulunmaktadır. Kaçırmamanızı tavsiye ederiz..

Saygılar, ADMLee
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.