Şimdi Ara

[AD] FrienzMU S9 E2 | Resmi Olarak Açıldı! | 100+ Online Players (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Forumumuz üzerinden 2 özellikli +15 2.5 Kanat istek bölümü kurulmuştur. Orjinal Webzen'de de olan bu özellik artık oyunumuzda da mevcuttur. Gerekli materyalleri topladığınızda istek açarak kanadınızı alabilirsiniz. Detaylı bilgi;
    http://www.frienzmu.com/forum/index.php?board=41.0
    2. 12 saatte 1 çıkan Nightmare ve Balgass bossları artık 50 Wcoin ve 5 adet socketli item ödül vermektedirler. Bu eventları biraz daha ön plana çıkartmak ve cazip kılmak istiyoruz.
    3. Tarkan 2'ye Tantalos ve Beam Knight spotları eklenmiştir. Bu yaratıklardan "Death Beam Knight Soul" isimli 2.5 kanat materyali düşmektedir.
    4. MU Item Shop'a (X'e basınca çıkan dükkan) Elite SD ve HP potlar eklenmiştir.
    5. Lucky Coin Exchange artık 10'lu bozdurmada 4 adet rastgele Jewel of Life ya da Jewel of Creation, 20'li bozdurmada 4 adet rastgele Jewel of Bless ya da Jewel of Soul, 30'lu bozdurmada 3 adet Jewel of Chaos vermektedir.

Saygılar, ADMLee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrienzOwner -- 6 Mayıs 2016; 12:29:30 >

• Oyun açılmıyor
  • M1R4C kullanıcısına yanıt
    Oyunumuz açıktır.
  • FrienzOwner F kullanıcısına yanıt
    Hocam girdim oyuna yeniden yükleyince düzeldi. Ben pek bilmiyorum oyunu serverınızda baslayayım dedim. Bu Red,black ve blue crystal ları nasıl kombine edebilirim ? Bulamadım.
  • FrienzOwner F kullanıcısına yanıt
    Birde offlevel nedir sitedeki video çalışmıyor, ayrıca Dark Stone düşürmek tam bir eziyet :D 3 saattir aidada'yım 340a kastım hala düsmedi :(
  • M1R4C kullanıcısına yanıt
    Red,black ve blue crystal derken? Tam olarak item adını yazabilir misiniz? Offlevel videosu nedensiz bir şekilde youtube tarafından kaldırılmış, tekrardan başka bir siteye upload edeceğiz. Offlevel kısaca spotta kasarken /offlevel yazarsanız karakteriniz kasmaya devam eder sizin bilgisayarınızda oyun açık olmasa bile. Ayrıca facebook ya da forumumuzu kullanırsanız daha hızlı yanıt bulabilirsiniz sorularınıza.

• Oyunu bırakalı uzun zaman oldu, tekrar bir dönüş yapmak istiyorum. Season 9 hakkında bilgi alabileceğim bir içerik var mı?
  • ByKekeo B kullanıcısına yanıt
    Türkçe olarak bir çalışma olmasa da ingilizce olarak Webzen'in sitesinde bulabilirsiniz. Tıklayınız
  • Sunucumuz bakım ardından tekrar açılmıştır. Oyuna giriş yapmadan önce lütfen oyun klasörü içerisinde bulunan "LiveGuard" klasörünü ve "LiveGuard.dll" uzantısını silip "jogar.exe" ile oyuna giriş yapınız. İyi oyunlar dileriz..

Saygılar, ADMLee
  • Facebook sayfamızda ve oyun içerisinde bulabileceğiniz iki adet 500'er Gold Kredi değerinde promosyon kodu paylaşılmıştır. Facebook sayfamızı beğendikten sonra kodunuzu alabilirsiniz.www.facebook.com/FrienzMu Oyun içerisinde de giriş yaptığınızda Lorencia ortada kodunuzu bulabileceksiniz. Bu kodları şu linkten okutarak kazanabilirsiniz ve Webshop üzerinden harcayabilirsiniz. İyi oyunlar!
    www.frienzmu.com/usercp/promo

Saygılar, ADMLee.

• Bu Dark Lord Karakteri ne kadar fos olmuş ya böyle DL görmedim ben
  • .KsKCeLLaT.! kullanıcısına yanıt
    Tam tersi DL; PvP ve CS'de çok önemli bir karakterdir. RF'nin karşı koyanıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrienzOwner

Tam tersi DL; PvP ve CS'de çok önemli bir karakterdir. RF'nin karşı koyanıdır

Moblarda bitmiş bi char ama:) yani 10k Ene ile 8-9 k vurdugunu ilk defa goruyorum sm misali
  • bakalım nasılmış
  • Güncel... Facebook sayfamızdaki beğeni ve server içerisindeki promosyon koduyla 1000 Webcredisi alarak kendinize Güzel bir Set ayarlayabilirsiniz.
  • Hayırlısı Olsun.
  • Merhaba Frienz MU ailesi;
    Arena haritası açılmış, "M"ye tekrar eklenmiştir. Arena haritasında çitlerin içerisinde 76 levellık (Yani Tarkan ile aynı EXP'i veren) Chaos Castle yaratıkları eklenmiştir. Bu değişikliğe gidilmesinin sebebi ise; bugünden itibaren /offlevel özelliğini sadece Arena haritasında çalışacak şekilde ayarlanmıştır. Diğer haritalarda /offlevel kapalı olacaktır. Buna bağlı olarak da oyuncularımızın online kalmasını, oyundan daha çok zevk alınmasını, kalabalık bir online kitlesi oluşturulmasını, BC, DS gibi EXP eventlarına teşvik etmeyi hedeflemekteyiz. Arena'da da belirtildiği gibi normal haritalara (Icarus,Aida2,Kanturu2) oranla daha düşük EXP veren yaratıklar eklenmiştir. Böylece Arena'da daha yavaş level atlanılacak fakat /offlevel özelliği aktif olacak karakterinizi AFK bırakabileceksiniz.

Saygılar, ADMLee
  • oyunu indirdim fakat yazı karakterleri bozuk gibi bende mi problem var yardımcı olabilir misiniz
  • www.facebook.com/FrienzMu buradan takip edebilirsiniz.

Clientin içinde ARIALUNI isimli yazı fontu var onu yükleyiniz. Sorun düzelecektir.
  • ben oyun içinde offlevel komutunu kullandıgım zaman aktive olup olmadıgını nereden anlayacagım ? Ve oyunda su ana kadar 1 player gorebildim sadece oda lost7 de offlevel

edit : spotlardaki canavar sayılarını arttırma gibi bi düşünceniz varmı acaba ? bana sorarsanız mob sayısı yetersiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Jackal -- 7 Haziran 2016; 17:04:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.