Şimdi Ara

AD Sion?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AD sion nasıldır? rankedlar için? mid ve late gamede durumu nedir?

• Ap ratiosu oldukça yüksek olan bir champa ad kasmak fantezi olur.Sadece 2kere ad sion gördüm onalrda etkisiz kaldılar bir okadarda takımdan hakaret işittiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Ap ratiosu oldukça yüksek olan bir champa ad kasmak fantezi olur.Sadece 2kere ad sion gördüm onalrda etkisiz kaldılar bir okadarda takımdan hakaret işittiler.

2 Bloodthirster 3 Phantom dancer kasmış bir sionu durdurmak ? Lol diyorum.Daha biraz önce oynadığım oyunda adam tek başına tower dive yaptı 3 kişiye , ölmüyor.
    Ad kasılmalı bana kalırsa sion.
  • esas bana oyle bi ultiye sahip bi champa neden ap kasılır bne onu anlayamıorum ad sion cok daha iyi bence.
  • Bende her ikisini denedim ama ap için q ve w skili iyi e ve r skili ölü.

Ama ad kasarsan stun e ve ulti müthiş iş yapıyor w skili de karthusun ulti, ignite durumlarından kaçmak için çok iyi oluyor. Alır almaz ilk oyunumda penta kill yaptım ad sionla. (Free zamanlarda oynamıştım 2-3 kere) Bı stun atıyosun stun süresi geçene kadar erken oyunda adamın canının yarısı gidiyor. Kesinlikle ad kasılmalı siona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoyoT31

quote:

Ap ratiosu oldukça yüksek olan bir champa ad kasmak fantezi olur.Sadece 2kere ad sion gördüm onalrda etkisiz kaldılar bir okadarda takımdan hakaret işittiler.

2 Bloodthirster 3 Phantom dancer kasmış bir sionu durdurmak ? Lol diyorum.Daha biraz önce oynadığım oyunda adam tek başına tower dive yaptı 3 kişiye , ölmüyor.

Herhangi bir mage teamfight ta 2 atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ap sion eğer oyun başi kasarsa oyunu alir ama kasamazsa midde bile pek bişey yapamaz.ad sion ise çok rahat push yapar ve early de kasamasa bile farm yaparak ve e skilinden damage i kullanarak takımıni carryleyebilir.her turlu ad sion diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl ad daha iyi ya adam 100 ap ile stunu ve shieldi squishy heroları çok rahat kesiyor.Düşün bunu sadece 100 ap ile yapıyor 400-500 ap olduğunda verdiği daamge oldukça yüksek oluyor.Hp konusundada sıkıntısı olmuyor zaten yüksek hpli ap ratiosu ortalamanın oldukça üstünde olan cc si bulunan bir heroya ne diye ad kasıpda potansiyelini sınırlayayım.
  • Neden Herkes Ad Ve Ap Odaklanmış Hiç Hybrid Düşünmüyorsunuz ?
  • Sionu ultisinden dolayı kimse kesemez.Ad sion tabii.
    paso ad rune abansan e skillini açsan 1 level 140 adye kadar gidebilir.Ki karşıdaki asheye bala **** crit attığını düşün first blood 2 vuruşta
    aklına yatar zaten .

• yok freeyken pentakill yapmışta ölmüyomuşta

ad sion bi 50 dakika gecmedikce dise dokunur bi fayda saglayamıyor ne yazık ki, hele mid game de early de falan sadece dusmanı gıdıklarsın o kadar diyeyim. zaten late game de de bi cc bi exhaust yediğin zaman şat davn oluyosun

• Free iken oynadım, sonra satın aldım sonra penta kill yaptım. İnanmıyosan LOL replayda kayıtlı istiyosan youtubeye atarım ?
  • quote:

Sion önceden AD herosuydu ve hala 2BloodT. 2phantom kasmış sionu bir kesmeye çalış ondan sonra saçma de. Adam ultiyi doğru zamanlamayla açarsa tryde çocuk kalıyo yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

quote:

Herhangi bir mage teamfight ta 2 atar.

Sodyum Hidroksit 2 atar.1 tane guardian angel kassa tamamdır,zaten öküz gibi hp geliyor damage skillinden.

• Riot açıklama yapmıştı biz Sion'u AD herosu olarak düşündük diye. Yeni patchle de AD'sini bufflayacaklarını belirtmişlerdi.
  • quote:

quote:

O itemları veigar'a kassan iş yapar stun'ını atıp, asıl eziklik o itemları kastıranda iyi feedlemişler.

AD Sion gayet mantıklı, W skillini turtle stance gibi sadece shield düşün, 1.5 saniye stun'ı var kaç damage yaptığı önemli değil, Ama Sion'da asıl sevdiğim mesele E skill'i 65 damage veriyor ve süresi yok muhteşem bir steroid, ayrıca Sion oyunda son levelda canı en yüksek olan championlardan. Hiç Hp kasmasanız bile 2340 civarı bişey oluyo, E skilli ile bunu boostlarsanız + warmogs eklersiniz hemen hemen bi 4.5 k can rahat olur atmas impaler + force of nature ile iyice tank olup muhteşem bir tank olursunuz. Ama kasması zor işte early'de falan çok etkisiz

• bi ad sion geldi takıma 1-2 hafta önce. ben dedim ya tank kas ya ap... dinlemedi. ie,pd bloodthirster falan kastı. işte son bi team fight ya oldu 3v1 kaldı o sion. 3ünüde kesip çıktı. adam bi vuruyodu çeyrek hpsi doluyodu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

bi ad sion geldi takıma 1-2 hafta önce. ben dedim ya tank kas ya ap... dinlemedi. ie,pd bloodthirster falan kastı. işte son bi team fight ya oldu 3v1 kaldı o sion. 3ünüde kesip çıktı. adam bi vuruyodu çeyrek hpsi doluyodu...

%100 life steal veriyor attack speed veriyor daha ne olsun.
  • quote:

quote:

bi ad sion geldi takıma 1-2 hafta önce. ben dedim ya tank kas ya ap... dinlemedi. ie,pd bloodthirster falan kastı. işte son bi team fight ya oldu 3v1 kaldı o sion. 3ünüde kesip çıktı. adam bi vuruyodu çeyrek hpsi doluyodu...

%100 lifesteal vermiyo bence %100 arttırıyo lifesteali öyle olsa ölmemesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan_

quote:

quote:

%100 lifesteal vermiyo bence %100 arttırıyo lifesteali öyle olsa ölmemesi lazım

zaten adam ölmüyodu ki. leblanc+tryn biri daha vardı. 3 bir daldıalr hp en fazla çeyrek düştü ölmedi adam. hepsini öldürdü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.