Şimdi Ara

adalet böylelerinin elinde gs ye güvence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye Kupası’ndaki Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedilen sarı kırmızılı kulübün cezası bugün belli olacak.

Hakem ve temsilci raporlarının çok ağır olması nedeniyle Galatasaray’ın 2 maç seyircisiz oynama cezası alabileceği bildirildi.

Pazar günü Galatasaray Lisesinde yaşanan bir olaysa Türk futbolunun içinde olduğu vahim durumu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Tahkim Kurulu Başkanı Türker Aslan kongre üyesi olarak oy kullanmak için gittiği kongrede kendisine " Ne olacak bizim ceza" diye soranlara " Merak etmeyin ben bu koltukta oturdukça birşey olmaz, kimse saha maha kapatamaz, para cezasıyla kurtarırız" diye cevap verdi.

Olayı duyanlar kulaklarına inanamadı ama bu bilgiyi bize ulaştırmayı da ihmal etmedi.Türker Aslan''''ın bundan sonra vereceği her karar tartışmaya açık olacak ve şüphe ile bakılacaktır.

http://www.metrospor.com/__1953.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçero907 -- 28 Mart 2006; 14:02:46 >

• doğruysa çok vahim bir durum........
  • bekliyoruz ..
  • yapar bunlar gs hatta para cezası bile vermeyin nası olsa fakieler acınacak haldeler bi kıyakta biz yapalım
  • tutmadı cezayı aldık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

tutmadı cezayı aldık...

vatandaş tahkimci birde ona başvursunlar bakalım
  • Maç seyircisiz oynandı bitti.Ama Gs'yi bahsedilen tahkimci kurtardı.Ulusoy'da zaten Gs'li maçın seyircisiz olduğuna bakmayın Ulusoy ve tahkim Gs'li futbolculara seyirci varmış zannettiren ilaçlar yaptırdı.

Herzamanki hikayeler,sıyırmalar,kolpalar.Geçiniz efenim GÖZLE GÖRÜLENİ YAZINIZ.Tüm Türkiye'nin gördüklerini,konuştuklarını yazınız.Kolpadan bıkmadınızmı???
  • Sahaya sidik şişesi fırlatıldı ceza yok su fırlatıldı ceza var. Bari bir iş yapacaksınız adam gibi yapın. Kezzap alın atında bir halta benzesin. Peh valla çifte standartın böylesine. Birde Ulusoy sizin adamınız derler. Severim böyle adamı ben arkadaş. O su şişeleri atanlarında umarım su galonları kaçar bi taraflarına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Sahaya sidik şişesi fırlatıldı ceza yok su fırlatıldı ceza var. Bari bir iş yapacaksınız adam gibi yapın. Kezzap alın atında bir halta benzesin. Peh valla çifte standartın böylesine. Birde Ulusoy sizin adamınız derler. Severim böyle adamı ben arkadaş. O su şişeleri atanlarında umarım su galonları kaçar bi taraflarına

abi tüm yapılan haksızlıklara rağmen fb yi şampiyon yapmak için masa başı masa üstü oyunlarına rağmen
    3puan bizim tek kale oynadık ankaragücüne karşı
    fb yi taşlarla sopalarla karşıladılar bizi ise çiçeklerle
    bunu görün utanın
    not:bu arada ankaralı ultrAslanlar ankara güvenparkda fb lileri kovalamışdı
    buda görüntüsü izleyin rapidledim

http://rapidshare.de/files/16741967/guvenpark.mpeg.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 30 Mart 2006; 0:07:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Sahaya sidik şişesi fırlatıldı ceza yok su fırlatıldı ceza var. Bari bir iş yapacaksınız adam gibi yapın. Kezzap alın atında bir halta benzesin. Peh valla çifte standartın böylesine. Birde Ulusoy sizin adamınız derler. Severim böyle adamı ben arkadaş. O su şişeleri atanlarında umarım su galonları kaçar bi taraflarına

abi tüm yapılan haksızlıklara rağmen fb yi şampiyon yapmak için masa başı masa üstü oyunlarına rağmen
    bunu görün utanın

Bunude adamlık sanıyosun herhalde...senin ve senin gibiler maçlarda oldukça daha çok ceza alırsınız sonrada haksızlık diye zırlarsınız işte... Haksızlık yapıldı bıdı bıdı... Haksızlık sizin gibiler yüzünden maçlara gidemeyenlere yapılandır

• Adam dövmek,adam kovalamak vs. Çok yanlış bir davranıştır.bununla ilgili çok yazdım.Ama maşallah seninde değme fanatiklerden aşağı kalır yanın yok.

Tepki vericeksen doğru vermek zorundasın.''Bu yazdıklarından sonra daha çok kovalarlar seni'' dese birisi ne düşünürsün?Sen insanları tahrik ediceğine genel bir yazı yaz da bişeye benzesin.
    quote:

Orjinalden alıntı: missle
    Bunude adamlık sanıyosun herhalde...senin ve senin gibiler maçlarda oldukça daha çok ceza alırsınız sonrada haksızlık diye zırlarsınız işte... Haksızlık yapıldı bıdı bıdı... Haksızlık sizin gibiler yüzünden maçlara gidemeyenlere yapılandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

bunu görün utanın

ankaragücü 1 fenerbahçe 4

• evet baya adil olmus bir kez daha..
    sisenin icine ise,at 2000 YTL,eger sise su dolu olursa bir mac seyircisiz.
  • Kim çizdi arkadaşın kes... nickini?
  • çizilmiş görmek istiyorsan ahmedine ayna tut be gülüm.....
  • quote:

Kim çizdi arkadaşın kes... nickini?

ne farkeder bi tane daha alır

hatta heralde almış bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Kim çizdi arkadaşın kes... nickini?

ne farkeder bi tane daha alır

hatta heralde almış bile

nasıl anladın vay be helal olsun hiç belli etmemiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.