Şimdi Ara

adaletsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu babası inşaatçı olan zengin tipleri bilirsiniz. Bu tiplerden malesef benim cevremde de çok var . bakın şimdi gerekci olalim hepimiz için para önemli hatta şu an ders çalışıyorsakta para için calismiyor muyuz ? İşte bu tipler sen geceni gündüzüne katıp ders çalışırken sevdiğin şeylerden feragat ederken onlar altlarinda arabayla (17-18 yaşında olmasına rağmen ) geziyorlar . sen kitap alırken bile paranın hepsini harcamamaya özen gösteriyorsun ama bu adamlar pahalı kafelerde restoranlarda oturuyorlar her günlerini güzel güzel yaşıyorlar okula eğlencesine geliyorlar. e tabi para olunca etraflarında bir sürü yalaka bir sürü kız dolaşıyor neredeyse istedikleri kızla çıkabiliyorlar kafe kafe gezebiliyorlar. Sen ise çıkışta otobüs bekliyorsun belki soguk havalarda yürüyorsun ki sırf bir meslegin olsun biraz para kazanasın ama bu adamin oyle bi derdi yok para zaten var meslek zaten hazır . işte adaletsizlik budur . Ve işin kötü yanı muhtemelen bu adam ilerde senden çok kazanacak . bir de bunların bazılarının babaları yandaş oluyor işleri daha da kolaylasiyor onlar daha da kötü. bu tiplerde bi cocuk zamanında bizim hocaya şöyle demiş :" Siz şimdi bu fen liselilere öncelik veriyorsunuz onlara önem veriyorsunuz ya ilerde hepsi bizim için çalışacaklar ." Ki malesef haklı da. Sizlere biraz icimi dökmek istedim isin bir diger kötu yanı da buna bir çözümün olmaması ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bizim sınıftada vardı öyle gerizekalı diyip salıyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenigeldimsa kullanıcısına yanıt
    orası öyle de sonuçta bu yazdiğım gerçekleri düşününce çok kötü oluyor ya

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sana söyliyimmi o çocuğun etrafında dolaşan kızlar senin etrafında dolaşmasın bi zahmet çünkü bu gözler o kızların abi samsung kullanmak zorunda kalıcam yhaa diye ağlamasını gördü o kadarda seviyenizi düşürmeye gerek yok ha takıldığı insanlarda para yok olumca gitcek tipler onlarda bunun farkında bu bile onur kırıcıdır herhalde

kesinlikle doğru söylüyorsun da ben yaz sıcagında ders çalışırken o arabada kızlarla turlarken otellerde dolaşırken insan bi tuhaf oluyor ama söylediklerin çok doğru

• Bi de bu tiplerin cok da varlikli olmayan versiyonlarin analari vardir. Kendi acigini oglu kizinin boyuyla tipiyle fesatligiyla ovunup onlarin uzerinden pirim saglayaraz kapatirlqr ancak bir yer de kazanamamislardir. Senin didinerek kazandigin yeri de begenmezler doktor da olsan. Acikcasi cok da takilmamak lazim cunku bu ve turevi varliklarin akillarina bile gelmiyoruz gelsek de umursamazlar zaten biz niye dusunerek kendimizi yiyoruz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autoheartt -- 26 Ağustos 2018; 20:01:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı hikaye bendede oldu sanırım seneye sınava girceksin. Bizim sınıftaki çocuk gelip bana diyorduki babam koç tıpı kazanırsam 200-300klık araba alıcak diyordu bende iyi değildimmo aralar üzülüyordum böyle şeyler duyunca. Neyse çocuk kendine güveniyor koç tıp bursllu kazanacak zaten 487 girişli ben dedim iyi çalış o zaman.Birde benle hep dalga geçerdi.Üstünmgörürdü kendini.Köpeğini bile benden üstün görmüştü.Şimdi çocuk 78kmı yapmış ne bende 10k yaptım siz hakkınız olanı alcaksınız Allahın iznile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKK adaletsizliği
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    evet ben seneye girecegim çok teşekkür ederim inşallah istedigim yeri kazanırım

• autoheartt kullanıcısına yanıt
    evet biliyorum o tipleri mesela oglu kibrista falan hukuk bitirir ama sanki ankara hukuk bitirmis gibi davranırlar

• Yapacak birşey yok. Senden daha kötü halliler de insanlar okuyabiliyolar evlerinde ders calısabiliyolar biz ise sokaktayız diye üzülüyolar bunun adına adaletsizlik diyolar. Yani kısaca bu dünyada adaletsizlikten daha cok ne var ki.. maalesef.. bulundugumuz hale şükretmek gerek.

• Ciddi bir azınlıktan bahsediyorsun, bu seni neden bu kadar üzüyor ki? O adam ne durumda olursa olsun senin durumun aynı zaten, başkalarına özenmekten hayır gelmez. Aşağı yukarı sokakta gördüğün her insan yaşam mücadelesi içinde.
  • "Lanet olasıca sorununu al ve git tanrıyla çöz dostum."

Güzel bir Amerikan film klişesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.