Şimdi Ara

Adaletten Hukuka Geçiş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese İyi Akşamlar. 12 .Sınıfım çoğu Tm'ci gibi bende Hukuk istiyorum ancak bu sene olmazsa seneye dershanelerin olmayışı , açık uçlu soru falan sıkıntı olacak. Onun yerine Mezuna kalmak yerine Adalet okuyup DGS ile Hukuka geçiş yapabilir miyim ? Bu sınava 2 senenin sonunda mı giriliyor yoksa ilk sene mi pek bilgim yok bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi ?

• Sene başında hep iyi olduğum konulardan soru çözdüm eksiklerim çok fazla bu sene en fazla %50 burslu kazanabilirim o da zor bile. Seneye bırakmak mı DGS mi o düşündürüyor doğrusu bir konuda birisi kuzenin DGS de 78 net ile İstanbul Hukuka geçtiğini yazmıştı. Bir de ben 2.senenin sonunda DGS ye girip kazandım diyelim Hukuka 1.sınıftan mı başlıycam yoksa 3.sınıftan mı ?
  • xdarkx kullanıcısına yanıt
    o konu hakkında pek bilgim yok ortak dersler sayılır diye tahmin ediyorum... ygs-lys'den ümidi kesme anadoluda hukuk kazanabilirsin...
  • o işe hiç bulaşma hukuka taban puanı gelirse onunda sınırı artacak diye düşünüyorum zaten kolay değil öyle geçiş yapmak
  • Kolay değilden kastınız Sınav mı zor yoksa geçiş yapmak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdarkx

Kolay değilden kastınız Sınav mı zor yoksa geçiş yapmak mı ?

sınav kolay benim arkadaşım falanda girdi önceki yıllardaki sorularına yardım etmiştim yani basit şeyler de geçiş olayı sıkıntılı diyorum ben
  • Peki arkadaşınız ne oldu kazandı mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.