Şimdi Ara

Adam akıllı ses veren bir mp3 player tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün media markttan goldmaster marka bir mp3 player aldım. çok profesyonel beklentilerim yok ama ses kulağıma yüksek gelmeli, tok gelmeli, ama bu mp3 player bunların hiç birini veremedi. acaba yeni kulaklık olsam sorunu çözer mi, kulaklık sesi arttırır mı? bir bunu sorayım.

Bu mp3 playerdan hayır gelmeyecekse, sizin tarafından test edilip onaylanmış, adam gibi yüksek ses veren bir mp3 player tavsiyesi alabilir miyim. sony'nin hiç bir modelinde ses konusunda tatmin olan yok. tabi ki bütçe maksimum 180 TL filan. marka önemli değil, yeter ki kulaklıktan yüksek ses gelsin.

• Baba uzun suredir philips geo full sound kullaniyorum dokunmatik muhtesem otesii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    İkinci el ipod mini al canavar gibi kuulanırsın elimde 12 yıllık ipod minim var taş maaşallah. Hem ses kaliteside çok iyi.

• beyler ses bangır bangır olmalı, bir de ucu çıkıntılı kulaklığı olmalı, benim kulakta durmuyo diğerleri, kulağın içine sokmam lazım :)
  • Bütçenize göre bir Sony müzikçalar alın. O fiyat bandında gerisi hikaye.

• Astell&Kern AK380, araştırın derim.
  • ses bangır bangır dersen fiio modellerine bak. kulaklığı ayrıca alacaksın xiaomi piston filan olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GÜNCELLEYELİM.
    SESİ BANDIR BANGIR OLMASA DA OLUR.
    3-5 YIL DAYANSIN- 100 TL CİVARI NE ÖNERİRSİNİZ.
  • ikinci el ipod veya cowon.

sansa disk, sony bok püsür denedim afedersin fakat hiçbiri ipod gibi değil. son seste dinleyemedim hiçbir zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 10 Ağustos 2019; 10:0:56 >
  • Yukarıda tavsiye etmişler, bence de Sony bu işin en iyisi ama yüksek ses oranı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.