Şimdi Ara

Adam akıllı tanıtım linkli göremedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayadır lineage II 'den uzak biri olarak offical serverın free to play olmasından dolayı tekrar oynamak istiyorum.Daha önceleri oynamışlığım var C3 c4 interlude falan zamanları pvp sunucularında takıldım oyunun içeriği asıl officalde attığından bende tekrardan başlıyabilirim.Okul bitti yaz okulu modunda olamadığımdan günde 2 3 saat takılıp stress atarak zamanımı bol muhabbetle geçirmek istiyorum işten güçten gezemediğimizden eve tıkılıyoruz.

Şimdi asıl meselemize gelmek istersek.

Bende başlamak istiyorum offical sitesi kayıt ve offical client nerden edinebiliriz.

İlgi ve anlayışınız için teşekkürler.Bol sohbetler

• Yardımcı olmak isterdim ama official'de oynayan arkadaşların sana yol göstermesi daha mantıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Yardımcı olmak isterdim ama official'de oynayan arkadaşların sana yol göstermesi daha mantıklı olur

www.lineage2.com dan ncsoft launcher i indirebilir her türlü desteği bu siteden alabilirsin :)

daha detaylı yardım almak için OttomanEmpireTR skype ismim ekleyebilirsin her konuda yardımcı olmaya çalışırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goLdbOy1907 -- 7 Temmuz 2012; 12:35:24 >
  • İndirme işlemini gerçekleştirdim god versionunu çekti doğru versiondur umarım kurulumları yaptım bi oyuna girmeyi deniyecem.
  • Avrupa veya amerika serverina mi gireceksin karar ver bence biri lineage.com digeri 4playgame falan gibi 1seydi
  • retail de oynamak istiyorsan olayı şöyle açıklayayım sana.

Birinci yol.

Orjinal serverlar bu linkde sıralanmış.

Server açıklamaları : lineage2.com un batıdaki tüm makinaları amerika / dallas. texas da bulunmaktadır.

Bartz : populer sunucu
    Magmeld : popüler sunucu
    Naia : avrupadaki sunucusu
    Chronos : kuzey americadaki sunucusu
    Shilen : popüler sunucu

vermiş olduğum linktte server açıklamalarının altında serverlarda hangi klanların bulunduğu ülkeleri yazmaktadır.

2. yol ise innova system de orjinaldir. iki tane server var core vede aria diye ama aria serverı core ilen birleştirilecek bu salı günü sadece core serverı da var diyebiliriz.

server korelilerden patenti alınarak açılmış bir serverdır orjinaldir. 6 aydır burda oynamaktayım. Server international dır. sahipleri ruslardır. ondan

dolayı serverdaki oyuncuların buyük çoğunluğu rusdur. oyun içi yazışmalar ingilizcedir. rusların bu kadar ingilizce konuştuğunu daha hiç duymamıştım vede görmemiştim. oyun içi arayüz vede dili ingilizcedir.

hangi tarafda oynamak istersen ona sana kalmış bir durum. benim oynadığım serverda toplasan 50 tane türk var. türk clanı yok önceden vardı ama kapandı başka clana geçtik.

Orjinalde aden de pazarda " ISS buff " satılıyor. 1 haftada 1-85 lvl yükselebilirsin tabiki alacak olduğun itemler var ( donate yok ) .

Preiumum Account ( PA ) / rune of Xp ( 1H yada 1 haftalık ) nevit( 1h / 2h ) ( mobdab gelen exp in %50 sini senin toplam exp ina ekliyor).bunun gibi bircok bilgi oyun içinden elde edebilirsin.

1-60 arasını kasmak kolay. 60-65 de yukardaki exp kazandırıcı itemleri aldığındada kolay 65-75 lvl e kadar TOI de party ile kasarsın.79-85 arasınıda swaplandda kasarsın.

lvl 85 den sonra oyun senin için yeniden başlar yani 0 dan. Artık skillerin değişmiş armorun değişmiş yeni bir class la oyuna devam edersin. bu böyle gider.

Herkese tavsiyemdir. Free serverları bırakın Orjinale gelin. Geriye değil ileriye doğru gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 9 Temmuz 2012; 15:33:41 >

• +1 Cosmodream , söylenecek söz bırakmamışsın :) yalnızca ufak bi düzeltme , 1-60 arasını kasmak kolay. 60-65 de yukardaki exp kazandırıcı itemleri aldığındada kolay 65-79 lvl e kadar TOI de party ile kasarsın kısmını 65-75 lvl arası dersek daha iyi olur:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya55

+1 Cosmodream , söylenecek söz bırakmamışsın :) yalnızca ufak bi düzeltme , 1-60 arasını kasmak kolay. 60-65 de yukardaki exp kazandırıcı itemleri aldığındada kolay 65-79 lvl e kadar TOI de party ile kasarsın kısmını 65-75 lvl arası dersek daha iyi olur:)

ya biz kaç lvl den sonra swapland da geçtik tam hatırlayamadım lvl 79 dan sonramı lvl 75 den sonramı aklımda öyle kalmış düzeltmeyi yaptım. İnanki arif elimde olsa tüm türkleri orjinale yönlendircem suç olmadığını bilsem tek tek free serverları kaldıracam ortadan. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

+1 Cosmodream , söylenecek söz bırakmamışsın :) yalnızca ufak bi düzeltme , 1-60 arasını kasmak kolay. 60-65 de yukardaki exp kazandırıcı itemleri aldığındada kolay 65-79 lvl e kadar TOI de party ile kasarsın kısmını 65-75 lvl arası dersek daha iyi olur:)

ya biz kaç lvl den sonra swapland da geçtik tam hatırlayamadım lvl 79 dan sonramı lvl 75 den sonramı aklımda öyle kalmış düzeltmeyi yaptım. İnanki arif elimde olsa tüm türkleri orjinale yönlendircem suç olmadığını bilsem tek tek free serverları kaldıracam ortadan. :)

swampland 79 da verir altar 77 de verir exp :) ayrıca 68-75 arası fog pt kurarsa cok daha rahat lvl alır. ayrıyetten solo kasacaksa 76-82 arası imperiel tomb ta iyidir bosslardan buffta dusuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: goLdbOy1907

quote:

quote:

swampland 79 da verir altar 77 de verir exp :) ayrıca 68-75 arası fog pt kurarsa cok daha rahat lvl alır. ayrıyetten solo kasacaksa 76-82 arası imperiel tomb ta iyidir bosslardan buffta dusuyor :)

bizim serverda fog a biz archer olarak gidemiyoruz. mage orda iyi iş yapıyor. mobların orda m.def leri düşük. swapland daki mobların da p.def leri düşük. fog a gitmeyi cok istedik ama archerı hiç almadılar orda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goLdbOy1907

quote:

quote:

bizim serverda fog a biz archer olarak gidemiyoruz. mage orda iyi iş yapıyor. mobların orda m.def leri düşük. swapland daki mobların da p.def leri düşük. fog a gitmeyi cok istedik ama archerı hiç almadılar orda.

valla ben tank oldugum icin ptyi ben kuruyordum kimin ihtiyacı olursa alıyordum :) clanda ihtiyacı olan arkadaşları 87 lvlde fogda kastigimi bilirim :)

• Sizinle aynı servera gelim bari tek takılmaya değil ortamda muhabbete gırgıra gelmek istiyorum sıkıldım bin tane oyun oynuyorum zaten yaz sıcak işten gelince keyifle takılabileceğim bir oyun olsun bari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.