bende xbox360 almadan evvel o ilanı görmüştüm elden ucuza alırım diye düşünüp mesaj atmıştım
aletler gümrükte elime gelince haber vericem dedi bidaha haber çıkmadı
sanırım gümrükte takıldı aletler.
Bende bu adama mesaj yolladım elden kaça alırız diye cvp yazmadı...
Pal ise ve premium paket ise fiyat uygun ama diğer durumda mantıklı sayılmaz.
bende 2 defa mesaj attım. elimde yok dedi. dedim elinde yok ama ilanı var ikinci oldu bu durum.. dedi yanlışlıkla çıktı sitede kaldırılıcak.
biraz karışık oldı ama anladınız umarım
arkadaslar ben bakıyorumda core degıl ki adamın ilanı.premıum.içeriğinide belirtmiş zaten...bir yanlış anlaşılmamı var acaba,yoksa ben mi farklı frekanstayım...
evet core paketide araya sıkıştırmış onu görmüşüz biz. ama ona ---XBOX 360 Core Paket--- fiyat : $720,00 (964,80 YTL) demiş yani preium dan daha pahalı.
satan kisiyi daha onceden bi kac psp oyun aldigim icin taniyorum ben de tel acmistim gumrukte bi kac hafta sonra gelecek denildi fiyati ne kadar diye sorudugumda faturalari henuz gelmedi bisey diyemiyorum denmisti. arkadaslar oyun olarak ntsc u daha iyi diyorlar ne kadar dogru bilemicem. ankaradaki bu yere guvenebilirsiniz tecrubelerime dayanarak soyluyorum.
beyler ben hiç takip etmedim x360'a çip takılıyormuş ne iş? var mı böyle birşey, ilanlarda çipli diyor...
evet onu bende gordum amerikada bazi siteler x360 lara chipli satiyorlar ve bu chiplerin de kopya oyunlari oynattiklarini gosteriyorlar. garanti de verdiklerine gore bu olay dogru ama xbox 1 gibi chip takilip baska bi sistem yuklenmiyor olarak biliyorum. bi farki yok yani anlayacagin chip yada dvd romlara firmware hack yapmanin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme