Şimdi Ara

Adam gibi bir 2h axe clerik rehberi yok bu ne ya Yokmu bu yapılandırmada çarı olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar o kadar araştırdım adam gibi bir 2h axe clerik rehberi yok. yahu bi rehberde str int vermeyi açmayın gerekyok diyor birinde var diyor. birinde holy açmayın öbüründe açın diyor. birinde axe nin bazı skilleri açmayın diyor dierinde hepsi max diyor.

2h axe clerik kasan arkadaş yokmu 1. elden güzel bir rehber hazırlasa. çok makbule geçer.

şimdi bu adam nasıl bi yapılanmaya gitmiş anlayamadım.

Adam gibi bir 2h axe clerik  rehberi yok bu ne ya Yokmu bu yapılandırmada çarı olan?

kırmızılar açılmalı maviler istenirse açılabilir demiş. ben pt lerde kasacağım ve pvp benim için önemli dual axe den hangi skilleri açmalıyım peki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 13 Mart 2010; 16:04:22 >

• Benim Öyle Bi Charım var 2h,1h,axe,cleric 100FF
    Öncelikle Şunu Söyleyeyim Eğer Sp Varsa Fazlasıyla Axeyi Full Açmanı Öneririm,Bi Zararı Dokunmaz ve Bazen onunla Savaşmak çok keyiflidir ama keyfini sürebilmek için Crit ve Physi iyi bi silah gerek ve +7 olması şart,Axeye 500k civarı sp gider.Farmdaysan Fazladan Sp Kas Derim.
    2hye Gelince 2hyi Full Açman Gerekiyor Heer ne Olursa Olsun.
    Cleric İse Eğer Ben Ptlerde Kasılıcam,Meduya Falan Gidecem Diyorsan Clerikteki Phy Mag Str inti Açman Gerek,Partyde Warrior varsa Cleric olarak girersin kolay kolay ptsiz kalmazsın,sadece pt için değil pvpde falan özellikle phy mag çok iş görüyor.Holly Spelli ise Kesinlikle Maxlamalısın...
    İnş Yardımım Olmuştur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Benim Öyle Bi Charım var 2h,1h,axe,cleric 100FF
    Öncelikle Şunu Söyleyeyim Eğer Sp Varsa Fazlasıyla Axeyi Full Açmanı Öneririm,Bi Zararı Dokunmaz ve Bazen onunla Savaşmak çok keyiflidir ama keyfini sürebilmek için Crit ve Physi iyi bi silah gerek ve +7 olması şart,Axeye 500k civarı sp gider.Farmdaysan Fazladan Sp Kas Derim.
    2hye Gelince 2hyi Full Açman Gerekiyor Heer ne Olursa Olsun.
    Cleric İse Eğer Ben Ptlerde Kasılıcam,Meduya Falan Gidecem Diyorsan Clerikteki Phy Mag Str inti Açman Gerek,Partyde Warrior varsa Cleric olarak girersin kolay kolay ptsiz kalmazsın,sadece pt için değil pvpde falan özellikle phy mag çok iş görüyor.Holly Spelli ise Kesinlikle Maxlamalısın...
    İnş Yardımım Olmuştur...

Arkadaş çok doğru açıklamış.Hele birde sun silahın oldu mu tadından yenmez bir build çıkıyor ortaya.

• şu anda benim çarda 1,06 m sp var. skiller 64e max level 75. level düşüp sp kasmayı düşünüyorum. nerede kasmak daha mantıklı

78-80 lerde rook da veya niya generallerde leveli 69 a çekip sikilleri 60a çekerek mi

niya sniperlerde leveli 63 e çekip skilleri 54 a çekerek mi yoksa

54 levele düşüp 64-66 moblarda skilleri 45 levele çekip mi kasmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 13 Mart 2010; 15:52:50 >
  • şimdi clerikten str inti mag phy yi açsam cleriklic nasıl yaparım pt lerde clerik mpyi su gibi içer ben str çarım

axe den tüm skilleri maxlamak mı lazım yoksa sp tasarrufu için hangilerini açmalıyım.
  • Level düşürebilirim diyorsan git onglara kas 1.5-2m daha sonra istediğini açar denersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

şimdi clerikten str inti mag phy yi açsam cleriklic nasıl yaparım pt lerde clerik mpyi su gibi içer ben str çarım

axe den tüm skilleri maxlamak mı lazım yoksa sp tasarrufu için hangilerini açmalıyım.

quote:

Xapheon
    Teşekkür Ederim...

quote:

effsane_61
    Hayır Ben Aylarca Ptlerde kastım ve Çok kez cleric Olmadığından Clericlik yaptım Şöyle Bişey var Str İnt Phy Magı En başta atarsın Bunlar Mpni Bitirir ama Str İntler 15dk Phy Maglarda 15dkdan fazla kalabiliyor yani sorun olmaz,Ama Orbit Basınca Küçük Bi Sorun Yaratabilir İşte Burda İtemlerin Devreye Giriyor hepsinin İnt6 Mp850 olması lazım Böyle Olursa Pek Sorun olmuyor tabi pt çok çok ezik değilse
    Axede İse En Baştaki Skill Hariç Hepsini Açmanı Tavsiye Ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 13 Mart 2010; 23:53:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu Arada 2h Skillerinde Üstüne Çarpı Atılmış Skilleri 1Kere Uplaman Gerek,Ptlerde Lure Yapmanı İsteidklerinde Onları Kullanarak Lure (Canavarları Çekersin) Yaparsın ve Hemen Altındaki Guard Barrier Slotunda İse 4.Skilli Hiç Açma,O Skill Pek İyi Bişey Sayılmaz Çünkü Onu Birine Basınca Moblar Ona Vuracağına Sana Vurur Bi Tür Korumalık Yaparsın...
    Bide Şunu Söyleyeyim Yukardaki Resimlerde "One Handed Lord,Two Handed Lord,Dual Lord" Adlı 3 Sıra Skiller var Onlar Çok Önemli Eğer 2h 1h axe açacam diyorsan atack skillerinden çok onları maxlarsan daha iyi olur,bazıları pasif ama mesela one handedi kullanınca eğer o skilleri maxladıysan bi özelliğide daha fazla block yeme ihtimali veriyor daha fazla crit vurma gibi gibi...
  • AXE DEN Axis Quiver bunu acma

kırmızıları ac yeter mavıyı de party de oldugun zaman arkadaslarına buff layabılırsın kendınde kullanamazsın ( resım alıntıdır )

2h dende sadece Maddening ve Concentration bunu ac yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 14 Mart 2010; 1:28:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

AXE DEN Axis Quiver bunu acma

/>

kırmızıları ac yeter mavıyı de party de oldugun zaman arkadaslarına buff layabılırsın kendınde kullanamazsın ( resım alıntıdır )

2h dende sadece Maddening ve Concentration bunu ac yeter

Benim Warrior Charımda Glory Kısmındaki 2. ve 3. pasif Skiller Açık Charın Eline Cleric Rod Alınca Defanlarda 200e Yakın bir Artma Oluyor,ve ARkadaşın Gereksiz Dediği ve Kendine Basamazsın dediği Phy Magıda basınca Phyden 400 magda 700e Yakın artma Oluyor Tam Bir Tank Oluyor o Şekilde tabi lıght armor giymen gerek yoksa o Skiller etkilemiyor seni...Birde Cleric Skillerinin Resminde Yok ama 2 Adet Hp çekme Skili var Biri 11k Biri 12k Hp Çekiyor karşı Taraftan sadece Bu 2 Skill İle savaşta 100den fazla adam kestiğimi Hatırlıyorum,Mesela Adamlar Wizardlara Screenler Phy Maglar Str İntler Fence Pain Falan Atıyor ama adam Lt Açtıysa Tek Bir Skill İle Adam yerde Lt Açmasa bile Max 3kez can çektinmi adam yatıyor...

• çok yardımcı oldunuz arkadaşlar sağolun clerik tamam 2h zaten tamamen max peki axe den nasıl bi yol isleyelim
  • En Baştaki Skill Hariç Hepsini Açman Gerekiyor Tabi Pasiffleride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

En Baştaki Skill Hariç Hepsini Açman Gerekiyor Tabi Pasiffleride.

şimdi çarda şu an 1.1 m sp var. clerik 2h skilleri tamam daha önce dedim gibi. 110 levele ff olmak istediğimden axe konusunda çeşitli tereddütlerim var. bu çar 90 levele kadar 2 tane 100 level çar tarafından kasılacak. 90 dan sonra üzerine +4 l armor set giyip pt ile kasacağım. medusa vb ptlerde. yada kalede. ne işime yarar bu axe benim sadece pvp lerde kullanırım sanırım. solo kasarken seri kasıyormuş ama zaten ben çoğu pt de ofline oldumda 2h la kassın. günlük online sürem 10 saat.

pvp de rahatlıkla işimi görcek sudden twist ve pasive skilini açsam benim için yeterli olurmu. stun ve bleed bulaştırıyor. 110 a ff olmak için nasıl bi yol izleyelim.

1.1 m sp var çar şu anda 68 level gap 9 da yarın 110 geliyor ama 97 level 1 tane wizle kasacağım bu çarı. 1.5 sp yeterli olurmu yoksa çarı 63 levele düşürüp cavedemi kassam geri kalan sp yi nasıl olur. bu çara çok emek verdim o yüzden 110 da kesinlikle ff olmasını istiyorum. nasıl yapalım arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.