Şimdi Ara

Adam gibi bir server bulmak bu kadar zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir allahın bana adaö gibi server söyesinde şu oyunu oynuyum mu ya ? Eskiden pat diye bulmuştum. Bu ne yaaaa

• Hangi Versiyon İstiyorsun yabancı sunucu oyna :)
  • Baya süre oluyor aslnda oynamayalı. Versiyon falan bilmem. Yabancı sunucuda oynuyorum ama millet aşmış yani :D Zevki çıkmaz. Şöyle yeni başlayan adam gibi Türk server yok mu hiç bir yerde ?
  • az kaldı bu cuma biz acıyoruz allah nasip ederse :)
  • Adam gibiden kastın, benim düşündüğüm gibiyse brbmu var ama zordur, reset sınırı10 her resde 400 point geliyo, bu yüzden pvp zevkli oluyo, benim server ı bırakma sebebim 3 tane +12+luck itemden biri bile 13 olmadı. Server ın yarısı türk... 120 online ile 50online arası değişiyo...
  • Arkadşlar aslında ben çok anlamıyom bu tür olaylard<n ama bi ara baya sarmıştım frienz mu da. Şimdi siz server açtığınızda 7/24 online olabilecekmiyiz ? Birde kalabalık olaak mı server ?
  • Bu 7-24 Olayı net :) Bizi tanıyan biliyor Ama player konusunu bilemem gelirler denerler ortam güzelse kalırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki hiç mi türk server yok piyasada. Bide mantıken bir serbera girerken serverin yni açılmış olması gerekir değil mi aslında ?
  • server açık olunca girersin şu dedigine anlam veremedim acıkcası :S
  • Hangisine anlam veremedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Peki hiç mi türk server yok piyasada. Bide mantıken bir serbera girerken serverin yni açılmış olması gerekir değil mi aslında ?

Bunu :)
  • Bir servera başlarken o serverin yeni açılmış olması daha iyi olmazmı diyorum ? Hani herkes çok güçlü olmadan başa baş oynarı diye ? Yoksa 3 aylık bir servera girip oynamakta mantıklımıdır ?
  • quote:

Bir servera başlarken o serverin yeni açılmış olması daha iyi olmazmı diyorum ? Hani herkes çok güçlü olmadan başa baş oynarı diye ? Yoksa 3 aylık bir servera girip oynamakta mantıklımıdır ?

Şahsen server daki amaç res atmak deil ise, 1 yıldır açık olsa bile oynarım. Yeterki haksızlık olmasın, admin işini bilsin...
  • eet de yani sunucudaki durumlarda önemli herşey reset degildir.
  • quote:

Bir allahın bana adaö gibi server söyesinde şu oyunu oynuyum mu ya ? Eskiden pat diye bulmuştum. Bu ne yaaaa

mu.mugamer.com 1 bucuk senedir aciq su an 12 saatligine kapali bunu 2 gun once soylemislerdi serverde fazla turk yoq olanda zora gelemeyip ayriliyor max rr 84 Zati siteye girince gorurusun tabi easy ve hardida var bu normali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.