Bir allahın bana adaö gibi server söyesinde şu oyunu oynuyum mu ya ? Eskiden pat diye bulmuştum. Bu ne yaaaa
Hangi Versiyon İstiyorsun yabancı sunucu oyna :)
Baya süre oluyor aslnda oynamayalı. Versiyon falan bilmem. Yabancı sunucuda oynuyorum ama millet aşmış yani :D Zevki çıkmaz. Şöyle yeni başlayan adam gibi Türk server yok mu hiç bir yerde ?
az kaldı bu cuma biz acıyoruz allah nasip ederse :)
Adam gibiden kastın, benim düşündüğüm gibiyse brbmu var ama zordur, reset sınırı10 her resde 400 point geliyo, bu yüzden pvp zevkli oluyo, benim server ı bırakma sebebim 3 tane +12+luck itemden biri bile 13 olmadı. Server ın yarısı türk... 120 online ile 50online arası değişiyo...
Arkadşlar aslında ben çok anlamıyom bu tür olaylard<n ama bi ara baya sarmıştım frienz mu da. Şimdi siz server açtığınızda 7/24 online olabilecekmiyiz ? Birde kalabalık olaak mı server ?
Bu 7-24 Olayı net :) Bizi tanıyan biliyor Ama player konusunu bilemem gelirler denerler ortam güzelse kalırlar.
Peki hiç mi türk server yok piyasada. Bide mantıken bir serbera girerken serverin yni açılmış olması gerekir değil mi aslında ?
server açık olunca girersin şu dedigine anlam veremedim acıkcası :S
Hangisine anlam veremedin ?
quote:
Orijinalden alıntı: uffuk
Peki hiç mi türk server yok piyasada. Bide mantıken bir serbera girerken serverin yni açılmış olması gerekir değil mi aslında ?
Bunu :)
Bir servera başlarken o serverin yeni açılmış olması daha iyi olmazmı diyorum ? Hani herkes çok güçlü olmadan başa baş oynarı diye ? Yoksa 3 aylık bir servera girip oynamakta mantıklımıdır ?
quote:
Bir servera başlarken o serverin yeni açılmış olması daha iyi olmazmı diyorum ? Hani herkes çok güçlü olmadan başa baş oynarı diye ? Yoksa 3 aylık bir servera girip oynamakta mantıklımıdır ?
Şahsen server daki amaç res atmak deil ise, 1 yıldır açık olsa bile oynarım. Yeterki haksızlık olmasın, admin işini bilsin...
eet de yani sunucudaki durumlarda önemli herşey reset degildir.
quote:
Bir allahın bana adaö gibi server söyesinde şu oyunu oynuyum mu ya ? Eskiden pat diye bulmuştum. Bu ne yaaaa
mu.mugamer.com 1 bucuk senedir aciq su an 12 saatligine kapali bunu 2 gun once soylemislerdi serverde fazla turk yoq olanda zora gelemeyip ayriliyor max rr 84 Zati siteye girince gorurusun tabi easy ve hardida var bu normali
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme