< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
'Adam guantum diyyah'! Tırteu istifa etti! Kanada'da yönetim düştü!
-
-
bize yerli sol medyanın yedirmeye çalıştığı ve proxy olarak "guanthum" kelimesinin kullanıldığı balonun genç yaşlarından bir video!
Batıyı hala yahudilerin , bankacılık üzerinden sömürüp, bu şekilde batılı beyazların paralarından kazandıkları trilyonlar ile yönettiklerini hala inkar mı edeceksiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 7 Ocak 2025; 3:50:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tırteunun ülkesine soktuğu kalifiye IT uzamanlarından bir tanesi :D adamın arazisine çöp atarken yakalanmış üstün IT uzmanı nitelikli güney asya insanı. daha videolar var da... atmak istemiyorum.
siz hala solculukta ısrar mı edeceksiniz? hiç mi ders almayacaksınız? solun götürecği yer belli. Almanya Kanada İngiltere! Hepsi çöp olma yolunda! Al solcu liberal demokrat içine etti kaçtı gitti. şimdi kendisi yahudi efendilerinden kazandığı milyonlarca dolar ile 7 24 evini koruyan ajanlarla yaşayacak. halkı düşünen?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam kuantum mu demiş? 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu konu 5-6 yıllık bir konu. ben yeni yeni almanya'ya gelince olmuştu. Adam bir konuşmada Quantum'dan birkaç cümle bahsedince basitçe ... bizim sol cenah bu adamı övüp, tayyibin daha ingilizce bilememesini eleştirmişlerdi.
yani bu bana saçma gelmişti. adamın bir kağıttan ezberlediği şeyleri sanki 40 yıllık quantum fizikçisiymiş gibi lanse etmeleri resmen bu işi az buçuk okumuş anlamış adamlara, 40 yıllık fizikçileri aşağlamak gibi gelmişti.
ama bizim solcu arkadaşlar ise adamı 40 yıllık epsthein(!) pardon einstein yapmaya kalkmışlardı.
bunlar ucuz siyaset. yani solcular sevinebilir eğlenebilir ama az buçuk dünya'da olan bitene hakim olan insan ancak güler. benim bir başka tırteu konum vardı. onu aradım ama bulamadım. sanırım modlar kaldırmışlar.
son olarak: solcular pek uğramamışlar bizim quantum fizikçinin istifa konusuna? sattınız mı lo başkanınızı solcu arkadaşlar?
-
hızlı yaşayan bir adamdı kadın erkek pek farketmezdi batının proje oturtulmuş adamıydı işte sexy yakışıklı pansexe ihtiyaçları vardı görsel olarak oturttular sırf tipi için,dünyanın açık ara en çok lbgt yürüyüşüne katılan başbakanıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2025; 19:59:18 >
-
Siyasiler der böyle şeyler. Bizim RTE de diyor çok ilgiliymiş, gençleri çok düşünüyormuş gibi. Yapay zekâ filan sıkıyorlar arada sanki bilişimle çok iç içe, çok ilgiliylermiş gibi. Muharrem İnce de mitinglerinde ağzına Endüstri 4.0'ı dolamıştı mesela. Olur öyle şeyler ideolojiden bağımsız olarak bunlar siyasilerin kendilerini pazarlama taktiği. En azından bizimki gibi "15 sene önce fırın buzdolabı" yoktu gibisinden saçmalamamışlar. Olur öyle yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Ocak 2025; 20:3:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de biliyorum rte de o alt yapı yok o görüş yok. onu destekleyen kitlede de yok. benim eleştirdiğim solcu arakdaşların boşa eleştirisi. ben burada rte'yi savunmuyorum. çünkü savunulacak bir tarafı yok. sorun: Solcuların kendi kesimini aptal yerine koymaya çalışması. buna laf edince de sana saldırmalarıç. son genel seçimde görmedin mi? 6lı masa saçmalık dedik. gittiler Atatürk düşmanı iki partiyi meclise soktular.
bir tanesi akpye yanlamaya başladı bile. diğeri ise zeka olarak kendisini rte'den üstün gördüğünden yanlamaya gerek duymadı henüz.
al buyu sana solun başarısı.
bana bir de tırteu övdüler.
-
bizim solculara sorsan "evroba zol özghür, bağımzus" ...
romanya'da seçimler 3 aydır yapılamıyor. çünkü halk rusya yanlısı adamı seçecekler
gürcistan'da rusya yanlısı parti kazandı! 1 aydır sokakları karıştırılıyor! solcu yahudi kuklası alman ve fransız siyasetçiler tiblis'e çıkarma yaptılar! ama sonunda karşı taraf sokağa çıkınca nato kuklası yani yahudi kuklası kadın , koltuğu devretmek zorunda kaldı.
alman sağcı AfD başkanı weidel seçimi kazanınca north - stream 2 hattını onaracaklarını ve tekrar ucuza gaz alacaklarını yazdı diye şimdi de solcu liberaller bu kadını "sosyalist solcu" diye aşağlamaya başlamışlar. liberal solcular, sağcı dedikleri kadına şimdi sosyalist solcu demeye başladılar! işte batılı sol seçmen zekası!
burada ise iki ingilizce bilemeyen adamlar sana batı övüyorlar!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X