Şimdi Ara

Adam icini dokmus Peugeot 301 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
4.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden 307 için yapanlar vardı bu muhabbetleri ve hiç inandırıcı gelmezdi. Parasına göre on numara araba bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hic biri bir RAPİD degil

Birde anlamadim bu arabada bozulacak ne var ki sadece motor var oda bildigim eski motor

Ben de Rapid'i tercih ederdim. Ama gel gor ki ortalik 301-c elysee'den geçilmiyor. Daha 1 tane Rapid görmedim yollarda. Sanırım filo kiralama şirketlerine Skoda markası ters geliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet de basit bir araç halbuki. Eminim ki yine servisin sorumsuzluğudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinin zengini firmaya kızınca protesto olsun diye arabayı balyozlarla parçalamıştı. bizim gariban vatandaş anca yazıyla protesto edebiliyor.
  • Neye dayanarak bu kadar emin söyleyebiliyorsunuz ki bunları?

Son dönemdeki PSA araçları sorunsuzluk araştırmalarında oldukça yol katettiler. En tepede her zamanki gibi Japonlar var tabi ki.

Mesela 508 çok mu sorunlu? C4 çok mu sorunlu? Hayır.

Grubun sorunlu araçları var mıydı, evet, absürt olaylar yaşandı, milletin ağzı yandı bir kere, yoğurdu üfleyerek yiyor. Fakat bu gün gerçekte durum bu forumda yazılıp çizilenler kadar da vahim değil, abartmayı pek seviyoruz.

Arızasız araç istiyorsanız uzakdoğuya yönelin

Adam icini dokmus Peugeot 301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 14 Haziran 2013; 15:40:52 >

• Aracın kaliteli bir araç olduğunu söylemek güç , fiyatına göre ihtiyaca ne kadar cevap verebiliyor buna bakmak lazım. Bir tek olaya bakıp karalama yapmak yerine biraz zaman geçmesini beklemek lazım , bu tür şikayetler artarsa zaten sabıkalı olan geçmişle yüzüne bakan olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Bugün arkadasimla sohbet ederken kardesinin Mercedesini konustuk ( 2012 model, E serisi ).
    Aldiktan iki ay sonra calisma sorunlari, calistiktan sonra gaz alma derdi, sanzuman sorunu,enjektör krizi, yürüyeninde bir parcada
    bosluk olmasi vs vsvs vs....sans isi

Merco da bozdu

Galeriden almistir da ondan. ne idugu belirsiz galeriler nE yazikki bazi orjinal parca soygununa varan degisiklikler yapiyorlar aracta. Ve bunlar cok muhtemel. Ben izmir egemerden almistim araci. Bayiler bu tarz musteri memnuniyetine cok onem veriyor ve gerektiginde mahkemeye verebiliyorsunuz. Ama galeri araclari zaten 2. Elmis gibi ulkeye girdiginden ve satis genelde sokak cocuklari uzerinden yapildigindan bozuk arabayla garanti dahilinde dahi olsa servis servis gezip cozum aramak disinda bir yol kalmiyor ne yazikki. Ugras dur sonrasinda da...

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Hic biri bir RAPİD degil

Birde anlamadim bu arabada bozulacak ne var ki sadece motor var oda bildigim eski motor

Ben de Rapid'i tercih ederdim. Ama gel gor ki ortalik 301-c elysee'den geçilmiyor. Daha 1 tane Rapid görmedim yollarda. Sanırım filo kiralama şirketlerine Skoda markası ters geliyor..

Skodanin salakligi

1.6 tdi dsg yok

Birde cok pahali %10 indirse 10 numara olur

• Ben araçlari şans işi görüyorum, her markada olabilir, bir konu vardi tiguanda da olanbilir, peugeotta da bir arac icin hepsini kötülemek yanlis olur,

• Bir arabada sorun çıktı diye tüm model gamına yansıtmak doğru olmaz.
    301le ilgili veya c-elyyse ile ilgili bir şey duymadık henüz,vatandaşın aracı hatalı üretim de olabilir.
    Bütün markalarda bu tarz problemler veya geri çağırmalar çıkabiliyor.
  • İngiltere'de uzatılmış araba garantisi satan Warranty Direct firması bozuk yol şartları sebebiyle hasar gören, bu yüzden de garanti kapsamında tamirat talep eden otomobillerle ilgili bir istatistik hazırlamış.
    Yürüyen aksam ile alakalı,
    En dayanıklılar:

1.Honda
    2.Toyota
    3.Hyundai
    4.Nissan
    5.Kia
    6.Mitsubishi
    7.Mini
    8.Suzuki
    9.Ford
    10.Mazda

en dayanıksızlar;
    En dayanıksızlar:

1.Chrysler
    2.Smart
    3.Mercedes-Benz
    4.Land Rover
    5.Jaguar
    6.Saab
    7.Fiat
    8.BMW
    9.Seat
    10.Vauxhall (yani Opel)

Tabii burada Kullanım-yol hava şartları etkendir.ama Ne kadar genelleme yapılmasada bir ortalama var.
    Burada PEUGEOT yok ama Namı ve genel kanıda ortadadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Hic biri bir RAPİD degil

Şoförün arka camları kapatamadığı Rapid mi

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Bir Peugeot kullanıcısı olarak :

Bir iki istisna dışında servisler genelde arıza tespit özürlü.

Başımdan geçenlere bir iki örnek :

- Araçta çekiş düşüklüğü vardı. Serviste 1 hafta oyaladılar, kabak gibi ortada olan problemi bulamadılar (emme manifoldunda kaçak). En sonunda lanet olsun dedim servisten çıkarıp sanayiye götürdüm. 3 saatte hallettiler.

- Bir kere de sunroof su damlatmıştı. Servise götürdüm, kontrol ettiler, "arabayı bırakmanız lazım, sunroof aksamının komple sökülmesi gerekiyor (cam da dahil), değişmesi gerekebilir, fiyatı da 1200 TL" dediler. Dışarıda sunroofçuya götürdüm, dedim serviste böyle böyle diyorlar, bir de sen bak bakayım nesi varmış. Adam 10 dakikada problemi buldu, suyu tahliye eden kanallar tıkanmış pislikten. Temizlendi, düzeldi.

Fotoğraftaki arkadaşı da basit bir şey için çileden çıkarmış olabilirler. İşten anlayan iyi bir usta bulduktan sonra çözülmeyecek problem yok.

Maalesef haklisiniz. Aracin fan kismindan ses geliyor sagir sultan duydu servis ne sesi abi dedi. Baska servise gittim onlar sak diye soyledi.

Artik arac almak sans isi. Mekanik araclar hala tas gibiyken simdinin araclari 3-5 yil sonra pert cikiyo.

• Allah kimseyi fransız araçlarıyla sınamasın
    cebin doluysa alman, cebin dolu değilse japon:) başkasına gerek yok yeminle

• iyide pejoya bok atmak nedir?77
    oraya pejo yazacağına senin sorununu halledemeyen bayinin adını yazacaksın ki etkili olsun.
    yanlış mıyım?
  • valla c elysee aldık 1.6 hdi full donanım gayet memnunuz , yol tutuşu kötü diyorduk meğersem sol ön lastik ve sağ ön lastik havaları farklıymış şimdi bastın mı gidiyor gayette memnunuz özellikle de içeriye ses almaması (sınıfına göre çok iyi yalıtım) ve konfor
  • Araba gerçekten şans işi kimisi var çok memnun kimisi var şikayeti bitmiyor.

Yazık kim ister sürekli sıkıntı yaşamak.
  • 4.000.000 km. her yol ve şartta yapılan testler faideli olmamış anlaşılan...
  • 5 parmağın 5 i bir olmadığı gibi bütün 301 lerde ayni sorunları yaşayacagını söylemek biraz haksızlık olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

5 parmağın 5 i bir olmadığı gibi bütün 301 lerde ayni sorunları yaşayacagını söylemek biraz haksızlık olur....

Bu da doğru tabii. Ama yine de belli ki adam 6 kez arızadan kaynaklı servise başvurmuş ve servis sorunu çözememiş, bu da kabul edilebilir bir durum değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.