bizim takımda sneijder burak belki hakan balta dışında yakışıklı adam yok ama karakteriyle çok şey kazanabilecek çok insan var.Selçuk semih.bunlar güzel yüzlü efendi insanlar.
Elmander, Engin, Amrabat, Muslera, Aydın
chedjou
gördüğüm en yakışıklı zenci herif
yakışıklı görmemişsiniiz :P
Selçuk u bilmemde çevremdeki bütün kızlar Baltaya hasta
yakında ılık dorumu diye anılır buralar
yapmayın be baltanın nesi yakışıklı takımdaki gerçekten yakışıklılar elmander ve burak, gerçekten karizma olanlar da sneijder ve drogba'dır bana göre.
töbe töbe... ibret alın.
quote:
Orijinalden alıntı: patos64
töbe töbe... ibret alın.
Ona bakarsan
quote:
Orijinalden alıntı: Umut K.
yapmayın be baltanın nesi yakışıklı takımdaki gerçekten yakışıklılar elmander ve burak, gerçekten karizma olanlar da sneijder ve drogba'dır bana göre.
Adamın kendi fikri degil zaten kızlar öyle düşünüyor bende gösterdim Hakan ve Semih cevaplarını aldım kızlardan ciddi ciddi.
ankara kızılayda izmirin girişindeki simitçi dünyasının üstünde bir mağaza var mankenlerinde birisi selçuğun kadın versiyonu
Karizma dedin mi akla Wesley gelir.
Benim etrafımdaki bütün kızlar da Hakan'ı yakışıklı buluyolar
DAĞILABİLİRSİNİZ
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
En karizması da buymuş yaw. Altyapıdan mı bu?
Selçuk hakikaten karizma. Özgün bir duruşu var adamın. Elmanderi de antik yunan tanrı heykellerine benzetiyorum Hakan falan yamuk herifin teki bence. Chedjou'yu biraz Denzel Washington'a benzetiyorum karizmatik adam. Şino tipik sevimli kuzeyli insanı. Yakışıklı adam tabi. Drogba'nın klasını konuşmaya bile gerek yok.