Şimdi Ara

Adam milleti bildiğin dolandırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Hocam daha geçen mta oynarken sırpların arabasına bindim arabada 3 sırp vardı sonra birden "I AM TURK LONG LIVE ALBANIA" yazdım :D bir karıştı ortalık arabanın içinde varya :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 2 Ocak 2017; 1:56:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
    Whatsapptab resmine baktım bildiğiniz adam. Ondan taktım bu işe dolandırıcı falan diye.

• Bence adam sana santaj yapicak 50 tl ver sikayet etmiyim mesajları siliyim gibisinden hiç bisey olmaz takma kafana

Ya tutarsa diye olta sallamıs iste.Böyle yapıp zengin bebelerini korkutup paralarını yiyordur pe**ve*k.
  • Sağolun tavsiyeleriniz için.

• @Helen Mirren

Çakala bak, milleti mahkemeye vereceğim diye kandırıyor. Bir şeyler mi yapsak
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Durumu olmayan ne yapsın hocam düşünsenize? En masum insanımız bile ağır küfür karşısında ağır küfür eder öyle bir milletiz.

• Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt
    Eğer bu oyunun üzerinde yeni bir oyun oynamadiysan ya da en fazla 1 oyun oybadiysan oyunun tekrarini izleyebiliyorsun.yukarda levellerin orda profil kısmına gir aşağıda tekrarı izle var. O zaman yazılar filanda gözüküyor.

Adam milleti bildiğin dolandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 2 Ocak 2017; 8:59:34 >
  • Bu herife temiz bir keylogger atmak lazım..
  • Mahkemeye delil diye sunarsın. Hatta nitelikli dolandırıcılık davası açtır ve bir avukata. Bak nasıl alev alıyor malum yerleri.
  • Herşey bir kenera böyle bir durum olsa bile tahrik edilen sensin. Adam sana sms atmış sende karşılık olarak arayıp küfür etmişsin. Bu durumda zaten birşey yapamaz ki.
  • Ayrıca konuşmaların kaydedilmesi suç diye biliyorum.
  • Hiçbir şey olmaz korkman gereksiz. Hatta o whatsapp konuşmalarını sen delil olarak sunarsan o suçlu bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin adresini falan nasıl bulmuş? sadece whatsappdan küfürlerini ve telini savcılığa vermiş onlarmı bulmus?
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    En son oynadığım görünüyor hocam birtek. O oyun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 2 Ocak 2017; 10:12:29 >
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    Oyunda küfür etti hocam. Daha sonra numarasını yazdı ara ara dedi bende aradım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chiehsheshuai

Oyunda küfür etti hocam. Daha sonra numarasını yazdı ara ara dedi bende aradım.

sende arayıncamı küfrettin?
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Açılın Avukat Geldi.

Bu adam blöf yapıyor, korkma hiç bir şey çıkmaz. Hadi diyelim şikayet etti, zaten ceza davasından bu vatandaşa bir para çıkmaz. Ceza davasından ancak avukata para çıkar. Senden para alabilmesi için ancak ve ancak tazminat davası açması gerekir ki, ordan da bir şey çıkmaz. Adamın boş attığı 2 aya ödeme emri kapında demesinden belli. Göndersin ödeme emrini, kağıt gelirse muhakkak birine sor ama 7 günlük itiraz süreni kaçırma. Ödeme emri göndermekte bir şey yok. İcra dairesine git sen de gönderirsin.

Netice itibariyle korkma, boş atıp dolu tutmaya çalışıyor, adam şikayet etse bile bir şey çıkmaz. Var sayalım blöf değil, eline kağıt geldi, bana pm at ücretsiz danışmanlık vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluepaw -- 2 Ocak 2017; 11:38:7 >
  • Adama bildiğin şantaj yapıyor. Elindeki o yazı bile zaten o adama ceza aldırmaya yeter de artar bile. Direkt savcılığa git, durumu anlat. Bu adamın sana şantaj yaptığını söyle. Karşılıklı küfür olduğu için ceza almazsınız. Ama bu adam bu durumu söyleyip size şantaj yaptığı için ceza alır.

Mesajlaşmalardan küfür içeriklerinin öğrenilmesi kolay ama sesli olarak küfür ettiysen bunun tespiti çok zor. üstüne böyle de bir şey yoksa küfrettiğini inkar edersen bir de küfür ettiği için ceza alır.
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için sağolun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.