Şimdi Ara

Adam milleti bildiğin dolandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oyun oynarken adam bana küfür etti haliyle bende ona ettim öyle nötr kalamam neyse numarasını verdi ara ara diye numarada garip sallamasyondur diye takmadım bunu çünkü genelde başkaları çıkıyor. Bu adam sonra Pm yoluyla tahrik etmeye başladı aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz

Karı falan dedi onları çekemedim arkadaş listesinden silmiş haliyle mesajlar yok o dediği laftan sonra aradım sinirden ne dediğimi hatırlamıyorum ama ağır küfür etmişimdir

Bana beni savcılağa cereceğini böyle para kazandığını söyledi

Yani oyundan tahrik ettirip numarasını veriyor kendine sövdürüyor

750 tl alıcam falan dedi

Bu adam milleti dolandırıyor durumu olmayan adam ne yapsın tamam aranızda be küfür ediyon oh olsun diyecek olan çıkacak ama durup dururken söven olursa ona oh olsun bu herif oyun içinden bana ilk ağır küfür eden oldu

Şimdi bu adamın oyunu nasıl bozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 3 Ocak 2017; 18:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altı üstü oyun oynuyorsunuz ne bu küfürleşmeler falan yensen nolcak yenilsen nolcak
  • Bu da attığı resim

• Oynadığım oyun moba tarzı ömrümde birine oyun için ana avrat küfür etmedim. Bu adam bana ağır küfür etti ilk. Oyun bitince gitti tabii mesajlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 2 Ocak 2017; 1:22:3 >
  • Sende onun oyundan ettiği küfürleri kanıt olarak sunarsın
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl sunucam oyun bitince gitti mesajlar onları çekmedim pmden numarasını attı şimdi arkadaş listrsinden silmiş diğer mesajlarda görünmüyor. Oyunun supportuna mail atılsa kanıt için yardımcı olurlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chiehsheshuai

Oynadığım oyun moba tarzı ömrümde birine oyun için ana avrat küfür etmedim. Bu adam bana ağır küfür etti ilk. Oyun bitince gitti tabii mesajlar.

Hiçbir mesaj kaybolmuyor loglarda tutuluyor. İyi bir avukat ile sorunu çözersin adama üzerine avukat parasını kitlersin. Mobile legends sanırım. Bebe kaynıyor takmamak lazım.

Ayrıca dosyalarin hiçbiri hakaret davası ile. Alakalı değil. Bu yaptığı ise şantaja giriyor. Dava edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 2 Ocak 2017; 1:31:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam nasıl sunucam oyun bitince gitti mesajlar onları çekmedim pmden numarasını attı şimdi arkadaş listrsinden silmiş diğer mesajlarda görünmüyor. Oyunun supportuna mail atılsa kanıt için yardımcı olurlar mı?

Onu bilmiyorum ama başka hesaptan adamı bul. Sana küfredince ss al. Sonra telden söyle bende seni savcılığa vereceğim diye :D

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Bana ilk küfürü eden o oldu. Birde o numarayı ıslarla yazınca bende kendi numaramı verdim aramadı ondan sonra aradım. Hayır tahrik etmese aramayacağım ama böyle yapıp milletin cebinden parasını alıyorsa savcılığa versin inşallah tezgahı bozulur.

• Bu tür haksız tahrik durumlarında TCK, hakarete özel hüküm getirmiş durumda. TCK 129/3'e göre bu durumda size ceza verilmez, en kötü durumda da 129/1'e göre ceza 1/3 oranına kadar indirilir ve o da ya ertelenir ya da geriye bırakılır. Çağrıların kayıt altına alınması ise ayrı bir suç, Anayasa'ya göre de bu kayıt delil olarak kullanılamaz zira kanunsuz delil olarak geçer.

Buradaki keskin zekalı arkadaşımız ise manevi tazminattan dem vurup savcılıktan bahsetmiş. Allah akıl fikir versin. Tabii, cehalet ve eblehlik zor zanaat olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 2 Ocak 2017; 1:42:38 >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Öyle olmaz hocam :)

• Kağıtların davalarla ilgisi yok üstte bir arkadaşın dediği gibi.Dikkatli baksaydın anlardın. :)))
  • korkma la oyunda kufur edip ceza alan kim gorulmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki bu arkadaşa şuan ne yapılmalı? Nasıl bir yol izlenmeli şuandan itibaren. Herhangi bir sabıka kaydım yok.

• fokof kullanıcısına yanıt
    Tahrik edince telefondan sövdüm

• Aynen onu farketmiştim birde emojiyle kapatmış

• Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt
    bir sey olmaz, ulkede bu kadar bos dava ile ugrasacak adam yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oynadığım oyun moba tarzı ömrümde birine oyun için ana avrat küfür etmedim. Bu adam bana ağır küfür etti ilk. Oyun bitince gitti tabii mesajlar.

Dota sanırım

Oyunda alamanci ve rus oyuncular rap müzik acinca kendimi durduramıyorum mehterle mevzuya girip klasik müzik falan dinletiyorum adamlara

• Tahrik durumunu sohbeti uzatarak delil niteligine getirebilirsin.

Oyun içi konuşmalar kayıtta vardır yukarıdaki arkadasin da dediği gibi ilgili sahsin aleyhine sunabilirsin.

Ama bunu söyleyen kişinin bunu yapabileceğini sanmıyorum, trol veya velet olabilir.
  • quote:

Hocam peki bu arkadaşa şuan ne yapılmalı? Nasıl bir yol izlenmeli şuandan itibaren. Herhangi bir sabıka kaydım yok.

Ben olsam savcılıkla uğraşmadan kendisiyle eğlenirdim. Sinirlerinizi fazlasıyla bozduysa şikayette bulunabilirsiniz; fakat böylesine aptal biri için zaman harcamaya değmez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.