Şimdi Ara

adam ps3 satıo kutusundaymış..!..? faturasıda var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/SONY-PLAYSTATION-3-PS3-60GB-PRESALE-GAME-HD_W0QQidZZ2937424
    yoksa benmı yanlıs anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroman -- 3 Kasım 2006; 22:33:18 >

• Bide alta Fatura koymuş :) ne adamlar var ya...
  • zuaaha faturayı gormemiştim.satıcının işlem sayısı 1.bence dalga gecio pm atım cvp gelmedi.6 kişi teklif vermis.satıcı kadar teklif verenlerde uyanık veya aptal
  • ben aldım geçmiş olsun..
  • abi bukadar yalanci dolandirilici bi kisilik olamaz yaw cikmamis agleti faturasi felem ile almis hellal olsun bea
  • arkadaşlar eleman ön sipariş fişini koymuş resme.yani ps3 çıktığı anda sahip olabilir.diğer bi topic tehttp://resim.donanimhaber.com/m_10173747/tm.htm e-bay da açık artırma ile fahiş fiyatlara satış yapanlar var.
  • 4 gun kalmıs acık artırımın bitmesine.ps3 kasım 17 de cıkıo bu demek oluyokı urunu zamanında yetiştirmesi imkansız.bu süre zarfında da satış ürün kargolanmadıgı için iptal olur.alıcınında ps3 ü yalan olur.gercekten bole bi sansı olsaydı yolda gordugu adama bile satardı.satış sayfasınıda e-bay den fln alıntı yapmıstır
    quote:

Orjinalden alıntı: gameman

arkadaşlar eleman ön sipariş fişini koymuş resme.yani ps3 çıktığı anda sahip olabilir.diğer bi topic tehttp://resim.donanimhaber.com/m_10173747/tm.htm e-bay da açık artırma ile fahiş fiyatlara satış yapanlar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şekil olarak bakıldığında olabilir pre order yapmış ama bu elemanın eline ne zaman geçer Allah bilir...
  • HemenAL koysaymış alacaktım tüh (bahanem de hazır)
  • gel ben sana hemen veriyim :p adamın diger ürünlerinide bakın.enteresan fiyatlar ve ürünler var
    quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

HemenAL koysaymış alacaktım tüh (bahanem de hazır)
  • Eleman Sony firmasında gizli bir tanıdıgı yada Sony'nin büyük bir hissedarıysa bunu yapabilir

Bence bu adam sadece dalga amacıyla bunu koymus yada kendini ultra zeki bir insan sanıyor geri kalan insanlarıda ultra salak sanıyor
  • Böle şeylere inanmamak lazım.
  • Uyanık bi vatandaş umarım dolandırıcı değildir, faturası değil gerçeği olsaydı belki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: peroman

gel ben sana hemen veriyim :p

Bunca yıldır bu kadar çabuk verenle karşılaşmadım. Kıymetini bilmek lazım, naz yapmalı biraz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: peroman

gel ben sana hemen veriyim :p

Bunca yıldır bu kadar çabuk verenle karşılaşmadım. Kıymetini bilmek lazım, naz yapmalı biraz.

adam preorder fişini satıyo doğru olabilir
  • Yanlış anlamayın ben ps3'den bahsediyorum arkadaş neden bahsediyor fikrim yok. Türkçe'miz de ne esnek, nereye çeksek oraya geliyor maşallah...

Neyse dağdan gelip bağdakine ( basit kelime oyunlarıyla ) ''hareket'' çekmeye çalışan nacizane forum üyeleri bundan sonra aynı gaflet içinde bulunmamaya çalışır umarım. Bir de ipin ucunun nereye vardığı düşünülse tam olacak da işte... Seviyenin bel altına indiği çoluk çocuk forumlarına çevirmeye çalışanlar varken burayı daha çok tartışırız biz.
  • türkiye dağdakilerden çok cekti ve cekmeye devam ediyoruz.bunu unutmamak lazım.dağda yer yüzü bağda..bu tür entry lerle başımız çok ağrır daha...
    quote:

Yanlış anlamayın ben ps3'den bahsediyorum arkadaş neden bahsediyor fikrim yok. Türkçe'miz de ne esnek, nereye çeksek oraya geliyor maşallah...

Neyse dağdan gelip bağdakine ( basit kelime oyunlarıyla ) ''hareket'' çekmeye çalışan nacizane forum üyeleri bundan sonra aynı gaflet içinde bulunmamaya çalışır umarım. Bir de ipin ucunun nereye vardığı düşünülse tam olacak da işte... Seviyenin bel altına indiği çoluk çocuk forumlarına çevirmeye çalışanlar varken burayı daha çok tartışırız biz.
  • adama pm atttım oda cvpladı.elinde varmıs amerikadan almıs.farkındaysan kutusu var dedi bana.
    bunun olabilme ihtimalı yüzde kactır? 800 ytl ye kadar gircem artırıma bakalım ne kadar doruymus.
  • Arkadasım senin anlatımına gore konsol bu adamın elinde suan buna imkan yok konsol suan piyasaya cıkmadı bence hic bulasma acele ise seytan karısır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.