Şimdi Ara

adam yaşlımı beyler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Babamla oynuyoruz ben 10 yasindayim o 40 ortalamamiz 25 olur mu?

Gerçekten 10 yaşında mısın? Bu arada bir tanıdığım 31 yaşında hala oynuyor. Sorun yok büyüklükle. 35 yaşında da Eligium oynayan tanıdıklarım var. Baba-Oğul oynuyorlardı hatta.
    Not: Ben 16'yım.

Arkadaşım hergün annesiyle duo giriyor. Gold 3teler

annesi mi? :O benim annem anca yemek tarifine bakar. Ki zaten evde bir bilgisayar var. Sorun yok.

Normalde metin2 oynuyordu annesi Biz başlattık parada var indirim kaçırmıyor. He bide Euw'da oynuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Gerçekten 10 yaşında mısın? Bu arada bir tanıdığım 31 yaşında hala oynuyor. Sorun yok büyüklükle. 35 yaşında da Eligium oynayan tanıdıklarım var. Baba-Oğul oynuyorlardı hatta.

Evet ben adcyim babam support

• quote:

quote:

quote:

Evet ben adcyim babam support

Creep kaçırdığın için dayak yedin mi hiç

• 96liyim

• 20 oldum hala oynuyorum.
    Mu Online'la online oyun maceralarına başlamıştım 11 yaşındayken.
  • Vardır usta vardır.

• ilk defa hem sup hem mid oynayan birini görüyorum solo jungle-mid solo-mid solo-adc mid-jungle mid- oynayan gördümde bu bir ilk oldu
  • 35 devam
  • Genç kesim aklına gelen ilk şey o yaşa gelmişsiniz ne işiniz var oyunda :) Ama durum sizin düşündüğünüz gibi değil. Biz Belli bir yaşa geldik önümüzde ne sınav kaygısı var nede geçim sıkıntısı, çalışma saatlerimizde müsait yani biz kendi hayatımızı kurduk boş vakit bulduk mu oyun oynayarak keyif yapıyoruz. Aslında gençlerin bu oyuna nasıl vakit ayırdığına şaşırmak gerekli çünkü önünüzde sizi bekleyen sınavlar, okullar, dersler, ödevler :) ve kurmanız gereken bir hayatınız varken bu oyuna da zaman ayırabilmeniz gerçekten hayret verici.
  • benim yaş 29. amigada swos la başlayan maceram fifa98 le pcye geçti.
    bilgisayar oyunlarından uzaklaşılmaz. şimdi 20 yaşında olanlar 20 yıl sonra hala yeni oyunları oynuyor olacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

24 burada

Boqe daha da beklerik videolari

• 24 yaşımdayım ama tr de fark etmiyor. Herkesi 15 yaşına endeksliyor tr serveri.
  • benim dedem oynuyor 81 yaşında challenger şuan şaka bir yana oyunun yaşı yoktur bence vakit öldürmek için illaha genç olmak zorunda değiliz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

benim dedem oynuyor 81 yaşında challenger şuan şaka bir yana oyunun yaşı yoktur bence vakit öldürmek için illaha genç olmak zorunda değiliz

+46788644322

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bu nasıl konu

Mantıklı bir konu 25 yaş kesimi oyundan çok kafadengi oyuncu bulmaktan muzdarip

Konuya istinaden : Tribe girmene gerek yok akrdeşim gayet sosyaliz yaş 24 EUW 2,5 yıllık oyuncuyum

Pm'den Nickimi yazarım.
  • biz 5 kardeşiz en küçüğü sup yaptık ben mid abim solo ,küçük ablam jungle , büyük ablam ad keri plat 4 deyiz takımımızın adı da kardeşler unlu mamüller
  • quote:

Orijinalden alıntı: abman

ilk defa hem sup hem mid oynayan birini görüyorum solo jungle-mid solo-mid solo-adc mid-jungle mid- oynayan gördümde bu bir ilk oldu

bende mid-supp oynarım. Ki herkes herhangi 2 rolde ustalaşabilir. Bilindik örneklerden Krepo harika mid oynar aslında. Onun da Froggen gibi anivia'sı iyi hatta froggen'la atışıyorlardı bir keresinde senden daha iyi oynarım gibisinden. Hem supp hem de mid'te iyi bir oyuncudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

96liyim

+1 96 <3

• 27'ye dayandım.Korkma yalnız değilsin
  • Bence gayet delikanlı bi abimizsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.