Şimdi Ara

adam yaşlımı beyler ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Boqe

24 burada

Oha avatar çok güzelmiş.Bu arada yeni videolar ne zaman gelcek?
  • 94 ten sonra doğumlar durmalıydı bence.

22 bende bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOyigittr

yav ilk şunu sorcam 24 25 yaş veya üzeri oyuncu varmı.arkadaş en hep asosyal bi adam olmuşumdurda bneim yaşlarda kimseyi göremeyince tripten tribe giriyorum.

neyse ben herturlu online oyuna devam ederim orası ayrıda eu westte takım arıyorum.bizim bi kadromuz var aslında ama herkes kafasına göre takıldıgından 2 kişiden fazla olunca normal game atıyoruz.
    silver 5 teyim abuk subuk adamlar gelmese cıkacam aslında biliyosunuz hepimiz proyuz.

neyse yaş ortalaması 22-23 üzeri eu wesstte takım sup ve mid arıyosa bana ulaşsın

nick : renoclio

Bizim takımımızın supportu 32 yaşında karısı cocugu var yani normal bir şey
  • 19 yaşındayım, oyun sapıtana kadar yada bitene kadar oynayacağım.
  • kuzenim oynuyor yaş 33. beni de o başlattı lol'e
  • benim yaş 32 gayet de güzel oynanıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DLSethGecko

benim yaş 29. amigada swos la başlayan maceram fifa98 le pcye geçti.
    bilgisayar oyunlarından uzaklaşılmaz. şimdi 20 yaşında olanlar 20 yıl sonra hala yeni oyunları oynuyor olacaklar

20 yaşındayım ben dostum 40 yaşındada oyuna devam mı diyorsun
  • O değil de.. Ne ara 22 oldum
  • 18 yaşındayım ben bile bazen senin gibi hissediyorum
  • 24 yaşındayım 30 yaşına gelince bile aynı olucağımdan eminim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

biz 5 kardeşiz en küçüğü sup yaptık ben mid abim solo ,küçük ablam jungle , büyük ablam ad keri plat 4 deyiz takımımızın adı da kardeşler unlu mamüller

Kardeşler unlu mamüller diyince herhalde adanada yaşıyor dedim imzanı gördüm yanılmıyormuşum hanyyyyy
  • www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1d1ly8/remember_jim_the_64_year_old_dad_who_watches/

64 yaşındaki adam oynuyor ^^ Olgun insanlarla oynamak isteyenler dedemizi eklesinler.
  • Yaşım bende kalsın.
  • 27 yaşındayım 3 yıldır oynuyorum. benim için ha kahvede okey oynamışım ha bunu oynamışım bişey farketmiyor sonuçta zevk meselesi. ozaman emekli adamlarda gidip hahvede okey oynamasınlar!?
  • Son cümle her şeyi anlatıyor.
  • Alex Ich'le yaşıtız.Adam evli çoluk çocuğa karışmış hala oynuyor yani problem yok.
  • Takımımızda 30+ 2 abimiz var geriye kalanlar ise 22+ üstelik tr deyiz, Skıntı yok yani
  • 20 :(
  • 27 yaşındayım iki çocuğum var biri 6 yaşında diğeri 4 aylık.Yaklaşık 2 aydır oynuyorum.Bende sevindim yalnız olmadığıma
  • Gayet 27-28.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.