Şimdi Ara

Adamım Ardream da iş yaparmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler adamım 59 lvl üstü +8 fp set elinde +8 cleaver dual we görev itemleri fakat minor combo yu ii beceremiom pot ile ii işler yapabilirmiyim sizce fikirlerinizi bekliom

• Yapar Resim var mi ?
  • yine ayını topic yine aynı topic
  • bence cleaverdan daha iyi bir şey alsan eline daha ii iş yapabilirsin
  • ben foruma yeni geldim ve bilgi istiyorum madem hep aynı topicler o zmn girme
    quote:

Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM

yine ayını topic yine aynı topic
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MaleFucktoR_

beyler adamım 59 lvl üstü +8 fp set elinde +8 cleaver dual we görev itemleri fakat minor combo yu ii beceremiom pot ile ii işler yapabilirmiyim sizce fikirlerinizi bekliom

BİR İŞE YARAMAZ BU CHAR minor komboyu ii yapman lazım o potu basarsın bidaha dolan kadar yatarsın

• yaparsin ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mage de masterin faydası nedir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MaleFucktoR_

ben foruma yeni geldim ve bilgi istiyorum madem hep aynı topicler o zmn girme
    quote:

Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM

yine ayını topic yine aynı topic

şikayet butonuna basıcak kişiler girmeden nasıl bassın ?
  • yapmaz felc olursun kötürüm olursun alla alla burda millete soracana git andreamda yarım saat takıl anlarsın
    millet ne bilsin ne yapabileceni yapamayacanı bu arada 12.xxx np die yazmıssın demek iş yapıomus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drizzt_dourden -- 3 Ocak 2007; 15:20:24 >
  • eline +7 sard alsan daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Touchy

eline +7 sard alsan daha iyi olur

post mu kasıosn?+10 alssa daha iyi olur benceshard beleş zaten yorumlarınıza hastayım.
  • Yapar bence
  • nop bu adam ya is yapamaz asla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro77 -- 3 Ocak 2007; 15:28:16 >
  • ben ardreama yeni başladım 12 k np yi 72 lvl ark ım ronak land da bana kastı 2 günde (ben town da oturuom)
    quote:

Orjinalden alıntı: drizzt_dourden

yapmaz felc olursun kötürüm olursun alla alla burda millete soracana git andreamda yarım saat takıl anlarsın
    millet ne bilsin ne yapabileceni yapamayacanı bu arada 12.xxx np die yazmıssın demek iş yapıomus
  • yaparsın "Pot Hayattır" diye boşuna dememişler adamlar ben cz de genelde minor deilde Pot la vs yapıorm ve alıorm yane
  • yaparsın yaparsın yapamazsan ronakta kasarız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.