Şimdi Ara

Adamın OBP'si 97 Matematikten 25 net yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bi de sorsan der ki "ben çalışarak aldım sen de çalışsaydın ağlama"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim 95 obp mat 24.25 turkce 35 fen 33.5 sos 28.75

Illa matematik yok yani ders olarak

Bence yanlis yonlere cekmesin kimse bunu

• Olabilir. Heyecan + matematik özürlüsüyse benim gibi.
  • rainicorn kullanıcısına yanıt
    25 net derken LYS'den bahsediyordum ama Lisede matematik ortalaması 90+ olan birinin YGS'de de 30+ yapması lazım.
  • Obpsi 97 olan adamın matı +70 mi olması gerekir ? Belki sözel dersleri sağlamdır.

• ya ölümüne sinir oluyorum bu tiplere ben 2015 çıkışlıyım liseden okulumuz da şehrine göre iyi bi okuldu okul birincimizin obpsi 93tü ben liseyi eşit ağırlığım 85 ile bitirdim 54 net matematiğim var bu sene kim hakkını alıyo ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şişirilmiş bir balondur. Ben öylelerine yalayıcı tayfasından diyorum. Öyleki yalamaktan dilleri nasır tutmuştur.

• Muhtemelen hala hiçbir yere oturamıyordur.
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    +70 olması gerekmez 40/80 yapsın bare.

• Not ortalaması hesaplamayı da unuttu galiba bazıları.4 sene boyunca matematiği iyi (hatta çok iyi) olmayan bir insan +95 ortalama yapamaz. Kim ne derse desin +95 ortalama ile 20-25 mat vs. yapan bir kişinin diploma notu şişirmedir.
  • Hakdan Adaletten bahsederler,ygs de ilk 3000 de olanın o.ö.b.p 84, 500.000 de olanın o.ö.b.p 99 bumu adalet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizakbabaa -- 10 Temmuz 2017; 13:5:20 >
  • Temel liselidir muhtemelen.
  • Obp 80 ama buyuk ihtimalle mat 60+ gelecek buyuk. Obp yuzunden 2 bin kisi civari geri dusecegim

• VurAppiah kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen sene otuzun ustundeydi sinav aninda yapamamissam ben ne yapayim boyle bi kriter mi var Allah askina

heycan meycan 30 da dusuk bi net yani o ortalamaya gore her turlu

kabatasi falan dusun adamlarin 1.si 95 ortalama alamiyor. Puani yuksek liseler cok cok kasiyor yazililarada. son sene ozele okul degistirdim, 99.5 ortalama yaptim son sinifta. ondan once 92 95 96 ydi ortalamam yaklasik.

ortalamayi yapana laf atmiyorum tabi, notlari sisiren haysiyetsiz liselere lafim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat08e -- 10 Temmuz 2017; 13:10:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat08e kullanıcısına yanıt
    Benim bu sene fen liseli cikisli arkadaslarim da otuzun altinda yapti yani bilemiyorum

iste puani cok yuksek olanlardan bahsediyorum ben, ankara, ataturk fen falan. benim de ortalamam yuksek degil ama 78.75 yaptim yani. yerlestirmede onume gececek bilmem kac kisi temel liselerden

cogu fen lisesi de sisiriyor notlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat08e -- 10 Temmuz 2017; 13:14:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.