Şimdi Ara

Adamın teki beni arayıp bana mesaj atmışsın dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce sesinden anladigim kadarıyla yaşlı bi amca beni arayıp "bana Telefon çekilişi kazadin diye mesaj atmışsınız" dedi güzel bir dille atmadigimi söyledim, tamam diyip kapattı ben az önce ne yaşadım?
    Edit;imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSimurg -- 5 Ocak 2023; 17:59:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yedin ayvayı.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Hocam dayıya, numarayı söyle dedim
    543 ile başlarken benim no o telde
    544 343 tarzı bir şey dedi sonra tekrar söyle diyince benim numarayı okudu sanırsam yanlış numarayı çevirdi bir şey dememek için geri kapattı eğer bir kaç arama daha gelirse polise başvuracağım (arayan numarayı engelledim)

• Üç ay kadar önce de beni biri aradı. Hukuk bürosundanım, borcunuzu ödeyin deyip, bu numaradan aramışsınız dedi. Numarayı yanlış çevirmişsinizdir dedim, bu numara aramadı dedim, numarayı istediği gibi gösteren uygulamalar var dedim. Hiç birine inanmadı. Bilmediğiniz yere para ödemeyin, dolandırılabilirsiniz dedim. Hakkınızda şikayette bulunucam dedi kapadı.

Sanırım borcu olan bir kadının yakını olan erkekti. Zihni açık biri olsa dediklerimi de dikkate alır körü körüne iddiada bulunmazdı.

• Mokoko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Hocam ya cidden böyle mesaj atıldı ya da yanlış numarayi arıyorlar ama 3.dusuncem ise yem atiyor olabilirler mesela biz genciz, 60-70 yaşındaki bi dayiyi dolandiracaklari lafla bize anca cem yılmaz fıkrası gibi gelir. En azından böyle milleti arayarak telefonda takındığı duruma göre devam ediyor olabilirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.