yıllardır görüyorum burda hükümeti anasından babasından fazla savunan yıkamacı yağlamacı paralı trolleri yav bu kadar ülkeyi savunsanız ekonomi bu durumlarda olmazdı olurmu kendi menfaat ve çıkarlarınız var değilmi elinizden gidecek diye ölüyorsunuz kim bu devletin milletin malını hakkını hukukunu çalıyorsa Allah en sevdiklerinden çıkarsın çoluğundan çocuğundan yedirmesin sizin gibiler yüzünden üklenin her yerinde geçim sıkıntısı yüzünden cinnet geçirip intahar edenlerin o yetim kalan çocukların ahı yakanızdan düşmesin bu ülke ve devleti düşünen hiçbir siyasi parti yoktur hep kendi çıkarları eş dost ahbab vs vs burdaki troller gibi beni akp,mhp,chp vs diğer partiler hiçbiri ilgilendirmiyo beni namusuyla şerefiyle ailesine haram yedirmemeye çalışan insanlar ilgilendiriyor sizin gibi haramzadeler yüzünden bu saydıklarım kalmadı bu ülkede |
adamlar ülkeyi yiyip bitirmekle meşgul (7. sayfa)
-
-
Kendi topraklarındaki şehirleri bombalayan (baba - oğul) tek parti Baas diktatörlüğü ile, 1950'den beri demokrasiye geçmiş, her 10 senede 1 olan askeri darbelere rağmen demokrasiyi işletmeyi başarmış Türkiye'yi ve başından beri meşru şekilde rakiplerine üstünlük sağlayarak seçilmiş lideri bir tutanların zekasına hayran olmamak mümkün değil. Tebrikler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baba ESAD 1971/2000 yılları arası 29 yıl
Oğul ESAD 2000/2024 yılları arası 21 yıl
Toplamda 53 yıl.
Matematik ve Tarih bilginize hayran olmamak mümkün değil ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konusu vardı 61 yıllık iktidar bitti diye . Tek tek hesap mı yapalım bunlar için üstelik azsa ne olacak RTE ve sonrası için daha 30 yıla yakın var diye sevinelim mi süre azaldı diye
Her darbeden sonra öncekiler zaten hep her kötü işi yapmıştır. 15 temmuz yada başka darbe olsaydı onlar ne bulacak yada üretecekti kimbilir?... Atatürk'te Tuceli'yi bombaladı RTE 'de güneydogu'da PKK ile savaşta bazı şehirler yerle bir etti Esat 'da cihatçı yabancı güçlerle savaştığını söylüyordu
Mesele savaş değil ki sen diyorsun ölümsüz değil sonuçta biraz daha kalsın. Ölünceye kadar kalsın.Sonrada çocuğunu geçirmeyeceğinin garantisi var m? Hadi geçirmedi . Niye 30 sene bir kişinin keyfine göre idaresinde yaşamak zorundayım. Zaten insan hayatı 60-70 sene hayatın yarısına yakın bu süre
Seçim var diyorsun da Esat'da seçim yaptı . Yüreği yeten seçime katıldı Yüreği yeten farklı partiye oy kullandı . Bizde sadece dozu biraz azdı . Bizde Mühürsüz oy kullanıldı 2 dönem kuralı ihlal edildi ,bazı köylerde tüm oylar kullanıldı gösterilip %90dan fazlasının rte'nin aldığı söylendi,usulsüz vatandaşlık verildi, demografik yapı bozuldu sonra %1oy farkla seçim kazanıldı denildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 12 Aralık 2024; 15:18:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
"sen diyorsun ölümsüz değil sonuçta biraz daha kalsın."
Yazdıklarımdan bu yorumu çıkarmak da büyük başarı. Bence tekrar oku.
Tekrar niye okuyayım rte'nin ölecek olmasını belirtmenin tek nedeni olsa olsa iktidarda kalmasını veya saraylar yaptırmasını 15 uçağı olmasını 100lerce mercedes aldırmasını çocukların gemilere sahip oldurmasını nasıl olsa ölecek sonsuza kadar yaşamayacak o yüzden görmezlikten gelmemiz içindir başka ne açıklaması olabilir . Yoksa ölüp hesap verecek olmasının bana yada bize ne faydası olabilir ki?
"Sürekli çalıyor, saraylarda zevk ü sefa sürüyor" diyenlere, "çalıp napıyor, Ferrarilerle dünyayı mı turluyor, sürekli çalıp biriktiriyorsa ölümsüzlüğü mü buldu?" diye soru sormuştum. Okumak önemli. Bilgi edinmeden, anlamadan fikir sahibi olmak adamı bu duruma düşürür işte. Kendin çal kendin oyna.
Bende ferrariden daha lüks araçlara biniyor devletten yasal yol dışında ( yandaşa ihale ile verip havuza aktardığı) paralarla iktidarını devam ediyor diyorum. Yine aynı yere geldik ölümsüzlüğü mü buldu diyorsun hâlâ . Esat'da ölümsüzlüğü bulmadı o da devam etsin o zaman zaten bir kesim yurtdışında olduğu için son 5-10 senedir katliamda yapmıyordu . Putinde kalsın kimyong'da kalsın Venezuela baskanı da kalsın . Aslında Esat'ın ülkesi g.amerika olsaydı çok da umrunuzda olmazdı da R.tayyip'in karısı Arap olduğu için bu kadar umrunuzda oluyor... Ayrıca Esat 10 sene önce gidecekti IŞİD çıktı iş tersine döndü şimdi HTŞ umarım ters hareket etmez
Esat Nusayri ise bizdeki başkan da laz gürcü d.karadeniz milliyetçisi . Marmara ( İstanbul hariç )Ege akdenizden hiç bakan koymuyor yıllardır yada 1 tane basit bakanlık oluyor( yine bu bölgelere hiç yatırım yapmadığı gibi burdaki ürünlere ihracat kotası koyuyor malını ucuz yapmak için ) Enerji ulaşım vs hep ya damadı yada d.karadenizli biri ... Devletin hiç bir harcaması denetlenmiyor paralar hep havuza aktarılıyor bunlar da seçim kazanmak için rüşvet yada medya propagandası için harcanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 12 Aralık 2024; 17:21:8 >
Ankara, istanbul, izmir belediyeleri borçları olduğu halde heryerde MİLYONLUK KONSERLER veriyorlar ve DENETİM YOK demek istedin herhalde.
Makam araçlarıda onlarca var ve aşırı lüx değilmi?
LAZ demişsin, aklıma geldi İmamoğlu konvoyu yaz google videolara bi bak hele.
Konvoydaki belediye başkanlığı ve korumaları araçlarına, sonra saçmalamaya tam gaz devam edersin NUSAYRİ sever tayfa olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 12 Aralık 2024; 17:25:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kimse süt veren ineği kasaba götürmez,yaşı gelince götürür,daha var yani
-
Oralarda denetim olduğu için 1-2 milyon dolarlık işler gündem oluyor ama devletin 1 milyar dolarlık işlemleri ise hiç denetime girmiyor . Bir ihale yapılıyor 3 milyar dolar verene veriliyor 4-5 milyar dolar veren ise eleniyor aradaki 1-2 milyar dolar havuza akıtılıyor böyle bilgiler de ancak pastadan az pay verildiginden kendini riske atan eski yandaşlar tarafından açıklanıyor ... İlerde sizde torpil az gelirse sizde açıklarsanız belki birgün . Forumdan bir eleman torpille şok'a girmiş çıkarılınca itirafçı olmuştu hemen. kamudan çıkarmıyorlar pek ama belediyeden çıkarılsa itirafçı epey artar muhtemelen
Haklısınız.....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X