Şimdi Ara

adamlar ülkeyi yiyip bitirmekle meşgul (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar devamlı ağlıyor herşeyden şikayet ediyor hala gidip oyunu akpye atıyor  

• İki tane troll konuyu döndürüyor arkadaş, bloklayın gitsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Burada geyik yapıyoruz. Forumun en çok engellenen kişileriyle biraz atıştık. Sakin ol! Ancak aynı şeyi sizden de bekliyoruz. Yani yanlış biliyormuşuz, rte bu işi beceremedi, şu politikası yanlış....vb

Adamın her dediğine kılıf uydurmaya çalıştığınız için, ben de biraz yokuşa sürdüm. Olay bu, büyütmeye gerek yok.

• volkman kullanıcısına yanıt

Ben kendi adıma zaten öyle yapıyorum. Doğru bulduğum şeyleri savunuyorum, yanlış gördüklerimi eleştiriyorum. Kasıtlı çarpıtmalar karşısında doğrusunu söylemek kılıf uydurmak olmaz zaten. Bence siz her lafını bilerek çarpıtıyorsunuz. Çok denk geldim doğrusunu bildiği halde ısrarla yalan olan şeyi tekrar edene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sanmıyorum... Sizin mesajlarınız da gözüme çarpıyor. Yanlışı siz de savunuyorsunuz, pek eleştirdiğinizi görmedim.

Neyse, kerimcemin, bildiğin ahşap boyasına pirinç diye ısrar etmesi üzerine biraz gülelim dedim. Ahşap üzerine ne pirinç kaplanır, ne de altın. Maksat gülmekti, ben güldüm, diğerlerini bilmem.

• Son zamanlarda bazı arkadaşlarda ilginç bir yaklaşım görüyorum.
    Kamuda yapılan bütün lüks ve fuzuli harcamalara "devletin malı, devlette kalacak, yanında götürmeyecek" mantığı ile yaklaşıyorlar. Bu mantık ile herşeye kılıf bulunur o zaman. Kaymakamı, valisi, müsteşarı, yani herhangi bir kamu yöneticisi makam otosu dahil bulunduğu mevkide yapacağı her türlü fazladan, gereksiz, olmasa da olur türü harcama için "şahsi" değil "makam için" yapılıyor, diyebilir. Mesela bir kurumun başına atanan bürokrat, ofisinin dekorasyonunu, "benim tarzım değil" diye tamamen değiştirebiliyor. Şimdi bu israf olmuyor mu? 10 kişinin gideceği toplantıya 100 kişi gidince israf değil mi?
    Bu yaklaşımla kamuda israfı önleyemezsiniz, ancak kılıf bulursunuz. Korkmayın bir kere de israfa israf deyin, eğer vergi veriyorsanız sizin de cebinizden çıkıyor bu paralar.

• paris olimpiytına kim sıpınsor oldu ekrem bey açıkla. 

• volkman kullanıcısına yanıt

Herkes görmek istediğini görüyor. Bu forumdaki hükümet eleştirileri iyi niyetli ve masum gelmediği için iştirak etmiyorum sadece. Bu benim hiç yanlış görmediğim ve eleştirmediğim anlamına gelmez. Ama "sarayın tuvaletleri bile altın kaplama" muhabbetine inanıyorsanız o sizin bileceğiniz iş :) Pirinç mirinç, altın sarısı rengi vermek zor bi şey değil bugün.

Ayrıca şöyle de bi bilgi vereyim, eskiden milletvekili lojmanları vardı, toplumdan kopuk şekilde özel güvenlikler içinde yaşarlardı. Bir kısmı villaydı, bir kısmı yüksek blok şeklindeydi. Akp'nin ilk dönem icraatlerinden biri bu lojmanları kaldırmak oldu. Erdoğan kendisi başbakanken uzun yıllar sıradan bir apartmanda oturdu. Yıllar geçtikçe güvenlik riskleri arttı. Bu bile başlı başına önemli bi olaydı ama kimse hatırlamaz bile.

Saydıklarından sadece rakı içme olayını yapsa bu sefer siz düşman olacaktınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Kasım 2024; 12:56:52 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Valla şu "siz" her kimse, ondan bi bizim haberimiz yok :) Kemalist, sol cenaha siz denebilir, ülkücülere siz denebilir, milli görüşçülere siz genellemesi yapılabilir vs ama herhangi bir ideolojik aidiyeti olmayanlara "siz" demek boş iş. Benim de ideolojik bi aidiyetim yok. Dediğin gibi olsaydı dinle, ibadetle ilgisi olmayan Menderes'i sevmezdim mesela. Veya ailem zamanında Erbakan karşısında sağlam Demirelci olmazdı.

Malum medya işine gelmeyeni "dinci, yobaz" diye etiketleye etiketleye kafanızda bozuk bi algı oluşturdu. Kemalist, solcu olmayan herkesin siyaseti din üzerinden değerlendirdiğini sanıyorsunuz. İşini doğru yaptıktan, adaletli ve dürüst olduktan sonra rakı içmesi benim için bi kriter değil ama Kemalist, sol cenah için önemli bi kriter. Cüneyt Özdemir bu güruhla fena dalga geçmişti bi ara :)

• Sonu efsane  

Bir Hilal Uğrunayoutube
    Ben rakı içiyorum Atatürkçüyüm | Sen geri zekalısın - Cüneyt Özdemir
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=GhuewbqQuy4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 27 Kasım 2024; 13:21:54 >

Rakı içip içmemesi beni ilgilendirmez diyorsun, dogrudur inanırım. Ancak, Erdogan hiç dini söylemlerde bulunmasa, boy boy rakı masasında rakı içen fotografları olan bir lider olsaydı seçilir miydi 22 senedir seçilmez miydi. Cevabını biliyorsun :) Yani üzgünüm ama sag cenah, sol cenahtan daha fazla takık dini şeylere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Kasım 2024; 13:31:49 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Tamam doğru tek kriteri "dini imaj" olan insanlar da var ülkede ama emin ol iktidarı onlar belirlemiyor. Bunun cevabı Erbakanlı dönemlerde mevcut. Öyle olsa Erbakan karşısında Demirel, Çiller, Özal baraj altı kalırdı. Erdoğan kadar oy alanı olmadı şimdiye kadar. Erdoğan aynı icraatleri yapsaydı ama özel hayatında da kameralar karşısında şova dönüştürmeden alkol kullanan biri olsaydı, oyu yine aynı olurdu muhtemelen. Giden gelen birbirini dengelerdi :)

Bizim millet genel olarak dini görevlerini yerine getirmese bile, hatta alkol kullananlar bile dini ve tarihi değerlere saldıran, düşmanlık eden insanları sevmiyor.

Alıntı

metni:
    boy boy rakı masasında rakı içen fotografları olan bir lider olsaydı seçilir miydi 22 senedir seçilmez miydi

Bu arada böyle biri de lider olarak seçilmesin bi zahmet :) Dediğim gibi kendisi alkol kullanan ama dine de düşman olmayan adamlar bile bunu seçim kriteri yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 27 Kasım 2024; 13:52:23 >

Altın değil mıymış saraydaki klozetler yakıştıramadım bu devirde valiler bile altına siciyorken. Sarayın Gümüş klozetleri yakışti mi ülkeye ..
    sol
    Vali altın tuvalet haberine kızdı, savcılık soruşturma başlattı
    https://haber.sol.org.tr/turkiye/vali-altin-tuvalet-haberine-kizdi-savcilik-sorusturma-baslatti-126907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 27 Kasım 2024; 15:32:14 >

• fatihstorm kullanıcısına yanıt

Yakıştıramadığına göre sen de altına yapıyorsun demek  Akıllı adam altını tuvalete kullanacağına cebine atar

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Türk milletinin kültüründe israf mı var? Sen şimdi Türk milletine hakaret mi ediyorsun?

Ha ha ha yani öyle ütopya da yaşıyorsun ki sıradan vatandaş bile altın klozet kullandığına inandirmissin kendini 🤣

ben alaturka çömelmeli olan hela kullanıyorum hâlâ daha klozet sahibi bile olamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ona bakarsak Esat ailesi 61 yıl iktidarını korudu. Parayla ölümsüzlüğü de satın alamadılar. Niye birçok ülke ve Türkiye Esat'in iktidardan gitmesi için uğraş verdi ? ...Ülkede %75 vergi var bir çok yasak var bu yeterli değil mi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.