Şimdi Ara

Adana - Ankara - Osmaniye - K.Maraş - Char Alınacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 50-100 ytl arasnda değişen 60-70 lvl arsı yeni serverlardan birisnden char satın alıcancaktır..

Fiyatı Abartmak istemedim Malum Öğrenciyiz Elden Char Satın Alabilirim..

YUkarda Belirtilen Sehirlerden Olursa iyi Olur Server FArk Etmez..

• Bütçen sadece 50-100 arası mı ? Eğer 155 ytl bulabilirim dersen

http://forum.donanimhaber.com/m_23945454/tm.htm

Burdaki 73 lvl nukeri satabilirim istersen Adana elden istersen Mersin elden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polipeptit -- 17 Haziran 2008; 20:33:45 >
  • ewtt olabilir ama fiyatta indrim olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: femrey

ewtt olabilir ama fiyatta indrim olabilirmi

Son fiyat ( Ucuz değil mi zaten )
  • ya ucuzluğuna ucuz gelebilir ama elden nakit para ile alcam eger anlaşma olmazsa FeMReY die bi charım war ona 1000 silk alıcam :) gel anlaşalım charı alayım :=)
  • kardeşim bn cidi alıcıyım charınıda verirsen 130 ytle alıcam sakın satma ben para ayarlayınca istersen adana istersen mersinde buluşur alımı yaparız şidmiden hayırlı olsun ben 1 hafta ankaraya gidip gelicem ordanda ulaşabilirim sana sen charı sakın satma ok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: femrey

ya ucuzluğuna ucuz gelebilir ama elden nakit para ile alcam eger anlaşma olmazsa FeMReY die bi charım war ona 1000 silk alıcam :) gel anlaşalım charı alayım :=)

Pm attım. Msn i ekle konusalım ayrıntılı bi şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara 100 ytl ye sana 75 lwl int nuker silkli silkle alınan kıyafeti olan ölü tavşanlı ticketli 100 ytl çok ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CodemasteR_ -- 17 Haziran 2008; 20:57:33 >
  • benim soyunuk charlardanverelim heradan
  • upppppppppppppppp
  • undeadboy kardeş msni ekleyelim bi grşlim tel 05553102962

msn : faikemre@sendeindir.com
  • neptunde 66 full int +6 spearı 65-63 2 adet kurdu bolca itemı ve kasasında 180m goldu bulunmaktadır,Gaia ya gecicegim icin 100ytl ye satıyorum goldu almaya kalksan 100 ytl eder charda bedavaya geliyor zagten,ilgilenirsen pm.
  • serkanf abi güvenilirdir önce ondan Aria yı aldm onun vesilesiyle 80 lvl Juba aldım ve bana aracı da olmuştu bir tanıdığa 80 lvl blade almıştık onun iyiliğini unutamam
  • ankara herculeste 70 lvl glavier 70 lvlda ondan ii char yok 73lukleri kesio o derececharda 15.2k can var seti+3 silahı+4vsvs..90 dsnuorm he dersen ekle konusalm excalibur_684@hotmail.com
  • bak istersen kardeş ankarada oturuyoruM??.. http://forum.donanimhaber.com/m_24145527/tm.htm msn adresim j_sercanoztorun@hotmail.com da bu 140 ytl çar fyatı indirim biraz olur ancak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.