Şimdi Ara

. ADANA AYAKLANDI SİLAH SESLERİ VAR....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADANADAN ARKADAŞ ARADI ADANA MİLLET SOKAĞA İNMİŞ TRAFİK İLERLEMİYOR DİYOR..KONVOYUN ARKASI GÖZÜKMÜYORMUŞ.... MİLLET SOKAĞA ŞEHİTLER İÇİN TÜRKİYE SOKAĞA ..... , ... SİLAH SESLERİ YÜKSELMİŞ POLİS SİRENLERİ SUSMUYORMUŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netmaster80 -- 21 Ekim 2007; 21:52:00 >

• Ben Bursa'da daha bişi göremedim
  • ben aşagıda bir başlık açmıştım bununla ilgili...
  • sakin olun arkadaşalr kaş yapayım derken göz çıkarmıyalım
  • büyük yazdın ne oldu büyüdü mü ?
  • ben de adana'dayım az önce dışarıdaydım bi hayli kalablık var.Umarım bu milleti sabrı taşmadan hükümet aklını başına alır ve gerekeni yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_mac -- 21 Ekim 2007; 21:39:56 >
  • Şu yazıları küçült be kardeşim.Sanki büyük yazmayla ne oluyor.

Manisa da da yürüyüş oldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ßen Mersindeyim şimdi karaduvardan silah sesleri geliyo
  • [Deleted by Admins]
  • DTP BÜROLARINA POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALMIŞ.
  • valla oraları bilmem ama TRABZON da meydanın göbeğinde sıktı bir abimiz havaya mermileri duygusal anlar hoş görmek lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musar

valla oraları bilmem ama TRABZON da meydanın göbeğinde sıktı bir abimiz havaya mermileri duygusal anlar hoş görmek lazım...

ŞU ANDA TRABZONDADA HALK MEYDANDAMI...
  • Birileri amacına ulaşmaya başladı..planları takır takır işliyor..Olsun olsun türkiyenin her yeri karışsın millet birbirine girsin belki en büyük düşmanımızı amerikayı yeneriz böylece ne pkk kalır ne de kuzey ırak..Evet oyuna gelmek moda bu ara sizde sokağa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Yaşın kaç senin arkadaşım. Saçmalamayın lütfen. Ne dışarısı.İsyan mı çıktı ? Asker mi ayaklandı ? Savaş mı çıktı ? Ne oluyoruz ? Nedir bu abartı ? Yarın okula ya da büyüksen işe gitmeyecek misin ? Gitme çık sokağa sen. Daha şimdi dışarıdan geliyorum. Millet balık tutuyor,köpeğini dolaştırıyor,deniz kıyısında.

HE!
    aslında o he! sana yeter ama aşağıdakini de yazayım dedim.
    sen normal hayatına devam et tamam mı.
    3-5 it köpek TÜRKİYEye meydan okuyor. baştakiler sessiz. askerlerimiz ellerinde esir. siz ne oluyor. uyanın artık yetmez mi bu kadar. götüboklu ırak b,izi tehdit ediyor. sınır ötesi olursa şöle olur böyle olur.
    ya adam gibi tezkere çıksın. ya da biz gidip orada kelle uçurmayı biliriz.
    biraz sesinizi çıkarın susa susa biz adamlar tepimize çıkıyor.
    kaç kişiyiz görsünler. çıkın arkadaşlar. sonuna kadar arkanızdayım

• TELEFONDAN DİNLETTİ ARKADAŞ ACAYİP SİLAH SESİ VAR POMPALI TÜFEKLERLE İNDİKLERİNİ SÖYLÜYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: netmaster80

quote:

Orjinalden alıntı: musar

valla oraları bilmem ama TRABZON da meydanın göbeğinde sıktı bir abimiz havaya mermileri duygusal anlar hoş görmek lazım...

ŞU ANDA TRABZONDADA HALK MEYDANDAMI...

kardeş haberim yok şuan meydandamı diye akşam hava kararmaya yakın toplanıldı.Tepkiler gösterildi silahlar atıldı dağıldı insanlar sonra burada lafla olmuyo nasıl trabzonumuzun ilçesi olan maçkaya gelince arabalarla maçkaya gidip askere siz bırakın biz buralara daha iyi biliriz diyip mermi yağmuruna tutulduysalar bizim insanımız onu istiyo gösterin bize dizelim mermiye
  • öfkeyle kalkan zararla otururmuş..
    bu ülkenin askeri var üc tane capulcuylamı baş edemeyecek ...
    evli evine köylü köyüne bırakın bu işi bilenlere...
  • Adana TARSUS Mersin AFFETMEZ BURANIN İNSANI
  • quote:

Orjinalden alıntı: kommodor

Birileri amacına ulaşmaya başladı..planları takır takır işliyor..Olsun olsun türkiyenin her yeri karışsın millet birbirine girsin belki en büyük düşmanımızı amerikayı yeneriz böylece ne pkk kalır ne de kuzey ırak..Evet oyuna gelmek moda bu ara sizde sokağa...

• quote:

Orjinalden alıntı: Meymet

öfkeyle kalkan zararla otururmuş..
    bu ülkenin askeri var üc tane capulcuylamı baş edemeyecek ...
    evli evine köylü köyüne bırakın bu işi bilenlere...

O yüzden 35bin şehit değil mi...

Öfkeyle kalkmıyor bu millet. Sabretti ve sabır bitmiştir artık.
    Klasik ağızları kullanmayın. Daha ne zararı.15 vatan evladından öte ne zararı !!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.