Şimdi Ara

Malatya'da askerlik yapan er, piyade tüfeğiyle çenesinin altından ateş ederek intihar etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malatya'da Hasan Karataş isimli er, piyade tüfeğiyle çenesinin altından ateş ederek intihar etti.

2.Ordu Komutanlığı İnönü Kışlası'nda olay saat saat 18.00 meydana geldi. Adana nüfusuna kayıtlı Er Hasan Karataş, iddiaya göre G-3 piyade tüfeğini çenesinin altına dayayıp tetiğe bastı. Silah sesi üzerine kışladaki diğer askerler olayın farkına vardı.
    Kanlar içinde yerde yatarken bulunan Er Karataş, hemen en yakın hastaneye kaldırıldı. Devlet Hastanesinde tedaviye alınan Hasan Karataş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
    6 Aylık asker olduğu öğrenilen Karataş'ın bir hafta öncede kışlada bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.
    Hasan Karataş'ın intiharının ardından askeri yetkililer hastaneye bilgi aldı. İntihar olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:http://haber.mynet.com/detay/yasam/kislada-intihar/569708

• Anlayamıyorum, hangi psikolojiyle yapıyorlar bunu.
  • sevgilisi terketmiştir asker yolu beklemek istememiştir diye düşünüyorum

dn:Allah rahmet eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 7 Mayıs 2011; 3:20:13 >
  • tezkeresine 10 gün kala istanbul alay komutanlığında 88/2 tertip bir askerde nöbette intihar etmişti kız meselesi yüzünden :(
  • Kendine yazık etmiş.
  • Bir ibrahim tatlıses olmadığı için hastaneye kaldırırlar fakat yapılan tedaviden sonuç alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Bir ibrahim tatlıses olmadığı için hastaneye kaldırırlar fakat yapılan tedaviden sonuç alınmaz

askere gitmediğin belli oluyor , g3 piyade tüfeğinden bahsediliyor mp5 makinalı tabancadan değil , 5 kişiyi arka arkaya diz g3 le ateş et 5 inide yıkarsın yere , doktorlar ne yapsın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

quote:

Bir ibrahim tatlıses olmadığı için hastaneye kaldırırlar fakat yapılan tedaviden sonuç alınmaz

askere gitmediğin belli oluyor , g3 piyade tüfeğinden bahsediliyor mp5 makinalı tabancadan değil , 5 kişiyi arka arkaya diz g3 le ateş et 5 inide yıkarsın yere , doktorlar ne yapsın ?

• askerde hertürlü olayın psikolojik olarak yaşanması normaldir.akıllıyım diyen bile salak oluyo
    Allan rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin
  • Allah sabır versin ailesine. Askerdeki adama bu yapılmaz ya.
  • Madem 1 hafta önce de benzer bir girişimde bulunmuş, neden rehabilite programına almamışlar? Psikolojik destek almasını sağlamaları lazımken adama silah verip birşey olmamış gibi davrananların sorumsuzluğu gibi geliyor bana.

Allah yakınlarına sabır versin, rahmet eylesin.
  • hep demişimdir askerlik sistemi sil baştan düzenlenmesi lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stenia
    Madem 1 hafta önce de benzer bir girişimde bulunmuş, neden rehabilite programına almamışlar? Psikolojik destek almasını sağlamaları lazımken adama silah verip birşey olmamış gibi davrananların sorumsuzluğu gibi geliyor bana.

mutlala psikolog tedavisi görüyordur. Ama komutanı hayvansa göndermeme ihtimalide var. Benim görev yaptığım 45 kisilik dağ karakolunda bile 9 kisiyi ayni anda bir hafta on gün gibi bi süre psikolog tedavisine gönderildiğini biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

quote:

Madem 1 hafta önce de benzer bir girişimde bulunmuş, neden rehabilite programına almamışlar? Psikolojik destek almasını sağlamaları lazımken adama silah verip birşey olmamış gibi davrananların sorumsuzluğu gibi geliyor bana.

mutlala psikolog tedavisi görüyordur. Ama komutanı hayvansa göndermeme ihtimalide var. Benim görev yaptığım 45 kisilik dağ karakolunda bile 9 kisiyi ayni anda bir hafta on gün gibi bi süre psikolog tedavisine gönderildiğini biliyorum.

Haber metnini okuyunca bir tutarsızlık yok mu sence? Psikolojik tedavi gören birine -destek verdiklerini varsayalım- silah vererek ne büyük hata yaptıklarına bakarmısın? Askerde madde kullananlara bile silah vermiyorlarken böyle bir durumda yaptıkları fiyaskodan öteye gidemez.

• quote:

quote:

ibrahim tatlısese kalaşnikof ile saldırdılar diye biliyorum ama

• quote:

quote:

bi defa tatlıses kalaşnikof la vuruldu kalaşnikof u sen bilmiyon herhalde g3 yanında oyuncak kalır.

• quote:

Tamamen sorumsuzluk.Askere saygı duyuyoruz falan ama bunlar da yakışmıyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

quote:

quote:

bi defa tatlıses kalaşnikof la vuruldu kalaşnikof u sen bilmiyon herhalde g3 yanında oyuncak kalır.

g3 öldürür kalaşnikof süründürür diye bir söz vardır bilir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

quote:

quote:

cs 1.6 assault terk

• Aslında askerlik herkes için kısa olsa bunlar yaşanmaz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.