Arkadaşlar adanada en uygun d-smartı nereden alabılırız.bide şu 2.yi alana indirim olayını bılen varmı? acil cevap alabılırsem bu hafta içi bu işi çözmek istiyorum
Şimdiden teşekkurler iyi çalışmalar.
.
slm bende çevre mühendisiyim. öncelikli olarak bi merakımı gidereyim. hayırdır neye adaysın?
ve
diye iki tane kampanyası var . senin bahsettiğini ise ben hiç bir yerde görmedim konuyu biraz daha açarmısın. Bir de bu kampanya var. Eğer bilgilerini pm atarsan sana bu konuda yardımcı olurum.
aday no askerlikten kalma:))) benim bahsettigim kampanyayı ogrendim 2.d smart uyelığı alan kısı karne ile basvurursa 100 ytl ındırım alıyormus.
ben nereden basvuru yapabılırım tabı kampanya sartları altında.Resatbeyde oturuyorum. teknosa falan bu kampanya sartlarında uyelık yapmıyor sanırım.
şimdiden tesekkurler ıyı calısmalar
benim ailede reşatbeyde ama ben uzun zamandır yanlarına gidemiyorum. Dsmart almak bana şuan mantıklı gelmiyor. nedenine gelincede ücretsiz dsmart kanallarının azalması normal şartlarda kanallar devam etseydi bende yeni cihazımı dsmart alacaktım. şuan büyük bi kararsızlık içindeyim çünkü tv. yayınlarının kalitesi düştü ne izleyeceğim diye düşünüyorum. izleyecek birşey yok. Sana kolay gelsin. Adanalı değilim o yüzdende adanayı bilmem ama babamlara recever almaya çakmak caddesinden adliyeye doğru giderken bir ara caddeye girmiştik orada bayağı bayii vardı oralara bakabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme