Arkadaşlar aranızda adana'da dersaneye giden forum üyeleri varsa bana hangi dersaneyi önerirler.
Up
kavrama gidiyorum ben güzeldir
Kampüs
quote:
Orijinalden alıntı: _kej_ kavrama gidiyorum ben güzeldir
Kavram ne tarafta güzelse olabilir.Birde ortam var mı?
2 yıl önce TOROS Dershanesine gitmiştim. Yanlış bilmiyorsam, Adana'nın en eski dershanesi. Öğretmenleri güzel, ilgileniyorlar. Ben memnundum anlayacağın. Parası da iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: geceningölgesi
quote:
Ortamı soruyorsan, sanırım anne-baba baskısıyla, ya da öylesine gidiyorsun? Ortam yaparsan biraz zor derse çalışırsın, gezmekten. Hele sakın kız arkadaş bulma dershanede iyice boşlarsın. Tabi kendin bilirsin
Arkadaşlar ben öyle çok çalışkan bir öğrenci değilim.Tavsiyeleriniz iyi ben şuan pi analitik,sınav düşünüyorum.Sizce nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: schumacher01
quote:
Orijinalden alıntı: geceningölgesi
quote:
Ortamı soruyorsan, sanırım anne-baba baskısıyla, ya da öylesine gidiyorsun? Ortam yaparsan biraz zor derse çalışırsın, gezmekten. Hele sakın kız arkadaş bulma dershanede iyice boşlarsın. Tabi kendin bilirsin
Hocam doğru söylüyorsun.Ortam derken öyle anlamda değil yani öğrenciler,hocalar iyi mi?Diye sormaya çalıştım ama işi batırdım.Soru şu şekil ortam nasıl?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme