Şimdi Ara

Adana'da Kadınlar bir birini kesti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana'da bir kadın, parkta tartıştığı kadının kulağını kesti.

Edinilen bilgiye göre, Adana İnönü Parkı’nda Y.D. adlı kişi ile birlikte bankta oturan B.K. (34) adlı kadın, karşı bankta oturan ve kendilerine bakan Güneş A. (32) ile "Ne ters bakıp duruyorsun" diyerek tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce iki kadın çevredekilerin şaşkın bakışları arasında birbirine saldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri kadınları ayırmak isterken, B.K. bir anda çantasından çıkardığı bıçakla Güneş A.’nın kulağını kesti. Kanlar içinde kalan Güneş A.’ya ilk müdahaleyi olay yerindeki polisler yaptı. Yaralı kadın ambulansla Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yanındaki Y.D. ile birlikte gözaltına alınan B.K., polis merkezine götürülürken "Adam mı öldürdük?" diyerek tepki gösterdi.

Güneş A.’nın tedavisinin ardından taburcu edildiği, B.K.'nın ise ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Adana'da Kadınlar bir birini kesti !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bubamakimvurdu -- 4 Ocak 2013; 21:56:27 >

•  Adana'da Kadınlar bir birini kesti !
  • Yine mi Adana
  • A

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mi ADANA

• quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

A

D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucetr

quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

A

D

A
  • Kesti deyince bende bakıştılar sandım ama bu haber daha beter.
  • Republic of Adana
  • O ne biçim hastane adı lan

• Bu ne arkadas adanayi dusman isgal ettiginde keske geri almasaymisiz.

• Haberlerde izledim kulağı kesen kadın iyi birşey yapmış gibi sırıtıyordu. Tam sırıtırken vurucan yumruğu.......

• Ben çocukluğumda hatırlarım kahvaltıdan sonra tercüman alır okurdum illaki bir adam öldürme tecavüz haberinde adana olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerikan mandası

O ne biçim hastane adı lan

reklam almışlar
  • Şakayı bi yana bırakırsak, hayatım boyunca Adana'ya bırakın gitmek yanında bile geçmek istemez oldum.

Bu arada :

Yine mi Adana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Şakayı bi yana bırakırsak, hayatım boyunca Adana'ya bırakın gitmek yanında bile geçmek istemez oldum.

Bu arada :

Yine mi Adana

O değilde babamın çalıştığı şirkette tırlar adanaya gitmiş , benzin çalmaya çalışmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.