Şimdi Ara

Kedim Neden Beni Evin İçinde Her Yer de Takip Ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 aylık British Shorthair yavru bir kızım var. Başucumdaki komidinde yastığımın Yanında veya kafasını göğsüme yaslayarak uyuyor. Ben mesela tuvalete kalkıyorum veya salona gidiyorum 2 dk sonra hemen yanıma geliyor. Yataktan kalkarken uyandırmamaya ses yapmamaya dikkat ediyorum zaten yataktan kalkarken uyuyor ama 2 dk sonra gene yanıma geliyor. Nasıl duyuyor hissediyor anlamadım, Neden yapıyor sizce bunu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kedinizin Sizi Her Yerden Takip Etmesinin Nedenleri

Kediler gizemli ve büyüleyici yaratıklardır ve onların davranışlarını anlamak bazen zor olabilir. Kedinizin nereye giderseniz gidin sizi takip etmesinin birkaç nedeni olabilir.

• Sevgi ve Bağlılık: Kediler doğaları gereği bağımlı hayvanlardır ve sahiplerine karşı derin bir sevgi ve bağlılık duygusu geliştirirler. Sizi takip ederek yanınızda olduklarını ve sizi önemsediklerini gösterirler.

• Merak: Kediler meraklı hayvanlardır ve yeni şeyler keşfetmeyi severler. Sizi takip etmeleri, çevrelerini ve sizin yaptıklarınızı keşfetme fırsatı olabilir.

• Koruma: Bazı kediler, sahiplerini tehditlerden koruyacaklarını düşünürler. Sizi takip etmeleri, sizi güvende tutmaya çalıştıklarının bir işareti olabilir.

• Dikkat İsteği: Kediler, özellikle evde uzun süre yalnız kaldıklarında, dikkat ve ilgi arayabilirler. Sizi takip etmeleri, onlarla oynamanızı veya sevilmenizi istediklerini gösterebilir.

• Tedirginlik veya Stres: Kediler, çevrelerindeki değişikliklere veya stresli durumlara karşı duyarlıdır. Sizi takip etmeleri, kendilerini güvende ve güvende hissetmek istediklerini gösterebilir.

Kedinizin sizi takip etmesinin nedenini belirlemek önemlidir, böylece ihtiyaçlarını karşılayabilir ve aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz. Kedinizin takip etme davranışının nedeni bilmiyorsanız, veterinerinize danışmak faydalı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mart ayı effect diyecem de 3 aylıkmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çünkü daha yavru ve senden başkası yok. Hele bekle 3 ay daha sonra yanıma gelmiyor dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xd

• Yaa aynı olayı bende yaşıyordum benimkide suan 6 aylık British Shorthair
    daha gecen aya kadar nereye gidersem geliyordu
    Sessizce hareket ediyordu lavobaya gidiyordum
    kapıyı bi acıyordum kapı ardında beni bekliyor
    Uyuyorum geliyor muhakak bana temas ederek yapıyor ya kafama muhaakak yada kollarımız üstüne yatıyordu
    İsten geliyorum dış kapıyı acıyorum kapının ardında beni bekliyorr hemen oyun moduna geciyordu :))

Veterinere danıştım annesi olarak gördügü için bu şekilde davranış sergiliyormuş :))))
    Şimdi kolay kolay gelmiyor delikanlı oldu beyfendi :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: chemexlove

Yaa aynı olayı bende yaşıyordum benimkide suan 6 aylık British Shorthair
    daha gecen aya kadar nereye gidersem geliyordu
    Sessizce hareket ediyordu lavobaya gidiyordum
    kapıyı bi acıyordum kapı ardında beni bekliyor
    Uyuyorum geliyor muhakak bana temas ederek yapıyor ya kafama muhaakak yada kollarımız üstüne yatıyordu
    İsten geliyorum dış kapıyı acıyorum kapının ardında beni bekliyorr hemen oyun moduna geciyordu :))

Veterinere danıştım annesi olarak gördügü için bu şekilde davranış sergiliyormuş :))))
    Şimdi kolay kolay gelmiyor delikanlı oldu beyfendi :)))
    Ah dostum sorma. Daha geçen aya kadar yanımda uyuyan kedim artık sadece kendini sevdirip gidiyor. Belki de havalar sıcak olduğu için yapıyor bilmiyorum.

Ama o tarif ettiğin emme hareketini benim kedim de yatağın üstünde pikeye yapıyor, yavru olduğu için yaptığını düşünüyorum.

Kediler mükemmel bir canlılar o mırıltıları sevgileri her şeye yetiyor keşke kumları koku yapmasa daha da mükemmel olacak.

• Seni emmek istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede tekir var bir tane 2 haftalikken buldum simdi 10 aylik sabahlari ustumden inmez burnumu agzimi yalar tuvalete girerim kapida bekler nereye gidersem pesimden gelir kocaman oldu hala bebek gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Ah dostum sorma. Daha geçen aya kadar yanımda uyuyan kedim artık sadece kendini sevdirip gidiyor. Belki de havalar sıcak olduğu için yapıyor bilmiyorum.

Ama o tarif ettiğin emme hareketini benim kedim de yatağın üstünde pikeye yapıyor, yavru olduğu için yaptığını düşünüyorum.

Kediler mükemmel bir canlılar o mırıltıları sevgileri her şeye yetiyor keşke kumları koku yapmasa daha da mükemmel olacak.

Alıntıları Göster
    😄😄😄 suan benimkide cani istedigunde sevdiriyor

Coollukta level atladi 🤣🤣 ama kedi sahip olmak cok özel bi duygu 💕💕 ilac gibi geliyor 💕💕💕

• Belki sana saldırmak için uygun anı kolluyordur?

• Bu british shorthair'ler doğuştan sorunlu olan scottish fold'larla aynı ırk mı?
  • Seninle konulu düşünüyor... Video bekliyoruz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.